Alojzyna Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 i stary bannerek Kumpla (niepodlinkowany) :loveu: Quote
togaa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 No nie......!!! a to ci powsinoga ! Ja sie zamartwiałam nie tym czy sie odnajdzie, ale czy jeszcze żyje!!???? Kastracja jak najszybciej, bo znowu nawieje....:razz: Quote
togaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Słodziak pewnie znowu kombinuje jak nawiać....???? Quote
supergoga Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dzisiaj był na kontrolowanym spacerku eazem z Rusłanem. Oto migawka Quote
supergoga Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 I z Rusłankiem Przydałby się dom dla Kumpla. Quote
togaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Super zdjęcia i fajnie że może sie chłopak przespacerować... Jest prześliczny... A domek musi mieć extra, bo znowu cos wykombinuje....;) Quote
togaa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Gdusia napisał(a):Kumpel jest slodkim pieskiem maly przylepa :) Przylepa i powsinoga !!!!;);) Ale może gdyby miał tego lub tą jedyna , ukochaną osobe na wyłączność, to nie gnałoby go w świat... Quote
Miśka84 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 supergoga napisał(a):Kumpel wrócił do schroniska. Został przyewieziony gdy ulokował się po blokiem i tam zamieszkał. Ponić obok jest ruchliwa ulica, z obawy o jego zycie przywieziono go do schroniska. Kumpel - wędrowiec, znów szuka domu - tym razem najlepiej dom w mieszkaniu, który upilnuje psa. Niebawem Kumpel zostanie wykastrowany. Może wtedy się wyciszy. :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Quote
supergoga Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 No i nie zdążyliśmy. Na poniedziałek wszystko umówione - Kumpel znów uciekł. Moment nieuwagi, mały wykopik, zrobił się płaski i tyle go widzieli. Wielka szkoda - Paweł szuka. Bo tymczas czeka i chyba się załamie. KUmpel - wracaj, czekają ludzie do kochania!!! Quote
Alojzyna Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Może wrócił na stare śmieci, tam gdzie ostatnio przebywał? :roll: Quote
Gdusia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 supergoga napisał(a):No i nie zdążyliśmy. Na poniedziałek wszystko umówione - Kumpel znów uciekł. Moment nieuwagi, mały wykopik, zrobił się płaski i tyle go widzieli. Wielka szkoda - Paweł szuka. Bo tymczas czeka i chyba się załamie. KUmpel - wracaj, czekają ludzie do kochania!!! Jak tylko spotkam gdzies kumpla to go odrazu zlapie i dam znac p. Pawlowi Quote
supergoga Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Rozejrzyjcie się i rozgłoście. Tymczas domow na niego czeka. Porozsyłane zdjęcia, załozony blog, a psa nie ma.:shake: Quote
Miśka84 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 supergoga napisał(a):No i nie zdążyliśmy. Na poniedziałek wszystko umówione - Kumpel znów uciekł. Moment nieuwagi, mały wykopik, zrobił się płaski i tyle go widzieli. Wielka szkoda - Paweł szuka. Bo tymczas czeka i chyba się załamie. KUmpel - wracaj, czekają ludzie do kochania!!! No nie!!!! Quote
Gdusia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Podejrzewam gdzie on moze biegac, jutro wezme mojego psiaka i pojde zobaczyc czy czasem tam go nie ma. Oby znalazl sie jak najszybciej.... Quote
togaa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Znowu uciekł...!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: chyba żartujecie.....???!!!!! Quote
Gdusia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Niestety nie znalazlam kumpla :( Moze sa jakies wiesci ? Moze juz sie znalaz? Quote
supergoga Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Niestety nie wrócił i Paweł go nie znalazł. A tymczas został zapsiony znalezioną dzisiaj sporą szczeniorą. Póxniej zrobie jej wątek bo szuka domu. Quote
Gdusia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Szkoda :( Znowu male nieszczescia zostaly wywalone na ulice :( Quote
mitheithel Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Czy kumpel się odnalazł??? W sobote koło dworca pkp w Poznaniu widziałam kobietkę z identycznym psiakiem na smyczy (a wygląd ma on dośc specyficzny:loveu:). Miałam ochotę nawet zapytać... Nie miałam jednak pojęcia, że chłopak zaginął, dopiero teraz trafiłam na informacje. Quote
Gdusia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Prawdopodobnie sie znalazl ale do konca nie jestem pewna...Wszysko okaze sie jutro w schronisku ... Quote
supergoga Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Paweł nic nie mówił, żeby Kumpel był, a stale pytam co nowego. Quote
Recommended Posts