Cieplutkaa. Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 mgie napisał(a):Przecież ona wygląda jak owczarek niemiecki...dlaczego nikt jej nie chce ? Sunia nie jest już najmłodsza, w schronisku bez spacerków bardzo przytyła...! :placz: Ale ja wierze, że kiedys znajdzie sie dla niej domek! Quote
mgie Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Kurczę...ale nie wierzę,że tylko przez to ,że przytyła ludzie jej nie chcą:-( Quote
Cieplutkaa. Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 ............................................:-( Jaka ciszaaa...:placz::-( Quote
Cieplutkaa. Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Chociaż podniosę...:-( Nikt nie pyta o Niunię na dgm, nikt nie pyta w schronisku...:placz: Quote
Cieplutkaa. Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Mgie odnawiasz od czasu do czasu ogłoszenia Ateny.? :lol: Pzdr. Quote
lunarmermaid Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Cichutko u Ateny....:shake: Taka ładna sunia i cały czas w schronie... No to podniesiemy w górę!!! Quote
piechcia15 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a niunia coraz grubsza i smutniejsza...nie ma już nadziei nawet już nie szczeka;( Quote
lunarmermaid Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Przydałby jej się tymczas....albo hotelik. Tak cichutko na tym wątku.Przecież to dobra sunia,musi się dla niej domek znaleźć!!! Quote
piechcia15 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 koniecznie...dobry pomysł tylko znowu...kasa:( chyba że jakiś bezpłatny w formie pilnowania podwórka Quote
lunarmermaid Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Potrzebny by był ktoś od Onków.Czasami trafiają się u nich super domki... Quote
agata51 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Wrzućcie ją na wątek ONków w potrzebie. Śliczna jesteś, suniu. Quote
piechcia15 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Atena bardzo posmutniała, już prawie zbudy nie wychodzi:( tylko czasem...aby się przeciągnąć i rozprostować stare kości:( Quote
modliszka84 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 BŁAGAM pomóżmy jej!!! To jest wspaniała sunia, kiedyś prawie dostała szansę, ludzie przyjechali z Wrocławia, ale wybrali ostatecznie inną sunię. Atena była wtedy na spacerze, to kochany chodzący ideał :( Quote
kasia14 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Przychodzi mi do głowy tylko hotel.... Atena nie jest już w najlepszej formie, jej szanse na adopcje schroniskowa sa równe zeru:( No, chyba, że Niemcy się nią zainteresują, ale oni wolą dobki albo małe psy z tego co zauważyłam:( Może spróbujemy z hotelem? Trzeba by zwołać ciotki na wątek i błagać o deklarację...:( Chociaż grudzień to nie jest najlepszy miesiąc dla budżetu domowego:( Co o tym myślicie? Quote
piechcia15 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 też tak myślę...odnośnie tego budzetu:( nie wiem czy cokolwiek by się uzbierało. Same wiecie jak teraz trudno o deklaracje, tyle psów mamy na tymczasach i żaden nie ma uzbieranej pełnej kwoty:( Quote
agata51 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jeszcze nie nauczyłam się poruszać po nowym dogo. Boję się cofnąć o kilka stron, bo trwa to godzinę i nie ma gwarancji, że tam dotrę. Sugerowałam, żeby wrzucić sunię na wątek Onków. kasia14, nieprawda, że Niemcy adoptują tyko dobermany i małe pieski. Adoptują najbardziej potrzebujące psy - małe, duże, trzyłapki, schorowane, stare - takie, które Polacy omijają szerokim łukiem. Chcecie namiary? Quote
kasia14 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Miałam na myśli fundacje, która zabiera psiaki co miesiąc od nas - hundehilfe Polen. Zazwyczaj są to właśnie starsze psy, trzyłapki itp albo nieduże młode. O Atenie wiedzą odkąd znalazła się w schronie, w styczniu miną już 4 lata i nie ma nią zainteresowania:( Quote
lunarmermaid Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Biedna Atena ....Tak długo czeka i nic. Koniecznie trzeba dla niej coś wymyślić,szkoda,żeby taka sunia marnowała się w schronie. Quote
Olga7 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 lunarmermaid napisał(a):Biedna Atena ....Tak długo czeka i nic. Koniecznie trzeba dla niej coś wymyślić,szkoda,żeby taka sunia marnowała się w schronie. Chyba jednak lepiej by było ,żeby sunia znalazła swych ludzi i dom u nas -w kraju .Może poprosić kilka aktywnych ciotek ,żeby pomogly sunię oglaszać i robić jej bazarki choćby ? Quote
Olga7 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 To piękna i widać ,że mądra sunia -ma coś w sobie chyba z molosa -tę szyję i fałdy chyba ..A może się mylę.:p Quote
monika083 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 czy Atenka ma na biezaco allegro-wyroznione? to zawsze duzo zwieksza ogladalnosc ,..moze sie zlozymy na wyroznione ,porzadne allegro? Quote
modliszka84 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 z molosa to ona raczej nic nie ma te fałdy to racxzej tłuszczyk od siedzenia kilka lat w małym boksie... allegro wyróżnione nie ma, chyba kasia14 jej wystawia allegro ale zwykłe Quote
Recommended Posts