Jump to content
Dogomania

Zrodził go RA czyli Ramzes młody owczarek niemiecki ... Rzeszów MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To chyba wyjątek. Nie znam mężczyzny który by robił codziennie porządek:razz:.
Tak się ostatnio zastanawiam, czy jest coś takiego jak przeznaczenie. Dlaczego akurat ja wzięłam Ramzesa a nie kto inny. Czekał przecież rok w schronisku. A to dużo czasu. Coś w tym musi być:hmmmm:

Posted

Możliwe. Ale wiecie jakie się panisko z Ramka zrobiło. Dzisiaj rano u nas padało /ba byla niezła burza/. Mama go wypuściła na poranną toaletkę a Ramek w tył wzrot - "O nie ja nie idę mokro jest" i talej cwaniaczek poszedł ciąć komara.:sleep2:

Posted

Wrociłam :multi: i oczywiscie gonie do Ramolka na watek :lol:

a tu same dobre wiesci / oczywiscie na urlopie tez miałam wiesci od Kasi za co serdecznie dziekuje bo byłam bez neta i trasznie za nimi teskniłam /

A z tym przeznaczeniem Kasiu to jest na sto porcent :evil_lol: musi trafic swój na swego i wtedy nawet codzienne "porzadki" :eviltong: nie sa w stanie zburzyc wzajemnych relacji .

Pozdrawiam serdecznie a dla Ramka calus w czoło :loveu:

Posted

W sobotę podczas sprzątania Ramzes zwalił Lutka z kanapy. Mama mówiła, że okropny rumor był. A co jak porządek to porządek!!!!! Nasza cudowna sprzątaczka jeszcze od razu prała /padało u nas/. Trzeba było później wszystko suszyć. A sobotę kupiłam im kości i byli chwilę zajęci. W niedzielę Ramek zabrał Lutkowi jego kość /dzielą się nią, mimo tego, że każdy ma swoja/. Lutek zaczął szczekać na Ramka żeby mu oddał. A Ramuś w najlepsze ją zajada i się patrzy na niego. Cwaniaczki jedne.
Mam trochę zdjęć i nawet filmiki ale nie mam kabla do aparatu bo mój Marcin /chłopak/ schował gdzieś. Jak wróci z pracy to wsadzę zdjęcia i filmik. Pokażę wam zabawy Ramka i Lutka.
Staramy się aby dużo leżał ale nie da się go cały czas upilnować. Nie chcę go wiązać bo nie tędy droga. Troszkę poszaleje a później odpoczywa. Niech ma teraz ten swój wyśniony, wymarzony ogród. Jest w końcu jego.
Aha wczoraj mama zrobiła im kanapeczki z pasztetem. Ramek stwierdził, że sam sobie będzie brał z talerza. Jaki on cudny.
Jak wczoraj dzwoniłam to Ramzes leżał pod bramą i czekał na mnie. Mama mówiła, że sobie popiskiwał. Mój aniołek. Samochód rozpoznaje z daleka. Czarny, łatwo zapamiętać. Zresztą to właśnie nim była jego pierwsza podróż do domu. Całuski od nas wszystkich. Ramek, Lutek pozdrawiają.

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Jak wróci z pracy to wsadzę zdjęcia i filmik. Pokażę wam zabawy Ramka i Lutka.

Czekamy z niecierpliwością :lol: Fajnie będzie znowu zobaczyć Ramzeska :p I do tego z nowym przyjacielem! :multi:
A jak się Ewa ucieszy!! :razz:

katarzyna005 napisał(a):
Ramek, Lutek pozdrawiają.

Pozdrowienia dla Ramka, Lutka i całej ich rodzinki, czyli dla Was ;):lol:

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Mam trochę zdjęć i nawet filmiki ale nie mam kabla do aparatu bo mój Marcin /chłopak/ schował gdzieś.

To czekamy na kabelek :eviltong:

Mizianko dla owczarkowej brygady :loveu:

Posted

Czołem. Dziewczyny powiedzcie mi co ten Ramek ma w sobie, że on tak uwielbia porządki???? W niedzielę tylko nie sprzątał bo to w końcu wolny dzień od pracy. A teraz leżą rozłożeni w garażu bo tam chłodno i się byczą!!!!

Posted

Byłam wczoraj u swojej owczarkowej bandy. Psiaki cieszyły się jak oszalałe. Jak podjechałam pod bramę to był jeden pisk. Jakie to jest ogromne szczęście gdy widać zadowolenie na ich mordkach. :Cool!::Cool!:
Później Ramek zabierał Lutkowi piłkę. Zabawy i śmiechów było coniemiara.

Posted

[quote name='katarzyna005']Byłam wczoraj u swojej owczarkowej bandy. Psiaki cieszyły się jak oszalałe. Jak podjechałam pod bramę to był jeden pisk. Jakie to jest ogromne szczęście gdy widać zadowolenie na ich mordkach. :Cool!::Cool!:
Później Ramek zabierał Lutkowi piłkę. Zabawy i śmiechów było coniemiara.

Nooooo a ktos tu sie bał , ze Ramolek sie nie przywiaze do czlowieka :eviltong:;) hihihi .....

Widze , ze im obu jest wesoło razem :multi::multi: SUPER !

Posted

Wczoraj rano nie musiałam robić porannej toalety. Została wylizana po twarzy na wszystkie sposoby. Jak zamielił tym swoim ogromny ozorem to oczy mi zaszły. A tak poza tym to wszystko super. Odpoczywa, bryka. A jaki zrobił się pieszczoch. Drapkanie, mizianie cały czas.

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Wczoraj rano nie musiałam robić porannej toalety. Została wylizana po twarzy na wszystkie sposoby. Jak zamielił tym swoim ogromny ozorem to oczy mi zaszły. A tak poza tym to wszystko super. Odpoczywa, bryka. A jaki zrobił się pieszczoch. Drapkanie, mizianie cały czas.

łaaa jak fajnie słyszeć a raczej czytać takie wieści :loveu::loveu:

Posted

Oj tak tak. Jest u siebie, jest w domu, ma swojego kompana. I my mamy wspaniałego i wiernego przyjaciela. Mojego diabełki pozdrawiają wszystkie cioteczki. Dla Ewci od Ramka specjalne całuski :calus::calus::calus::buzi:

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Dla Ewci od Ramka specjalne całuski :calus::calus::calus::buzi:

Oj czuje sie prawie wylizana ja Ty Kasiu :eviltong::loveu:

Dziękuje Ramzi :iloveyou:

Posted

Pan Ramzio wpełni się zaaklimatyzował. W dzień on pilnuje a w nocy Lutek. Każdy ma swoją zmianę. Jaki ogromny pisk jest jak odjeżdżam pod bramę. :multi::multi: Później się drapkamy, skaczemy, bawimy. Ale jak przychodzi godzina 20.00 to Ramek idzie na swoje legowisko. Tak się nauczył.
Dzisiaj zaczynam uczyc się wklejać zdjęcia a jest ich sporo.
:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Dzisiaj zaczynam uczyc się wklejać zdjęcia a jest ich sporo.
:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Ucz sie Kasiu ucz :eviltong: bo ja sie juz zdjec doczekac nie moge ;)

A co do Ramzia to madry pies :loveu: pierWsza zmiana jest mniej mecząca :p