Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri_2008 napisał(a):
a mnie się jeszcze podoba, że Igor kabluje na Kreta, gdy ten zwiewa z podwórka :evil_lol:

Ciekawe czy nadal gniota sie wspolnie w budzie czy meska przyjazn zostala poddana mocnej probie odkad Igor zaczal kablowac? :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Krótkie info o Igorze...

Jest, nie uciekł. Chodzi za Panią krok w krok :loveu:

Posłałam adresówkę. Nie darowałam sobie i małe słówko na szczęście na tej adresówce naskrobałam :evil_lol:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Krótkie info o Igorze...

Jest, nie uciekł. Chodzi za Panią krok w krok :loveu:

Posłałam adresówkę. Nie darowałam sobie i małe słówko na szczęście na tej adresówce naskrobałam :evil_lol:

Wlasnie mialam sie zapytac czy sa jakies wiesci?

Strasznie sie ciesze :multi:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

najpierw miałąm wielkie oczy gdy zaczełam czytać wątek igora, potem w tych oczach pojawiły się łzy a na koniec wielki uśmiec, że kolejny psiaczek ma swojego ludzia i towarzysza do zabaw i do podkablowania :multi:
wiadomo co teraz Igorek porabia???

Posted

NusiaiJa napisał(a):
najpierw miałąm wielkie oczy gdy zaczełam czytać wątek igora, potem w tych oczach pojawiły się łzy a na koniec wielki uśmiec, że kolejny psiaczek ma swojego ludzia i towarzysza do zabaw i do podkablowania :multi:
wiadomo co teraz Igorek porabia???

Igor jest bardzo zajętym, zapracowanym psem :evil_lol::loveu:

A to wszystko dlatego, że jego towarzysz Krecik uciekł niestety w siną dal. :-( Miał do tego okrutne skłonności i kusił naszego Igora, pokazując mu drogi ucieczki.

Pani Anna i jej wnuk szukali Kreta bardzo długo, ale nie odnaleźli go już.

Natomias Igor teraz sam musi pilnować posesji. I jest w tym badzo dobry i cwany jednocześnie.
Gdy rodziana jest w domy wyleguje się pod drzewem lub w swoim boksie. Lubi też sobie łazić i biegać po ogrodzie.
I wtedy nie szczeka.
Ale niech tylko Państwo gdzieś wyjdą - sąsiedzi donąszą, że ujada i wtedy czuć, że on tu rządzi i pilnuje :evil_lol: Wieczorami daje prawdziwe koncerty.

Ucieczki już mu nie w głowie.;)

Czasami oczywiście odpoczywa. Kładzie się na schodach domu i czeka, aż ktoś do niego wyjdzie. Pani Ania lub jej wnuk siadają obok niego i go głaszczą :loveu::placz:
A on patrzy i ......stęka :evil_lol:

Bardzo zaprzyjaźnił się z wnukiem Pani Ani choć na początku ciężko z tym było. Teraz wychodzi z nim na spacery, chodzi kosić trawę na oddzielonej, dużej części ich działki.

Jest oswojony i bardzo, bardzo zaprzyjaźniony z Pańciostwem. Machanie ogonem i podskoki na ich widok to normalka.
Pani Ania do kocha i jest zadowolona że do niej przyjechał.

Posted

Cudne :loveu:
I jego Elzunia też znalazła wspaniałą opiekunkę :loveu:
A wydawało się, że to takie beznadziejne przypadki.

Niezły łobuz z tego Krecika :mad: tak sobie w siną dal powędrować. Mam nadzieję, ze Igor ma adresówkę...