Jump to content
Dogomania

Zrodził go RA czyli Ramzes młody owczarek niemiecki ... Rzeszów MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ramzes traktuje schronisko jak swoj dom, widac wyraznie, ze czuje sie naprawde szczesliwy. I ze trudno bedzie gdzie indziej o taka dobra opieke jaka ma w Kundelku.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ramzes traktuje schronisko jak swoj dom, widac wyraznie, ze czuje sie naprawde szczesliwy. I ze trudno bedzie gdzie indziej o taka dobra opieke jaka ma w Kundelku.

No Ramzik drze ze spaceru poza schroniskiem faktycznie jak do domu :evil_lol:

Reno2001Jeśli on pił kawę pprzez dwie godziny, to się nie dziwię, ze ruchliwy był :diabloti:

Cudnie tam macie. Kiedyś tak i w Mielcu będzie :loveu:.

Wiesz o tym z ta kawa nie pomysłam :eviltong:

a co do Mileca to tez licze ze kiedys tego doczekamy -czego nam a przedewszytskim psom mielckim życze :p

[quote]agata51Oj, wpadło by się do Ramzesa na kawkę! [/quote]

zapraszamy Agato :lol:

Posted

agata51 napisał(a):
A wiesz, że chyba nie wytrzymam i wproszę się na kawkę? TŻa na ryby wyślę i już.

To kiedy mam sie Ciebie spodziewać ?:lol:

Ramik juz czeka z wywalonym jezorem :eviltong:

Posted

egradska napisał(a):
Piękny ten Wasz ONek :loveu: jak wszystkie Ramzesy zresztą;)

Mowisz ? Ja zreszta tez tak mysle :lol:

agata51Oj, marzy mi się wizyta w Kundelku z Betką!

No ja bym była przeszczesliwa ale nie jestem pewna jak Beciuch ?:eviltong:

Posted

[quote name='agata51']Jaka oaza, jakie leniuchowanie! Ciotki go zgoniły - pies ledwo dycha! :evil_lol:

Agato jak Ty nas znasz na odległośc :evil_lol:
biedny pies nie tylko zgoniony ale namietnie czesany /za czym nie przepada / az dyszy ze zmeczenia :eviltong:;)

zaczyna sie ...wzieła szczotke czyli spacer przechlapany ......:evil_lol:

tylko nie czesz tyłka :eviltong:......kurcze mowie cos nie ?

moze na lezaco jej sie znudzi .....

a moze na siedzaco......

Posted

Wiecie co - jak tak oglądam zdjęcia szczęśliwego, zadbanego Ramzeska u Was i (na innych ONkowych wątkach) widzę, jakie oszołomy odpowiadają na ogłoszenia, to nachodzi mnie smutna refleksja, że Ramuś szczęśliwszy w schronisku niż niejeden owczarek w "domu":-(

Posted

egradska napisał(a):
Wiecie co - jak tak oglądam zdjęcia szczęśliwego, zadbanego Ramzeska u Was i (na innych ONkowych wątkach) widzę, jakie oszołomy odpowiadają na ogłoszenia, to nachodzi mnie smutna refleksja, że Ramuś szczęśliwszy w schronisku niż niejeden owczarek w "domu":-(

Też tak myślałam. Przez chwilę. Jasne, Kundelek raj, ale psy domku wypatrują. Ramku, ewatr cię pięknie wyczesała, teraz już do domku mykaj.

Posted

[quote name='egradska']Wiecie co - jak tak oglądam zdjęcia szczęśliwego, zadbanego Ramzeska u Was i (na innych ONkowych wątkach) widzę, jakie oszołomy odpowiadają na ogłoszenia, to nachodzi mnie smutna refleksja, że Ramuś szczęśliwszy w schronisku niż niejeden owczarek w "domu":-(

Powiem Ci ze tez ostatnio mam takie wrażenie ......

Zwłaszcza jak my sie cieszymy ze one takie szczesliwe bo posżły do ludzi a one wracaja z predkoscia swiatła bo np. krzaki podsikuja na ogrodzie - no to jak sie bierze psa a nie suke to tak trudno uruchomic wyobraznie i przewidziec ze tak bedzie ???

A wezmy taka "Edzio - Betke" :eviltong: / Agato wiesz o kim mówie ;) ?/ od innych ludzi tez by pewnie wrociła ...bo jest za zywa i za bardzo chce byc blisko a i trofea roznorakie znosic włascicielowi lubi ...itp. A trafił jej sie dom jak z obrazka i Ramzeskowi tez takiego zycze :loveu:

agata51Ramku! I ta spódniczka w moje ulobione kwiatki!

Mam jeszcze druga bo wiem ze Ci sie podoba i bede w lecie nosic na zmiane :evil_lol::eviltong:

Posted

Pozwolicie , ze pokaze jeszcze troche spodnicy w kwiaty ?;)

Nie dam czesac tyłka juz mówiłem ...nawet mnie nie gon :mad:

No jak mnie przekupisz to moze jeszcze dam ci sie poczesac ...:eviltong:

Widzisz ze mi juz oczy sie swieca z tego elektryzowania szczotka ???:evil_lol: