feliksik Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Zapisuję. on potrzebuje miłości - może wtedy zostanie i już od niej nie ucieknie. Ale powiem wam, że moja miłość tzn. mój kochany kundelek też uciekał, nie było sposobu, zawsze wracał, ale co ja się napłakałam, zę ode mnie ucieka, a przecież wiedział jak go kocham:iloveyou:. Wukastrowałam go i już problem się zmniejszył choć nie zniknął. Wygląda to tak teraz, że Feliks wychodzi za płot - zawsze znajdzie sposób, ale przechodzi dookoła domu pod drzwi wejściowe i tam siedzi. Więc robi sobie taki mini wypad dookoła domu - teraz chyba mu to wystarcza:evil_lol: Quote
supergoga Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Jest - Paweł go przyprowadził z powrotem. teraz biedny Kumpel już nawet nie opuszcza kojca na spacerniak - Paweł go nie wypuszcza wcale. Tylko co dalej. Czy tymczasik na czas kastracji jest aktualny????? Bo chyba warto, jeśli nawet kiedys znów zwieje - nie przysporzy nam kolejnych niechcianych psów. A może znajdzie wreszcie dom, z któego nie ucieknie? Quote
feliksik Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 uff, przynajmniej on się znalazł - nasz Anioł nadal nie Quote
togaa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Szczęście w nieszczęściu..! Tylko co dalej !? Quote
supergoga Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 feliksik napisał(a):uff, przynajmniej on się znalazł - nasz Anioł nadal nie Może się jeszcze znajdzie. Tez sledzę jego los z niepokojem. I mogę tylko prosic Śwe. Franciszka, żeby go przyprowadził. A Kumpel - czeka na pomoc. Quote
supergoga Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 KUmpel w piatek rano opuści schronisko i razem z Czako i Goldi wyjedzie do Holandii. Do tego czasu Paweł go już nie wypuszcza, żeby znów nie poszedł w długą. Teraz jest kastrowany. Trzymajcie kciuki za niego. Quote
togaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No cóz.....skoro nikt tutaj go nie chciał..... !!! Daleko strasznie i w nieznane....! Oj, Kumpelku...powsinogo kochana....Trzymaj sie piesku i niech cie w końcu ktos pokocha.... Quote
supergoga Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 KUmpel siedzi w schronisku ponbad 3 lata. Myślę, że musi dostać sznasę na dom, chocby daleko. Ale mamy kontakt i będziemy wiedzieć co u niego. Quote
supergoga Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Kumpel pojechał do Holandii, oby po nowe lepsze zycie i po własny dom. Trzymam za niego kciuki. Oby wszystko było dobrze. Quote
togaa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Trzeba mu szcześcia życzyć, jak mało któremu.. Szczescia do ludzi....!! No to trzymamy kciuki i czekac będziemy na wieści... Ale, ale...on był przecież dwa dni temu kastrowany.!!! Taki niewygojony pojechał? Kto go doglądnie ? A jak nici sobie wypruje, a antybiotyk dostaje,dostanie..? Mam nadzieje że to z głowa wszystko było robione.? Quote
supergoga Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Wszystko dostał, leki także. Pani zabrała psiaki do siebie - dopiero jak się zagoja pojada do domków. Czuły sie super. Będzie dobrze. Quote
togaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Sa jakieś wieści o maluchu? Nie wychodzi mi z głowy. Często o nim myslę.... Quote
supergoga Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Mieliśmy wiadomość, że Kumpel ma już stały, własny dom w Holandii. Jak tylko będą fotki, wstawie. To fotka z Holandii [URL=http://img179.imageshack.us/i/holandia1.jpg/][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/8099/holandia1.jpg[/IMG][/URL] Quote
togaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Wielkie dzieki Supergoga. Jestem ciekawa tego nowego domu.....Należy sie chłopakowi. Quote
togaa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Kumpel; niezłomny charakter w dążeniu do wolności i uroda ! Takiego go zapamietałam. Są jakies wieści o Nim z tej Holandii czy słuch zaginął ? Quote
supergoga Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 NMa razie nowych nie było. Jutro napiszę i poprosze o newsy o Kumplu. Quote
MagdaH Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 własnie :p szlaja sie po coffee shopach czy grzecznie w domku siedzi?;) Quote
MagdaH Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kumpel, skrobnij chociaż słówko, że Ci tam dobrze... Quote
supergoga Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Postaram się napisać i dowiedzieć jak mu tam jest teraz. ale myslę, że calkiem nieźle. Quote
Recommended Posts