Morgan:-) Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Basia i Barni']dołaczam temat do . Jestem oburzona tym co zobaczyłam na tych fotkach:angryy: czy jest to jakąs tajemnica jeżeli powiecie co to za "schronisko" i czy mają jakieś labradory[/quote] Basiu - jeżeli przeczytasz wątek to z pewnością znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Quote
malawaszka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 boże drogi - Łatka jest w ciąży czy urodziła niedawno????? przecież ona ma chyba cycusie z mlekiem :placz: Quote
Ulka18 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Biedne psy, a ile jeszcze takich czeka w tym miejscu zwanym schroniskiem :shake: Mam gleboko nadzieje, ze ich męka sie skonczy, to jest moje wigilijne zyczenie. Quote
psiareczka78 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 boże, co to za " schronisko ". Jak by ktoś wrzucił jakieś informacje o pieskach, które szukają już DS, to bym je poogłaszała. Quote
Ada-jeje Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Na chwile obecna przynajmniej jeszcze 10 psow jest do zabrania na juz. A wogole to wszystkie sa do zabrania i zrownania z ziemia tej mordowni.:angryy: Quote
Ada-jeje Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Na chwile obecna przynajmniej jeszcze 10 psow jest do zabrania na juz. A wogole to wszystkie sa do zabrania i zrownania z ziemia tej mordowni.:angryy: Quote
hanek Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [quote name='malawaszka']boże drogi - Łatka jest w ciąży czy urodziła niedawno????? przecież ona ma chyba cycusie z mlekiem :placz:[/quote] Pracownik schroniska mówił, że niedawno rodziła (nie wiem co ze szczeniakami i czy rodziła w schronie...). Mówił też, że ona jest połamana po wypadku samochodowym, ale badania tego nie potwierdziły. Quote
basia0607 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Każda droga, zdemaskowania tego schroniska jest dobra. Trzeba uderzyć z każdej strony. Obawiam się tylko jednego, jak wejdzie inspekcja wet, mogą pousypiac wiele psów. To do nich należy wydawanie zgody na prowadzenie schroniska i kontrolę wszystkich wymogów zawartych w umowie. Dziewczyny myśle , że trzeba od razu wyciagnąć psy w najgorszym stanie bo sie ich pozbedą. Należy pokazać swiatu to miejsce. Władze Olkusza popisaly umowę z tymi ludżmi na przetrzymywanie bezdomnych zwierząt, łożą na jego utrzymanie pieniądze podatnikow, to tez trzeba naglośnić. Quote
ANETTTA Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 a co z tym bernardynem ..plis o fotki Quote
invictus hilaritas Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ada-jeje bulterier to pies czy suka? na ile lat jest oceniany? maszmoże jakieś zdjęcie? Quote
Ada-jeje Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Tez jestem zdania ze nalezy najpierw wyciagnac jak najwiecej bid w najgorszym stanie, :placz: fotki beda ale musicie poczekac na Ule, bulterier to samiec nie pamietam jednak na ile lat jest oceniany, :shake: moze Ulka zapamietala. Jak odbieralysmy dzis bulowate to widzialysmy Smarczka na zywo, akurat go dr. wyprowadzil na siku, a z tym jest koszmar jak poweidziall, trzeba go wynosic na rekach i postawic gdzies w kaciku zeby go nikt nie widzial, a po oddaniu moczu psiak przykleja sie do sciany tak bardzo sie boi.:-( Jego oczka sa w tragicznym stanie. Quote
gameta Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Chciałam życzyć "Wesołych Świąt", ale zamarłam... Jakiej pomocy potrzebujecie "zdalnie" ? I co zrobić, żeby zamknąć ten schron ? Quote
Ada-jeje Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Nigdy do tej pory nie mialam tak smutnych swiat, :shake: ten widok spedza mi sen z oczu i nie moge przestac o tym myslec. :placz: Quote
basia0607 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Musimy dramat tych zwierząt pokazać światu. Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 matko w niebiesiech... :shake::shake::shake::shake: media z hukiem! listy, policja, kurde kląć mi się chce, klęłabym do rozpęku... będe na watku, jestem daleko od tego miejsca, ale może na cos sie kiedys przydam. Quote
Basia i Barni Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 trzeba to nagłośnić - można na mnie liczyć Quote
Basia i Barni Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 całe święta myslałam o tych zwierzakach Boże nie umiem spać Czy to te schronisko z tymi żółtymi budami? i dajcie na litość boską jakieś fotki tych labków jak da się zrobić choćby się zastrzelić musze je wyciagnąć z tamtąd Quote
Ada-jeje Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Basia i Barni nie bedzie zadnych fotek, oprocz tych psow ktore wyciaglysmy, my wiemy co robimy. Niestety ale jak chcesz je wyciagnac to musisz tam w slepo jechac tak jak my to zrobilysmy. Nie docztalas o jakie schronisko chodzi, ze nie mozna robic fotek. Quote
andzia69 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Ada-jeje - masz może zdjecia tych bullowatych? wiesz coś o ich stanie? psy/suki? wiek? Quote
Ada-jeje Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Andziu sa to dwa psy, fotki wstawi Ula jak wejdzie na dogo a kiedy nie wiem :shake: dobrze by bylo zeby oba psy jak najszybciej mogly znalezc choc DT, bo w hotelu sa w nieogrzewanych boksach, inne byly juz zajete, no i nie bedzie tam tej opieki ktora te psy potrzebuja. Maja duzo ran na lapach (chyba) wylizanych czyli na tle psychicznym a w hotelu to napewno sie nie zmieni, bo tam tez na kontakt z psami nikt nie ma czasu, zwlaszcza teraz kiedy jest tam okolo 30 do 40 psow. Najwazniejsze ze nie sa agresywne :shake: ale bulterier malo kontaktowy z pitbullem mozna latwiej szybciej kontakt nawiazac, oba jednak nie lubia kotow.:shake: Quote
ulvhedinn Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Gdybyście wypatrzyły posokowca to możecie brać.... Quote
Daria_13 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Witam, zdjęcia które zobaczyłam po prostu mnie zszokowały. Czy są tam jakieś Setery? wyżły? jamniki? jeśli tak to proszę o informacje na PW lub emaila z góry dziękuje. Quote
Ada-jeje Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [B][SIZE=3]PILNIE!!! BLAGAMY :modla::modla::modla:[/SIZE][/B]o DT zaraz po swietach dla psiakow z tego watku oraz dla pudla ktorego fotka jeszcze nie wstawiona. U nas bedzie dopiero DT kolo 4 stycznia ale chcemy go wykorzystac dla nastepnych bid ktore jeszcze zamierzamy wyciagnac. Jak widac sa to male psinki ktore nie zabiora duzo miejsca nawet w malym mieszkaniu.:shake: Quote
Ada-jeje Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [B][SIZE=3]Pilnie potrzebny DT[/SIZE][/B] dla suni bernardnki wyciagnietej z tej mordowni w sobote, nie wiem dlaczego do tej pory nie ma jeszcze jej fotki. :mad: Quote
Recommended Posts