Negri_2008 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Igor, pokaż wszystkim swoje mądre oblicze Quote
Maszaberla Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cioteczki poprosze pare slow w skrocie co mozna powiedziec o Igorze - taki super skrotowy post jak do Teleexpressu;) Musi byc wiek, krotki opis, nazwa schroniska, miejscowosc itp. Quote
Negri_2008 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Mam przerwe w pracy między jednym spotkaniem a drugim :diabloti: i tak sobie rozmyślam, że ten Igor to zaradny i kochliwy chłop jednak jest :evil_lol: Gdy był na wolności zakręcił sią za żoną, żeby samemu po krzkach nie koczować i nawet potomstwa się doczekał. A teraz, jak w "więźniu" siedzi też sobie panienkę przygruchał :evil_lol::loveu: Quote
Negri_2008 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Kto weźmie Igora do siebie? Quote
Ra_dunia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ech, żeby się wreszcie taki ludź trafił... Quote
Negri_2008 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Jak nic sie zmieni to pojedziemy do Klembowa w niedzielę. Jak nie zapone a postaram się nie zapomnieć wezmę parówki dla piesów i termos z herbatą dla ciotek :evil_lol: Ciekawe czy Igor wziąłby z ręki taki przysmaczek? Quote
Bjuta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zakładałabym, że tak! :evil_lol: (przynajmniej jeśli chodzi o parówkę)... Quote
Negri_2008 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Igorowi potrzebny jest dom. To mądry i wrażliwy pies. Quote
anouk92 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Negri to co jedziemy do Klembowa w niedzielę? O 10:00 w Wołominie lu w Zielonce bo pewnie będę odbierać czytnik??? Quote
anouk92 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Negri_2008 napisał(a):Aniu, w Zielonce 0 10.15? Ok mi pasuje. Quote
Maszaberla Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Maszaberla napisał(a):Cioteczki poprosze pare slow w skrocie co mozna powiedziec o Igorze - taki super skrotowy post jak do Teleexpressu;) Musi byc wiek, krotki opis, nazwa schroniska, miejscowosc itp. Cioteczki ja pisalam 23 lutego ale nie dostalam od Was zadnej odpowiedzi? Jestescie nadal zainteresowane pokazaniem Igora w TV? Zdjecia mam ale nie mam gotowego tekstu i danych jw. Quote
Maszaberla Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Odnowilam Igorkowi Allegro -> wystawilam bez wyroznienia, jesli ktoras z cioteczek jest chetna zrobie wyroznienie - ja w tym miesiacu mam niestety duzo zobowiazan finansowych:-( Quote
Negri_2008 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Cioteczko, ściągnęłam Cię myślami :lol: Już się nawet martwiłam - widać niepotrzebnie. Ja oczywiście mam zarezerwowana kaskę na wyróżnienie allegro dla Igora. Daj mi pm z nr konta. Twoja prośba o info o Igorze jakoś mi umknęła. :oops::diabloti: Rozumiem, że to ma być konspekt do wypowiedzi w TV ;) hm................... Igor ma 7 lat (można powiedzieć że 6 bo na dogo inaczej płynie czas) :evil_lol: To pies w typie rasy Akita. Jest po wielkich przejściach. Był maltretowany przez ludzi, bo bardzo ich unika. W trakcie pobytu w schronisku zaufał jednak opiekunowi, który każdego dnia poświęca mu trochę czasu na oswojenie. Pomimo strachu i nieufności Igor jest psem całkowicie łagodnym, poddanym człowiekowi. Doskonale toleruje inne zwierzęta. Z jego spojrzenia bije mądrość. Może zamieszkać jedynie w domu z ogrodem. Jego właścicielem powinna zostać osoba doświadczona, odpowiedzialna i cierpliwa. Jeżeli taka osoba się nie znajdzie - Igor będzie wegetował w kojcu schroniska. Oswojony Igor odwdzieczy sie właścicielom ogromną miłościa i wiernością. Może tak? :razz: Quote
Maszaberla Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Negri_2008']Cioteczko, ściągnęłam Cię myślami :lol: Już się nawet martwiłam - widać niepotrzebnie. Ja oczywiście mam zarezerwowana kaskę na wyróżnienie allegro dla Igora. Daj mi pm z nr konta. Twoja prośba o info o Igorze jakoś mi umknęła. :oops::diabloti: Rozumiem, że to ma być konspekt do wypowiedzi w TV ;) hm................... Igor ma 7 lat (można powiedzieć że 6 bo na dogo inaczej płynie czas) :evil_lol: To pies w typie rasy Akita. Jest po wielkich przejściach. Był maltretowany przez ludzi, bo bardzo ich unika. W trakcie pobytu w schronisku zaufał jednak opiekunowi, który każdego dnia poświęca mu trochę czasu na oswojenie. Pomimo strachu i nieufności Igor jest psem całkowicie łagodnym, poddanym człowiekowi. Doskonale toleruje inne zwierzęta. Z jego spojrzenia bije mądrość. Może zamieszkać jedynie w domu z ogrodem. Jego właścicielem powinna zostać osoba doświadczona, odpowiedzialna i cierpliwa. Jeżeli taka osoba się nie znajdzie - Igor będzie wegetował w kojcu schroniska. Oswojony Igor odwdzieczy sie właścicielom ogromną miłościa i wiernością. Może tak? :razz: Maila juz wysylam na pw A co do tekstu to musi to byc mocno okrojony skrot - w paru zdaniach doslownie niestety Quote
Negri_2008 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Negri_2008'] Igor ma 6 lat. Był maltretowany przez ludzi i dlatego bardzo się ich boi. W schronisku zaufał opiekunowi, który każdego dnia poświęca mu trochę czasu. Igor jest psem całkowicie łagodnym, poddanym. Doskonale toleruje inne zwierzęta. Jest bardzo mądrym psem. Może zamieszkać jedynie w domu z ogrodem. Jego właścicielem powinna zostać osoba doświadczona, odpowiedzialna i cierpliwa. Igor odwdzięczy się właścicielom miłością i wiernością. Jest w azylu w Klembowie k/Warszawy Może tak? :razz: krócej nie umiem :evil_lol: i to co chyba najważniejsze: czyj nr telefonu należy podać do redakcji; wolontariuszy czy osób prowadzących azyl? Quote
Maszaberla Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Negri_2008 napisał(a): Rozumiem, że to ma być konspekt do wypowiedzi w TV ;) No wlasnie juz powoli musze gromadzic materialy o Igorku;) Quote
Negri_2008 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Maszaberla, i co, ten skrócony tekścik może być? Czy nr telefonu do azylu mamy podać w tekście.? Quote
Negri_2008 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Po namyśle dopisałabym jeszcze jedno, mega ważne zdanie::hmmmm: Igorem może też zająć się ktoś doświadczony nie koniecznie na stałe, ale tylko do momentu przełamania strachu Igora. Quote
Maszaberla Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Negri_2008']Po namyśle dopisałabym jeszcze jedno, mega ważne zdanie::hmmmm: Igorem może też zająć się ktoś doświadczony nie koniecznie na stałe, ale tylko do momentu przełamania strachu Igora. Tylko wiesz jak jest - ode mnie nie zalezy jaki padnie opis, to juz p.Olszanski skroci i zmodyfikuje:roll: Co do numeru - moze byc taka opcja ze numer zostanie podany na wizji wraz z nazwiskiem - wiec bedzie potrzebny na wszelki wypadek I pelna nazwa schroniska Quote
Negri_2008 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Maszaberla napisał(a):Tylko wiesz jak jest - ode mnie nie zalezy jaki padnie opis, to juz p.Olszanski skroci i zmodyfikuje:roll: Co do numeru - moze byc taka opcja ze numer zostanie podany na wizji wraz z nazwiskiem - wiec bedzie potrzebny na wszelki wypadek I pelna nazwa schroniska Wiem, jak to wygląda bo widziałam filmik Antosia ;) numer, nazwisko i nazwa schroniska - niebawem. Tylko napisz jednoznacznie czy to ma byc osoba ze schroniska czy wolontariusz :lol: Quote
Recommended Posts