Ra_dunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Donosiciel mały :evil_lol: Najpierw Krecika nauczył jak uciekać a teraz zgrywa świętoszka :evil_lol: I kto by pomyślał, że to nasz Igorek :cool1: Quote
Charly Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 aaaa...to jest najlepsze:evil_lol::evil_lol::multi: Quote
Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Negri_2008 napisał(a):a mnie się jeszcze podoba, że Igor kabluje na Kreta, gdy ten zwiewa z podwórka :evil_lol: Ciekawe czy nadal gniota sie wspolnie w budzie czy meska przyjazn zostala poddana mocnej probie odkad Igor zaczal kablowac? :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Krótkie info o Igorze... Jest, nie uciekł. Chodzi za Panią krok w krok :loveu: Posłałam adresówkę. Nie darowałam sobie i małe słówko na szczęście na tej adresówce naskrobałam :evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Przepraszam Kochany Igorku , że wcinam sie w Twoj wątek, ale tu tyle kochanych ciotek...a trzeba pomóc naszej cioteczce Klauduś...czas nagli...chociaż zobaczcie....może coś pomyślimy razem..??http://www.dogomania.pl/forum/f28/pszczyna-wyrzucona-z-samochodu-liza-pilnie-potrzebny-dt-137607/#post12279933 Quote
Maszaberla Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Negri_2008 napisał(a):Krótkie info o Igorze... Jest, nie uciekł. Chodzi za Panią krok w krok :loveu: Posłałam adresówkę. Nie darowałam sobie i małe słówko na szczęście na tej adresówce naskrobałam :evil_lol: Wlasnie mialam sie zapytac czy sa jakies wiesci? Strasznie sie ciesze :multi: Quote
Maszaberla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Mam nadzieje ze u Igora wszystko w porzadku? Quote
jola_li Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Maszaberla napisał(a):Mam nadzieje ze u Igora wszystko w porzadku? Też jestem ciekawa co u niego słychać.... Quote
NusiaiJa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 najpierw miałąm wielkie oczy gdy zaczełam czytać wątek igora, potem w tych oczach pojawiły się łzy a na koniec wielki uśmiec, że kolejny psiaczek ma swojego ludzia i towarzysza do zabaw i do podkablowania :multi: wiadomo co teraz Igorek porabia??? Quote
Negri_2008 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 NusiaiJa napisał(a):najpierw miałąm wielkie oczy gdy zaczełam czytać wątek igora, potem w tych oczach pojawiły się łzy a na koniec wielki uśmiec, że kolejny psiaczek ma swojego ludzia i towarzysza do zabaw i do podkablowania :multi: wiadomo co teraz Igorek porabia??? Igor jest bardzo zajętym, zapracowanym psem :evil_lol::loveu: A to wszystko dlatego, że jego towarzysz Krecik uciekł niestety w siną dal. :-( Miał do tego okrutne skłonności i kusił naszego Igora, pokazując mu drogi ucieczki. Pani Anna i jej wnuk szukali Kreta bardzo długo, ale nie odnaleźli go już. Natomias Igor teraz sam musi pilnować posesji. I jest w tym badzo dobry i cwany jednocześnie. Gdy rodziana jest w domy wyleguje się pod drzewem lub w swoim boksie. Lubi też sobie łazić i biegać po ogrodzie. I wtedy nie szczeka. Ale niech tylko Państwo gdzieś wyjdą - sąsiedzi donąszą, że ujada i wtedy czuć, że on tu rządzi i pilnuje :evil_lol: Wieczorami daje prawdziwe koncerty. Ucieczki już mu nie w głowie.;) Czasami oczywiście odpoczywa. Kładzie się na schodach domu i czeka, aż ktoś do niego wyjdzie. Pani Ania lub jej wnuk siadają obok niego i go głaszczą :loveu::placz: A on patrzy i ......stęka :evil_lol: Bardzo zaprzyjaźnił się z wnukiem Pani Ani choć na początku ciężko z tym było. Teraz wychodzi z nim na spacery, chodzi kosić trawę na oddzielonej, dużej części ich działki. Jest oswojony i bardzo, bardzo zaprzyjaźniony z Pańciostwem. Machanie ogonem i podskoki na ich widok to normalka. Pani Ania do kocha i jest zadowolona że do niej przyjechał. Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Cudne :loveu: I jego Elzunia też znalazła wspaniałą opiekunkę :loveu: A wydawało się, że to takie beznadziejne przypadki. Niezły łobuz z tego Krecika :mad: tak sobie w siną dal powędrować. Mam nadzieję, ze Igor ma adresówkę... Quote
Negri_2008 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Negri_2008']Posłałam adresówkę. Nie darowałam sobie i małe słówko na szczęście na tej adresówce naskrobałam :evil_lol:[/quote] posłałam i nosi ;) Quote
Recommended Posts