Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapisuję.
on potrzebuje miłości - może wtedy zostanie i już od niej nie ucieknie.
Ale powiem wam, że moja miłość tzn. mój kochany kundelek też uciekał, nie było sposobu, zawsze wracał, ale co ja się napłakałam, zę ode mnie ucieka, a przecież wiedział jak go kocham:iloveyou:. Wukastrowałam go i już problem się zmniejszył choć nie zniknął. Wygląda to tak teraz, że Feliks wychodzi za płot - zawsze znajdzie sposób, ale przechodzi dookoła domu pod drzwi wejściowe i tam siedzi. Więc robi sobie taki mini wypad dookoła domu - teraz chyba mu to wystarcza:evil_lol:

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest - Paweł go przyprowadził z powrotem. teraz biedny Kumpel już nawet nie opuszcza kojca na spacerniak - Paweł go nie wypuszcza wcale.
Tylko co dalej.

Czy tymczasik na czas kastracji jest aktualny?????
Bo chyba warto, jeśli nawet kiedys znów zwieje - nie przysporzy nam kolejnych niechcianych psów.
A może znajdzie wreszcie dom, z któego nie ucieknie?

Posted

feliksik napisał(a):
uff, przynajmniej on się znalazł - nasz Anioł nadal nie

Może się jeszcze znajdzie. Tez sledzę jego los z niepokojem. I mogę tylko prosic Śwe. Franciszka, żeby go przyprowadził.

A Kumpel - czeka na pomoc.

• 2 weeks later...
Posted

KUmpel w piatek rano opuści schronisko i razem z Czako i Goldi wyjedzie do Holandii. Do tego czasu Paweł go już nie wypuszcza, żeby znów nie poszedł w długą. Teraz jest kastrowany. Trzymajcie kciuki za niego.

Posted

No cóz.....skoro nikt tutaj go nie chciał..... !!! Daleko strasznie i w nieznane....!
Oj, Kumpelku...powsinogo kochana....Trzymaj sie piesku i niech cie w końcu ktos pokocha....

Posted

Trzeba mu szcześcia życzyć, jak mało któremu.. Szczescia do ludzi....!!
No to trzymamy kciuki i czekac będziemy na wieści...

Ale, ale...on był przecież dwa dni temu kastrowany.!!!
Taki niewygojony pojechał?
Kto go doglądnie ? A jak nici sobie wypruje, a antybiotyk dostaje,dostanie..?
Mam nadzieje że to z głowa wszystko było robione.?

• 1 month later...
Posted

Mieliśmy wiadomość, że Kumpel ma już stały, własny dom w Holandii. Jak tylko będą fotki, wstawie.

To fotka z Holandii

[URL=http://img179.imageshack.us/i/holandia1.jpg/][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/8099/holandia1.jpg[/IMG][/URL]

• 8 months later...
Posted

Kumpel; niezłomny charakter w dążeniu do wolności i uroda ! Takiego go zapamietałam.
Są jakies wieści o Nim z tej Holandii czy słuch zaginął ?

• 1 month later...