Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Tylko napisz jednoznacznie czy to ma byc osoba ze schroniska czy wolontariusz :lol:

A to juz nie ma zadnego znaczenia czy pracownik czy wolontariusz - numer do tej osoby, ktora jest gotowa odbierac telefony - mam nadzieje ze takie beda:oops:

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
A to juz nie ma zadnego znaczenia czy pracownik czy wolontariusz - numer do tej osoby, ktora jest gotowa odbierac telefony - mam nadzieje ze takie beda:oops:

masz cioteczko wszystkie dane na PM

Posted

Słuchajcie ja myślę że trzeba podać numer do nas.
Negri lub mój. W razie czego będziemy proponować inne psiaki jeżeli opieka nad Igorem kogoś przerośnie. Same chyba lepiej wyczujemy czy ktoś jest poważny.
Celina nie zawsze ma czas rozmawiać, może być gdzieś na mieście albo na interwencji.

Lepiej podać numery do nas.

Posted

anouk92 napisał(a):
Słuchajcie ja myślę że trzeba podać numer do nas.
Negri lub mój. W razie czego będziemy proponować inne psiaki jeżeli opieka nad Igorem kogoś przerośnie. Same chyba lepiej wyczujemy czy ktoś jest poważny.
Celina nie zawsze ma czas rozmawiać, może być gdzieś na mieście albo na interwencji.

Lepiej podać numery do nas.

Aniu, podałam nr do siebie ;). W razie czego będę wołać o pomoc

Posted

Maszaberla napisał(a):
Cioteczki, czy jest szansa zebym dostala w mailu zdjecia Igorka tez z 1 postu (z fotosika)? Oczywiscie wielkosc zdjecia i jakosc musialaby byc porzadna

o kurcze. Kto robił te zdjęcia?
Ciocia Anouk chyba, o ile dobrze pamiętam

Posted

Maszaberla napisał(a):
Chodzi mi o te zdjatka z 1 postu - tam gdzie sa tylko podane linki do fotosika
Przydalyby sie

Pod linkami są zdjęcia ze "spacerku" ;)
Ciociu Anouk, czy Ty masz te zdjęcia czy Gregor?

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Cioteczko, ściągnęłam Cię myślami :lol: Już się nawet martwiłam - widać niepotrzebnie.
Ja oczywiście mam zarezerwowana kaskę na wyróżnienie allegro dla Igora.

Kaska dotarla - juz zrobilam wyroznienie, mam tez reszte na kolejna aukcje - dziekuje:loveu:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Dotarl mail - nie masz moze zdjec o wiekszej wielkosci? Te maja ok 150 kB:-(

Niestety mam tylko takie ale je chyba można powiększyć w photoeditorze, ale ja się nie znam:shake:

Posted

anouk92 napisał(a):
Niestety mam tylko takie ale je chyba można powiększyć w photoeditorze, ale ja się nie znam:shake:

Nie no jasne, osoba ktora sie tym zajmuje zwiekszy - ale chodzilo mi o czas zeby juz sie w to nie bawila

Posted

Maszaberla napisał(a):
Nie no jasne, osoba ktora sie tym zajmuje zwiekszy - ale chodzilo mi o czas zeby juz sie w to nie bawila

Jeszcze jedna rzecz - Igorek boi sie generalnie ludzi, boi sie zdjec,czy gdyby znalazla sie osoba chcaca go zabrac - bez problemu wyjdzie z budy czy bedzie to dla niego ogromny stres?
I co wtedy? Domek w bloku pewnie odpada?
Przepraszam za glupie pytanie ale byc moze uda mi sie znalezc dom niezaleznie od ogloszenia w TV...

Posted

Maszaberla napisał(a):
Jeszcze jedna rzecz - Igorek boi sie generalnie ludzi, boi sie zdjec,czy gdyby znalazla sie osoba chcaca go zabrac - bez problemu wyjdzie z budy czy bedzie to dla niego ogromny stres?
Przepraszam za glupie pytanie ale byc moze uda mi sie znalezc dom niezaleznie od ogloszenia w TV...

On generalnie boi się ludzi. Musi najpierw zaufać osobie.
Adopcja do bloku raczej odpada bo niestety będzie problem z pierwszymi spacerami.
Igor raczej musi mieć swoje podwórko na którym będzie czuł się bezpiecznie. No i oczywiście człowieka który od nowa nauczy go poznawać świat.

Jeśli masz np. jakiś domek dla psiaka i Igor by się nie nadawał to daj znać mamy jeszcze kilka innych wspaniałych psiaków dla których pilnie musimy znaleźć nowe domy bo inaczej poddadzą się jak Igor.
Napisz jaki to ma być pies.

Posted

Dla sporej części psów ze schronisk pierwsze spacery są traumą. Nie mówiąc o zejściu ze schodów.
Nie jestem pewna, czy od razu należałoby skreślać każdy potencjalny dom w bloku... chociaż rzeczywiście Igor do maluszków nie należy ;) i ciężko wyobrazić sobie kogoś znoszącego go po schodach :roll:

Posted

Maszaberla napisał(a):

:-o:crazyeye::loveu:
uchyl choć rąbek :evil_lol:

Myślę, że na widok nieznajomych osób Igor sam z kojca nie wyjdzie, ale wyprowadzony na smyczy przez osobę, którą zna pójdzie posłusznie.

Widziałam go wczoraj. Spał wtulony w swoją dziewczynę. Mimo to, że to słodki widok nie jest to życie dla psa.:shake:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
:-o:crazyeye::loveu:
uchyl choć rąbek :evil_lol:

Widzisz Negri ta osoba widziala Igorka na zdjeciach na Allegro i b.jej sie spodobal
Mieszka w bloku, ma 2 malych dzieci, wiec nie bedzie miec pewnie czasu (cierpliwosci pewnie tez) :oops: nad otoczeniem Igora taka opieka jakiej by wymagal zeby otworzyl sie przed ludzmi

Musimy jednak pozostac przy zdjeciach i ogloszeniem Igora w TV

Posted

Maszaberla napisał(a):

Mieszka w bloku, ma 2 malych dzieci, wiec nie bedzie miec pewnie czasu (cierpliwosci pewnie tez) :oops: nad otoczeniem Igora taka opieka jakiej by wymagal zeby otworzyl sie przed ludzmi

Musimy jednak pozostac przy zdjeciach i ogloszeniem Igora w TV
tak, ta osoba potrzebuje innego psa :shake:
A jest szanasa zaproponować jej jakiegoś innego psiaka, czy będzie szukała dale sama?
Wiesz coś o tym? :lol: