agata51 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Oj, przydałby mi się taki pies! Roztoczy u mnie zatrzęsienie! :evil_lol: Quote
katarzyna005 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 To chyba wyjątek. Nie znam mężczyzny który by robił codziennie porządek:razz:. Tak się ostatnio zastanawiam, czy jest coś takiego jak przeznaczenie. Dlaczego akurat ja wzięłam Ramzesa a nie kto inny. Czekał przecież rok w schronisku. A to dużo czasu. Coś w tym musi być:hmmmm: Quote
Chikinchan Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Dochodzę do wniosku, że Ramzes to psi ideał- nie tylko do przytulania i głaskania, ale i domu przypilnuje, a do tego jeszcze posprząta :lol: Quote
katarzyna005 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Oj tak tak. To ideał. Rano porządki, a potem byczenie się do wieczora z Lutkiem. Oni to mają życie. A co należy im się a zwłaszcza naszej wspaniałej gosposi. Quote
agata51 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Jasne, że jest cos takiego jak przeznaczenie. Spójrz w lustro. ;) Quote
katarzyna005 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Możliwe. Ale wiecie jakie się panisko z Ramka zrobiło. Dzisiaj rano u nas padało /ba byla niezła burza/. Mama go wypuściła na poranną toaletkę a Ramek w tył wzrot - "O nie ja nie idę mokro jest" i talej cwaniaczek poszedł ciąć komara.:sleep2: Quote
agata51 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Moja Betka też ostatnio odmawia porannych spacerków. Za Boga nie da się wyciągnąć, nawet jak jest sucho! :evil_lol: Quote
ewatr Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Wrociłam :multi: i oczywiscie gonie do Ramolka na watek :lol: a tu same dobre wiesci / oczywiscie na urlopie tez miałam wiesci od Kasi za co serdecznie dziekuje bo byłam bez neta i trasznie za nimi teskniłam / A z tym przeznaczeniem Kasiu to jest na sto porcent :evil_lol: musi trafic swój na swego i wtedy nawet codzienne "porzadki" :eviltong: nie sa w stanie zburzyc wzajemnych relacji . Pozdrawiam serdecznie a dla Ramka calus w czoło :loveu: Quote
katarzyna005 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 W sobotę podczas sprzątania Ramzes zwalił Lutka z kanapy. Mama mówiła, że okropny rumor był. A co jak porządek to porządek!!!!! Nasza cudowna sprzątaczka jeszcze od razu prała /padało u nas/. Trzeba było później wszystko suszyć. A sobotę kupiłam im kości i byli chwilę zajęci. W niedzielę Ramek zabrał Lutkowi jego kość /dzielą się nią, mimo tego, że każdy ma swoja/. Lutek zaczął szczekać na Ramka żeby mu oddał. A Ramuś w najlepsze ją zajada i się patrzy na niego. Cwaniaczki jedne. Mam trochę zdjęć i nawet filmiki ale nie mam kabla do aparatu bo mój Marcin /chłopak/ schował gdzieś. Jak wróci z pracy to wsadzę zdjęcia i filmik. Pokażę wam zabawy Ramka i Lutka. Staramy się aby dużo leżał ale nie da się go cały czas upilnować. Nie chcę go wiązać bo nie tędy droga. Troszkę poszaleje a później odpoczywa. Niech ma teraz ten swój wyśniony, wymarzony ogród. Jest w końcu jego. Aha wczoraj mama zrobiła im kanapeczki z pasztetem. Ramek stwierdził, że sam sobie będzie brał z talerza. Jaki on cudny. Jak wczoraj dzwoniłam to Ramzes leżał pod bramą i czekał na mnie. Mama mówiła, że sobie popiskiwał. Mój aniołek. Samochód rozpoznaje z daleka. Czarny, łatwo zapamiętać. Zresztą to właśnie nim była jego pierwsza podróż do domu. Całuski od nas wszystkich. Ramek, Lutek pozdrawiają. Quote
Chikinchan Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 katarzyna005 napisał(a): Jak wróci z pracy to wsadzę zdjęcia i filmik. Pokażę wam zabawy Ramka i Lutka. Czekamy z niecierpliwością :lol: Fajnie będzie znowu zobaczyć Ramzeska :p I do tego z nowym przyjacielem! :multi: A jak się Ewa ucieszy!! :razz: katarzyna005 napisał(a): Ramek, Lutek pozdrawiają. Pozdrowienia dla Ramka, Lutka i całej ich rodzinki, czyli dla Was ;):lol: Quote
ewatr Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 katarzyna005 napisał(a):Mam trochę zdjęć i nawet filmiki ale nie mam kabla do aparatu bo mój Marcin /chłopak/ schował gdzieś. To czekamy na kabelek :eviltong: Mizianko dla owczarkowej brygady :loveu: Quote
katarzyna005 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Czołem. Dziewczyny powiedzcie mi co ten Ramek ma w sobie, że on tak uwielbia porządki???? W niedzielę tylko nie sprzątał bo to w końcu wolny dzień od pracy. A teraz leżą rozłożeni w garażu bo tam chłodno i się byczą!!!! Quote
agata51 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Cóż, w przyrodzie zdarzają się różne anomalia. ;) Quote
katarzyna005 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Byłam wczoraj u swojej owczarkowej bandy. Psiaki cieszyły się jak oszalałe. Jak podjechałam pod bramę to był jeden pisk. Jakie to jest ogromne szczęście gdy widać zadowolenie na ich mordkach. :Cool!::Cool!: Później Ramek zabierał Lutkowi piłkę. Zabawy i śmiechów było coniemiara. Quote
ewatr Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='katarzyna005']Byłam wczoraj u swojej owczarkowej bandy. Psiaki cieszyły się jak oszalałe. Jak podjechałam pod bramę to był jeden pisk. Jakie to jest ogromne szczęście gdy widać zadowolenie na ich mordkach. :Cool!::Cool!: Później Ramek zabierał Lutkowi piłkę. Zabawy i śmiechów było coniemiara. Nooooo a ktos tu sie bał , ze Ramolek sie nie przywiaze do czlowieka :eviltong:;) hihihi ..... Widze , ze im obu jest wesoło razem :multi::multi: SUPER ! Quote
katarzyna005 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wczoraj rano nie musiałam robić porannej toalety. Została wylizana po twarzy na wszystkie sposoby. Jak zamielił tym swoim ogromny ozorem to oczy mi zaszły. A tak poza tym to wszystko super. Odpoczywa, bryka. A jaki zrobił się pieszczoch. Drapkanie, mizianie cały czas. Quote
Paulina_mickey Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 katarzyna005 napisał(a):Wczoraj rano nie musiałam robić porannej toalety. Została wylizana po twarzy na wszystkie sposoby. Jak zamielił tym swoim ogromny ozorem to oczy mi zaszły. A tak poza tym to wszystko super. Odpoczywa, bryka. A jaki zrobił się pieszczoch. Drapkanie, mizianie cały czas. łaaa jak fajnie słyszeć a raczej czytać takie wieści :loveu::loveu: Quote
terra Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cieszę się, że psiak nareszcie u siebie :loveu: Quote
katarzyna005 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Oj tak tak. Jest u siebie, jest w domu, ma swojego kompana. I my mamy wspaniałego i wiernego przyjaciela. Mojego diabełki pozdrawiają wszystkie cioteczki. Dla Ewci od Ramka specjalne całuski :calus::calus::calus::buzi: Quote
ewatr Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 katarzyna005 napisał(a): Dla Ewci od Ramka specjalne całuski :calus::calus::calus::buzi: Oj czuje sie prawie wylizana ja Ty Kasiu :eviltong::loveu: Dziękuje Ramzi :iloveyou: Quote
katarzyna005 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pan Ramzio wpełni się zaaklimatyzował. W dzień on pilnuje a w nocy Lutek. Każdy ma swoją zmianę. Jaki ogromny pisk jest jak odjeżdżam pod bramę. :multi::multi: Później się drapkamy, skaczemy, bawimy. Ale jak przychodzi godzina 20.00 to Ramek idzie na swoje legowisko. Tak się nauczył. Dzisiaj zaczynam uczyc się wklejać zdjęcia a jest ich sporo. :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
ewatr Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 katarzyna005 napisał(a):Dzisiaj zaczynam uczyc się wklejać zdjęcia a jest ich sporo. :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Ucz sie Kasiu ucz :eviltong: bo ja sie juz zdjec doczekac nie moge ;) A co do Ramzia to madry pies :loveu: pierWsza zmiana jest mniej mecząca :p Quote
Recommended Posts