Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia i Barni']dołaczam temat do . Jestem oburzona tym co zobaczyłam na tych fotkach:angryy:

czy jest to jakąs tajemnica jeżeli powiecie co to za "schronisko" i czy mają jakieś labradory[/quote]

Basiu - jeżeli przeczytasz wątek to z pewnością znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.

Posted

[quote name='malawaszka']boże drogi - Łatka jest w ciąży czy urodziła niedawno????? przecież ona ma chyba cycusie z mlekiem :placz:[/quote]
Pracownik schroniska mówił, że niedawno rodziła (nie wiem co ze szczeniakami i czy rodziła w schronie...). Mówił też, że ona jest połamana po wypadku samochodowym, ale badania tego nie potwierdziły.

Posted

Każda droga, zdemaskowania tego schroniska jest dobra. Trzeba uderzyć z każdej strony. Obawiam się tylko jednego, jak wejdzie inspekcja wet, mogą pousypiac wiele psów. To do nich należy wydawanie zgody na prowadzenie schroniska i kontrolę wszystkich wymogów zawartych w umowie. Dziewczyny myśle , że trzeba od razu wyciagnąć psy w najgorszym stanie bo sie ich pozbedą. Należy pokazać swiatu to miejsce.
Władze Olkusza popisaly umowę z tymi ludżmi na przetrzymywanie bezdomnych zwierząt, łożą na jego utrzymanie pieniądze podatnikow, to tez trzeba naglośnić.

Posted

Tez jestem zdania ze nalezy najpierw wyciagnac jak najwiecej bid w najgorszym stanie, :placz: fotki beda ale musicie poczekac na Ule, bulterier to samiec nie pamietam jednak na ile lat jest oceniany, :shake: moze Ulka zapamietala.
Jak odbieralysmy dzis bulowate to widzialysmy Smarczka na zywo, akurat go dr. wyprowadzil na siku, a z tym jest koszmar jak poweidziall, trzeba go wynosic na rekach i postawic gdzies w kaciku zeby go nikt nie widzial, a po oddaniu moczu psiak przykleja sie do sciany tak bardzo sie boi.:-( Jego oczka sa w tragicznym stanie.

Posted

całe święta myslałam o tych zwierzakach
Boże nie umiem spać
Czy to te schronisko z tymi żółtymi budami?
i dajcie na litość boską jakieś fotki tych labków jak da się zrobić choćby się zastrzelić musze je wyciagnąć z tamtąd

Posted

Basia i Barni nie bedzie zadnych fotek, oprocz tych psow ktore wyciaglysmy,
my wiemy co robimy. Niestety ale jak chcesz je wyciagnac to musisz tam w slepo jechac tak jak my to zrobilysmy. Nie docztalas o jakie schronisko chodzi, ze nie mozna robic fotek.

Posted

Andziu sa to dwa psy, fotki wstawi Ula jak wejdzie na dogo a kiedy nie wiem :shake: dobrze by bylo zeby oba psy jak najszybciej mogly znalezc choc DT, bo w hotelu sa w nieogrzewanych boksach, inne byly juz zajete, no i nie bedzie tam tej opieki ktora te psy potrzebuja. Maja duzo ran na lapach (chyba) wylizanych czyli na tle psychicznym a w hotelu to napewno sie nie zmieni, bo tam tez na kontakt z psami nikt nie ma czasu, zwlaszcza teraz kiedy jest tam okolo 30 do 40 psow. Najwazniejsze ze nie sa agresywne :shake: ale bulterier malo kontaktowy z pitbullem mozna latwiej szybciej kontakt nawiazac, oba jednak nie lubia kotow.:shake:

Posted

[B][SIZE=3]PILNIE!!! BLAGAMY :modla::modla::modla:[/SIZE][/B]o DT zaraz po swietach dla psiakow z tego watku oraz dla pudla ktorego fotka jeszcze nie wstawiona. U nas bedzie dopiero DT kolo 4 stycznia ale chcemy go wykorzystac dla nastepnych bid ktore jeszcze zamierzamy wyciagnac. Jak widac sa to male psinki ktore nie zabiora duzo miejsca nawet w malym mieszkaniu.:shake: