Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli jednak nadal go nie ma, to daję 90% (bo trwało jednak tylko chwile jak przechodzili obok mnie), że psiak, którego widziałam to Kumpel.
Szedł z jakąś kobietką na smyczy, jakby w stronę dworca pkp...

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie był Kumpel. Niestety KUmpel w poniedziałek trafi do schroniska. Już jest złapany i ponieważ nie ma Pawła i ciężko z miejscem (Paweł musi chyba coś poprzestawiać i pogrupować psiaki) w poniedziałek go przywiozą.

Nie ma adopcji i ciasno. Będą siedziały masowo.

Posted

Coraz bardziej żal mi tego psiaka.
On za wszelka cenę chce sie wyrwać ze schronu...! Walczy...

Boje sie, że ktoregos dnia będzie mu juz wszystko jedno.
Będzie kolejnym, schroniskowym ,zywym trupem.

Posted

Też się boję. To jedyny taki psiak, który z uporem próbuje się stamtąd wydostać. Inne jakoś siedzą. Sa takie które wracały z adopcji pod schron do Pawła. Kumpel nie.
On szuka swego domu i człowieka.
Pilnie tymczas potrzebny, taki domowy.
Miał go, ale wtedy uciekł i na tymczasie tym mieszka Malta. Jeśli pójdzie do domu - KUmpel mógłby tam iść, o ile nie zwieje. Ale Malta nie ma jeszcze domu.

Posted

Kumpla jeszcze nie ma w schronisku. Nie wiem, dlaczego. Jak się dowiem, co jest z nim, napiszę.

Jest ponoć u kogoś, kto go znalazł.
Tak mi się marzy, że zostanie.....

Posted

Postaram się wiecziorem zadzwonić do Pawła i się wywiedzieć, jak Kumpel. Ale nie mam wieści, żeby trafił do nas. Może...ktoś go sobie zatrzymał. Albo znów pies wolnych przestrzeni powędrował w świat.

Posted

To dla mnie jeden ze smutniejszych wątków....

Bo niby nic strasznego sie nie dzieje, krwi nie ma, ale mam złe przeczucia...

Kumpel znowu znajdzie sposób by kolejny raz nawiać ze schronu, a to zawsze niesie ogromne ryzyko...

Posted

jak nawiewał ze schronu to i z domkiem problem być może. Trzeba by znaleźć chyba lepiej jakieś mieszkanie gdzie nie mialby szans sam kombinować, bo z ogrodem kiepsko widze sprawę