ewatr Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='agata51']Jeszcze będziesz we własnym ogrodzie szalał, zobaczysz! i kawe pił ;):loveu: Quote
Ulka18 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ramzes traktuje schronisko jak swoj dom, widac wyraznie, ze czuje sie naprawde szczesliwy. I ze trudno bedzie gdzie indziej o taka dobra opieke jaka ma w Kundelku. Quote
Reno2001 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Jeśli on pił kawę pprzez dwie godziny, to się nie dziwię, ze ruchliwy był :diabloti: Cudnie tam macie. Kiedyś tak i w Mielcu będzie :loveu:. Quote
ewatr Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Ulka18 napisał(a):Ramzes traktuje schronisko jak swoj dom, widac wyraznie, ze czuje sie naprawde szczesliwy. I ze trudno bedzie gdzie indziej o taka dobra opieke jaka ma w Kundelku. No Ramzik drze ze spaceru poza schroniskiem faktycznie jak do domu :evil_lol: Reno2001Jeśli on pił kawę pprzez dwie godziny, to się nie dziwię, ze ruchliwy był :diabloti: Cudnie tam macie. Kiedyś tak i w Mielcu będzie :loveu:. Wiesz o tym z ta kawa nie pomysłam :eviltong: a co do Mileca to tez licze ze kiedys tego doczekamy -czego nam a przedewszytskim psom mielckim życze :p [quote]agata51Oj, wpadło by się do Ramzesa na kawkę! [/quote] zapraszamy Agato :lol: Quote
agata51 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 A wiesz, że chyba nie wytrzymam i wproszę się na kawkę? TŻa na ryby wyślę i już. Quote
ewatr Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 agata51 napisał(a):A wiesz, że chyba nie wytrzymam i wproszę się na kawkę? TŻa na ryby wyślę i już. To kiedy mam sie Ciebie spodziewać ?:lol: Ramik juz czeka z wywalonym jezorem :eviltong: Quote
egradska Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Piękny ten Wasz ONek :loveu: jak wszystkie Ramzesy zresztą;) Quote
ewatr Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 egradska napisał(a):Piękny ten Wasz ONek :loveu: jak wszystkie Ramzesy zresztą;) Mowisz ? Ja zreszta tez tak mysle :lol: agata51Oj, marzy mi się wizyta w Kundelku z Betką! No ja bym była przeszczesliwa ale nie jestem pewna jak Beciuch ?:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ale On ma śmieszne uchole :evil_lol: A jaki różowy nos na środku :loveu: Quote
Mike i Morgan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ale się Ramzesek lenił na słoneczku (opalał):eviltong: Quote
agata51 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Jaka oaza, jakie leniuchowanie! Ciotki go zgoniły - pies ledwo dycha! :evil_lol: Quote
ewatr Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='agata51']Jaka oaza, jakie leniuchowanie! Ciotki go zgoniły - pies ledwo dycha! :evil_lol: Agato jak Ty nas znasz na odległośc :evil_lol: biedny pies nie tylko zgoniony ale namietnie czesany /za czym nie przepada / az dyszy ze zmeczenia :eviltong:;) zaczyna sie ...wzieła szczotke czyli spacer przechlapany ......:evil_lol: tylko nie czesz tyłka :eviltong:......kurcze mowie cos nie ? moze na lezaco jej sie znudzi ..... a moze na siedzaco...... Quote
egradska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wiecie co - jak tak oglądam zdjęcia szczęśliwego, zadbanego Ramzeska u Was i (na innych ONkowych wątkach) widzę, jakie oszołomy odpowiadają na ogłoszenia, to nachodzi mnie smutna refleksja, że Ramuś szczęśliwszy w schronisku niż niejeden owczarek w "domu":-( Quote
agata51 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 egradska napisał(a):Wiecie co - jak tak oglądam zdjęcia szczęśliwego, zadbanego Ramzeska u Was i (na innych ONkowych wątkach) widzę, jakie oszołomy odpowiadają na ogłoszenia, to nachodzi mnie smutna refleksja, że Ramuś szczęśliwszy w schronisku niż niejeden owczarek w "domu":-( Też tak myślałam. Przez chwilę. Jasne, Kundelek raj, ale psy domku wypatrują. Ramku, ewatr cię pięknie wyczesała, teraz już do domku mykaj. Quote
agata51 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ramku! I ta spódniczka w moje ulobione kwiatki! Quote
ewatr Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='egradska']Wiecie co - jak tak oglądam zdjęcia szczęśliwego, zadbanego Ramzeska u Was i (na innych ONkowych wątkach) widzę, jakie oszołomy odpowiadają na ogłoszenia, to nachodzi mnie smutna refleksja, że Ramuś szczęśliwszy w schronisku niż niejeden owczarek w "domu":-( Powiem Ci ze tez ostatnio mam takie wrażenie ...... Zwłaszcza jak my sie cieszymy ze one takie szczesliwe bo posżły do ludzi a one wracaja z predkoscia swiatła bo np. krzaki podsikuja na ogrodzie - no to jak sie bierze psa a nie suke to tak trudno uruchomic wyobraznie i przewidziec ze tak bedzie ??? A wezmy taka "Edzio - Betke" :eviltong: / Agato wiesz o kim mówie ;) ?/ od innych ludzi tez by pewnie wrociła ...bo jest za zywa i za bardzo chce byc blisko a i trofea roznorakie znosic włascicielowi lubi ...itp. A trafił jej sie dom jak z obrazka i Ramzeskowi tez takiego zycze :loveu: agata51Ramku! I ta spódniczka w moje ulobione kwiatki! Mam jeszcze druga bo wiem ze Ci sie podoba i bede w lecie nosic na zmiane :evil_lol::eviltong: Quote
ewatr Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Pozwolicie , ze pokaze jeszcze troche spodnicy w kwiaty ?;) Nie dam czesac tyłka juz mówiłem ...nawet mnie nie gon :mad: No jak mnie przekupisz to moze jeszcze dam ci sie poczesac ...:eviltong: Widzisz ze mi juz oczy sie swieca z tego elektryzowania szczotka ???:evil_lol: Quote
Recommended Posts