Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mgie napisał(a):
Przecież ona wygląda jak owczarek niemiecki...dlaczego nikt jej nie chce ?

Sunia nie jest już najmłodsza, w schronisku bez spacerków bardzo przytyła...! :placz: Ale ja wierze, że kiedys znajdzie sie dla niej domek!

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

BŁAGAM pomóżmy jej!!!
To jest wspaniała sunia, kiedyś prawie dostała szansę, ludzie przyjechali z Wrocławia, ale wybrali ostatecznie inną sunię. Atena była wtedy na spacerze, to kochany chodzący ideał :(

Posted

Przychodzi mi do głowy tylko hotel.... Atena nie jest już w najlepszej formie, jej szanse na adopcje schroniskowa sa równe zeru:( No, chyba, że Niemcy się nią zainteresują, ale oni wolą dobki albo małe psy z tego co zauważyłam:(

Może spróbujemy z hotelem? Trzeba by zwołać ciotki na wątek i błagać o deklarację...:( Chociaż grudzień to nie jest najlepszy miesiąc dla budżetu domowego:(

Co o tym myślicie?

Posted

też tak myślę...odnośnie tego budzetu:( nie wiem czy cokolwiek by się uzbierało. Same wiecie jak teraz trudno o deklaracje, tyle psów mamy na tymczasach i żaden nie ma uzbieranej pełnej kwoty:(

Posted

Jeszcze nie nauczyłam się poruszać po nowym dogo. Boję się cofnąć o kilka stron, bo trwa to godzinę i nie ma gwarancji, że tam dotrę. Sugerowałam, żeby wrzucić sunię na wątek Onków. kasia14, nieprawda, że Niemcy adoptują tyko dobermany i małe pieski. Adoptują najbardziej potrzebujące psy - małe, duże, trzyłapki, schorowane, stare - takie, które Polacy omijają szerokim łukiem. Chcecie namiary?

Posted

Miałam na myśli fundacje, która zabiera psiaki co miesiąc od nas - hundehilfe Polen. Zazwyczaj są to właśnie starsze psy, trzyłapki itp albo nieduże młode. O Atenie wiedzą odkąd znalazła się w schronie, w styczniu miną już 4 lata i nie ma nią zainteresowania:(

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Biedna Atena ....Tak długo czeka i nic. Koniecznie trzeba dla niej coś wymyślić,szkoda,żeby taka sunia marnowała się w schronie.

Chyba jednak lepiej by było ,żeby sunia znalazła swych ludzi i dom u nas -w kraju .Może poprosić kilka aktywnych ciotek ,żeby pomogly sunię oglaszać i robić jej bazarki choćby ?