Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niee:placz:..mam taka sytuacje w domu że moge ją wziąc dopiero jutro...nie umiem sie juz doczekać!...
ktoooo zna nr tel do Kariny??? komu ja dam ta sunie i gdzie?....sorki jestem upierdliwiec ale widac taka moja natura...:niewiem:...;)

Posted

wilczek, a gdzie konkretnie w Wwie masz dowiezc sunie? Sprobuje ci objasnic co i jak ;)

Wstepnie moge ci nakreslic droge z Janek do Centrum stolycy

Jadac od Janek oczywiscie kierujesz sie na Wwe, w Raszynie wjezdzasz w ogromnie dluga ulice Aleja Krakowska - bardzo symboliczny znak ze juz jestes na wlasciwej ulicy to petla tramwajowa Okecie i wkrotce - po prawej stronie budynek Lotu a przed nim samolot, jadac ta ulica non stop po prostej, wjezdzasz w kolejna dluga ul. Grojecka. Po prostu Krakowska przechodzi w Grojecka a ta z kolei znow po prostej przechodzi w AL. Jerozolimskie.
Nigdzie nie musisz skrecac, ot trzymac sie prostej. W Al. Jerozolimskich dostrzezesz po prawej Marriot a vis a vis po lewej DW Centralny i Palac Kultury. To jest centrum Wwy

Posted

:lol:tak jamnisia juz jest u mnie.Wykapana bidulka lezy na tapczanie.
A W schronisku?...a co z tego jak napiszę?da to cos? ostatnio nie dało może jakos inaczej trzeba załatwiac takie rzeczy, nie szumem...

Posted

wilczek007 napisał(a):
A W schronisku?...a co z tego jak napiszę?da to cos? ostatnio nie dało może jakos inaczej trzeba załatwiac takie rzeczy, nie szumem...

Wilczku nie do końca sie zgodzę, szum i dym potrzebny, kwestia podania. Jak nie bedziemy o tym głosno mówić to znowu zaniknie, trzeba zrobić dobrą akcje. Sorry ale "nie szumem" kojarzy mi sie niezdrowo. Tak jakby trzeba zawsze "po-bożemu" i przy zgaszonym świetle. Może nie powinnam bos jeszcze młodziak jest ale to samo życie.

Posted

wilczek007 napisał(a):

Wilczku,jesteś młoda,ale mądra.Walczę z Isadorą,że czasami szum jest niepotrzebny,tylko podstęp.No cóż wszystkie musimy się wspierać i uzupełniać.
Przewież pieska do Kariny i skontaktuj się ze mną na PW,zwrócę Wam koszty transportu.
Jeżeli się wszystko uda,będziesz miała satysfakcjonujący start.

Posted

wilczek007 napisał(a):
tak przekażę Karinie psiunikę w Tarczynie,dam jej znac jak dojedziemy;)

cudnie ze wszystko juz dograne.
Życzymy Wam jutro szczęśliwej podróży i czekamy na wieści.:lol: