Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moze nie powinnam tego pisac zeby nie zapeszyc ale tak bym chciala zeby sie udalo:oops: -> byly telefony w sprawie Igora
Wszystkim zajal sie juz Kris, pozapisywal numery osob dzwoniacych i bedzie jeszcze dzisiaj rozmawial na ten temat, pozniej na pewno skontaktuje sie z Negri

Ja tak rzucam nickami;) Krisa nie ma na naszym watku ale bez niego nie byloby ogloszen bo to on zalatwia cala strone organizacyjna takich akcji:Rose:

Trzymajmy kciuki ! :kciuki:

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
Moze nie powinnam tego pisac zeby nie zapeszyc ale tak bym chciala zeby sie udalo:oops: -> byly telefony w sprawie Igora
Wszystkim zajal sie juz Kris, pozapisywal numery osob dzwoniacych i bedzie jeszcze dzisiaj rozmawial na ten temat, pozniej na pewno skontaktuje sie z Negri

Ja tak rzucam nickami;) Krisa nie ma na naszym watku ale bez niego nie byloby ogloszen bo to on zalatwia cala strone organizacyjna takich akcji:Rose:

Trzymajmy kciuki ! :kciuki:

nie wiem, co mam napisać, Kris, Maszaberla....:loveu:

Posted

Cioteczki, jest Pani z Łodzi zainteresowana wzieciem Igorka
Ma juz 1 pieska ze schroniska, niedawno uspila swojego 16-letniego psa bardzo podobnego do Igora - m.in. dlatego zadzwonila
To podobno mila starsza osoba, zdaje sobie sprawe ze Igorowi potrzebny jest odpowiedzialny wlasciciel
Igor mieszkalby w kojcu w ogrodzie, mialby swoja budke, w ciagu dnia biegalby swobodnie z 2 psiakiem po ogrodku, abolutnie nie bylby na lancuchu
Potrzebujemy pilnie kogos z Lodzi do ewentualnej wizyty przedadopcyjnej, Pani oczywiscie sie zgodzila
Negri, moze Reno sie zgodzi? To taki dobry duszek:loveu:
Korzystajmy z szansy, jak bede miec Wasza zgode na wizyte - zdradze wiecej szczegolow
Pani nie ma samochodu wiec trzeba pomyslec o transporcie w razie czego

Posted

[quote name='Maszaberla']Cioteczki, jest Pani z Łodzi zainteresowana wzieciem Igorka
Ma juz 1 pieska ze schroniska, niedawno uspila swojego 16-letniego psa bardzo podobnego do Igora - m.in. dlatego zadzwonila
To podobno mila starsza osoba, zdaje sobie sprawe ze Igorowi potrzebny jest odpowiedzialny wlasciciel
Igor mieszkalby w kojcu w ogrodzie, mialby swoja budke, w ciagu dnia biegalby swobodnie z 2 psiakiem po ogrodku, abolutnie nie bylby na lancuchu
Potrzebujemy pilnie kogos z Lodzi do ewentualnej wizyty przedadopcyjnej, Pani oczywiscie sie zgodzila
Negri, moze Reno sie zgodzi? To taki dobry duszek:loveu:
Korzystajmy z szansy, jak bede miec Wasza zgode na wizyte - zdradze wiecej szczegolow
Pani nie ma samochodu wiec trzeba pomyslec o transporcie w razie czego
:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
boszszsze........

Kto pojedzie do Łodzi???? Zarz napiszę do Reno!!!!
Ojej, ale trzeba z Pania porozmawiac o Igorze aby na pewno wiedziała jaki Igor jest.
Warunki wydają się idealne dla Niego :loveu: Kojec, ogród, dwa inne pieski od których będzie sie uczył zaufania do ludzi :multi:

Piszę do Reno!!!!!!!!!!!

Pilnie potrzebujemy sprawdzic domek w Łodzi!!!!!!!!!

:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Napisałam do Reno z prośbą o wizytę :multi::lol:

Wiecie co, gęba mnie piecze z wrażenia.

Idę na zewnatrz firmy, zapalić faję albo dwie :evil_lol: a Ty Maszaberla napisz coś więcej, please :loveu:

Posted

[quote name='Negri_2008']Napisałam do Reno z prośbą o wizytę :multi::lol:

Wiecie co, gęba mnie piecze z wrażenia.

Idę na zewnatrz firmy, zapalić faję albo dwie :evil_lol: a Ty Maszaberla napisz coś więcej, please :loveu:

Moge pisnac tylko slowko;) ze Pani ma swiadomosc tego ile Igor przeszedl i jakim jest psem
Pani ma tylko 1 pieska, Igor bylby drugim

Jest tez 2 domek zainteresowany Igorem ale z nimi kontakt bedzie dopiero wieczorem

Trzecia oferta odpadla od razu - maja 2 malenkich dzieci, trudnych do upilnowania

Posted

Maszaberla napisał(a):
Moge pisnac tylko slowko;) ze Pani ma swiadomosc tego ile Igor przeszedl i jakim jest psem
Pani ma tylko 1 pieska, Igor bylby drugim

Jest tez 2 domek zainteresowany Igorem ale z nimi kontakt bedzie dopiero wieczorem
:cool2:
Mam wrażenie że Pani z Łodzi to poważna oferta.
I proszę, drugi domek się interesuje :multi:

A jaka będzie "procedura" po ogłoszeniu Igroka w telewizji? Teraz czekamy aż potencjalne domki do mnie zadzwonią, tak? :oops::oops:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
:cool2:
Mam wrażenie że Pani z Łodzi to poważna oferta.
I proszę, drugi domek się interesuje :multi:

A jaka będzie "procedura" po ogłoszeniu Igroka w telewizji? Teraz czekamy aż potencjalne domki do mnie zadzwonią, tak? :oops::oops:

Pani z Lodzi jest zdecydowana na 100%, podala dokladny adres i wyjasnila jak do niej dojechac, nie znam tej osoby ale podswiadomie czuje ze to bedzie "ta" wlasnie osoba dla Igora

Pani spedza wiekszosc czasu w domu, ma chorego meza
Boi sie tylko i pytala - czy Igor moze ja ugryzc?
Wie ze jest wycofanym psem i ma pelna tego swiadomosc
Czy on sam wyjdzie z budy?
Bo np. Rudzik (piesek z mojego bannerka) tak boi sie ludzi ze praktycznie nie wychodzi z budy

Jak Reno potwierdzi na 100% ze jest gotowa obejrzec dom - podam wszystkie szczegoly, oczywiscie nawet musisz porozmawiac z tymi osobami;)

Posted

Maszaberla napisał(a):
Pani z Lodzi jest zdecydowana na 100%, podala dokladny adres i wyjasnila jak do niej dojechac, nie znam tej osoby ale podswiadomie czuje ze to bedzie "ta" wlasnie osoba dla Igora

Pani spedza wiekszosc czasu w domu, ma chorego meza
Boi sie tylko i pytala - czy Igor moze ja ugryzc?
Wie ze jest wycofanym psem i ma pelna tego swiadomosc
Czy on sam wyjdzie z budy?
Bo np. Rudzik (piesek z mojego bannerka) tak boi sie ludzi ze praktycznie nie wychodzi z budy

Jak Reno potwierdzi na 100% ze jest gotowa obejrzec dom - podam wszystkie szczegoly, oczywiscie nawet musisz porozmawiac z tymi osobami;)

Moja intuicja też mi podpowiada, że ta Pani będzie nową właścicielką Igorka tylko nie chcę zapeszać i dlatego piszę o tym tak nieśmiało ;).

Igor nie jest agresywny i to w nim właśnie jest takie wyjatkowe; zero agresji przy tak ogromnym strachu.
Spędziłam z nim godzinę w klinice i na własne oczy widziałam jak weci go przekręcali na różne strony a on ani muknał. Bał się jak nie wiem co, ale nie warknął a tym bardziej nie dziabnął :loveu:

Myślę, że przez kilka dni nawet Igor może nie wychodzic z budy :shake:. Jedzenie będzie brał wtedy, gdy nikt nie będzie tego widział :shake:. Pani potrzebna więc będzie cierpliwość i chyba silne nerwy :cool1:

Na wybiegu w schronisku Igor porusza się swobodnie, bo zna to miejsce. Więc ogródek Pani też zaakceptuje, a potem jej psa i końcu samą Panią :loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Moja intuicja też mi podpowiada, że ta Pani będzie nową właścicielką Igorka tylko nie chcę zapeszać i dlatego piszę o tym tak nieśmiało ;).

Igor nie jest agresywny i to w nim właśnie jest takie wyjatkowe; zero agresji przy tak ogromnym strachu.
Spędziłam z nim godzinę w klinice i na własne oczy widziałam jak weci go przekręcali na różne strony a on ani muknał. Bał się jak nie wiem co, ale nie warknął a tym bardziej nie dziabnął :loveu:

Myślę, że przez kilka dni nawet Igor może nie wychodzic z budy :shake:. Jedzenie będzie brał wtedy, gdy nikt nie będzie tego widział :shake:. Pani potrzebna więc będzie cierpliwość i chyba silne nerwy :cool1:

Na wybiegu w schronisku Igor porusza się swobodnie, bo zna to miejsce. Więc ogródek Pani też zaakceptuje, a potem jej psa i końcu samą Panią :loveu:

Jestem juz spokojna w takim razie, czekamy tylko na info od Reno

Wiesz, jak przeczytalam to co napisalas to az mi sie lzy zakrecily w oczach, tyle przezyl a tak malo w nim agresji. Kochany pies i jaki madry...

Posted

Pani ma na imie Ania, mieszka dokladnie w Łasku pod Łodzia

Zaprasza do siebie juz nawet jutro

Jesli chodzi o transport Igora to Kris zadeklarowal ze zawiezie Igora osobiscie bo chce poznac p.Anie, oczywiscie z Igorkiem musialby tez ktos jechac w samochodzie - wiec kwestie transportu mamy zalatwiona

Cholera ja juz tu planuje jak glupia, mam nadzieje ze nie zapesze:oops:
ale nie moge usiedziec z wrazenia i teraz juz nawet zaczelam ryczec, ratujcie cioteczki bo sie calkowicie rozkleilam :placz:

Posted

Ja na dziś już kończę swoją obecność na dogo, bo w domu nie mam Internetu :angryy::mad: więc relacje z rozmowy z potencjalnymi domkami będę mogła zdać dopiero jutro

Trzymajcie kciuki, za to żeby Pani zadzwoniła :lol:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Ja na dziś już kończę swoją obecność na dogo, bo w domu nie mam Internetu :angryy::mad: więc relacje z rozmowy z potencjalnymi domkami będę mogła zdać dopiero jutro

Trzymajcie kciuki, za to żeby Pani zadzwoniła :lol:

Masz nr tel do Reno? Mam nadzieje ze sie zjawi na watku dzisiaj
Ja mam nr ale glupio mi zawracac jej glowe

Dobrze zeby sie podjela obejrzenia domku i wtedy dopiero dogramy sprawe
Przepraszam ze tak sie asekuruje ale przy poprzedniej takiej adopcji via TV - troche za duzo bylo zwloki z decyzja...

Posted

Maszaberla napisał(a):
Pani ma na imie Ania, mieszka dokladnie w Łasku pod Łodzia

Jesli chodzi o transport Igora to Kris zadeklarowal ze zawiezie Igora osobiscie bo chce poznac p.Anie, oczywiscie z Igorkiem musialby tez ktos jechac w samochodzie - wiec kwestie transportu mamy zalatwiona

Cholera ja juz tu planuje jak glupia, mam nadzieje ze nie zapesze:oops:
ale nie moge usiedziec z wrazenia i teraz juz nawet zaczelam ryczec, ratujcie cioteczki bo sie calkowicie rozkleilam :placz:

Maszaberla, płacz. :loveu:
Nie wszystkie łzy są złe. ja też siedzę cała w purpurach i ze łzami w oczach.

Ja z Igorem i Krisem pojadę. Chciałabym zobaczyć i poznać Panią, jeszcze może jej coś dopowiedzieć.
Myślę, że i Ciocia Anouk w razie czego też będzie mogła pojechać, gdyby mnie nagle jakaś ch....ra zatrzymała w pracy na przykład :diabloti:

Widzisz Maszaberla, ja też już wszystko zapłanowałam w szczegółach :evil_lol:

A Igor jest psem wyjątkowym. Jak raz się na niego popatrzy to ten jego strach tak łapie za serce, że nie daje spokoju :shake:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Maszaberla, płacz. :loveu:
Nie wszystkie łzy są złe. ja też siedzę cała w purpurach i ze łzami w oczach.

Ja z Igorem i Krisem pojadę. Chciałabym zobaczyć i poznać Panią, jeszcze może jej coś dopowiedzieć.
Myślę, że i Ciocia Anouk w razie czego też będzie mogła pojechać, gdyby mnie nagle jakaś ch....ra zatrzymała w pracy na przykład :diabloti:

Widzisz Maszaberla, ja też już wszystko zapłanowałam w szczegółach :evil_lol:

A Igor jest psem wyjątkowym. Jak raz się na niego popatrzy to ten jego strach tak łapie za serce, że nie daje spokoju :shake:

To ja juz stad uciekam bo teraz to juz mnie nie widac w ogole w tym jeziorze lez:placz:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Masz nr tel do Reno? Mam nadzieje ze sie zjawi na watku dzisiaj
Ja mam nr ale glupio mi zawracac jej glowe

Dobrze zeby sie podjela obejrzenia domku i wtedy dopiero dogramy sprawe
Przepraszam ze tak sie asekuruje ale przy poprzedniej takiej adopcji via TV - troche za duzo bylo zwloki z decyzja...

nie mam telefonu do Reno, ale nie było jej chyba dziś na dogo cały dzień. Może wieczorem zajrzy.

Zaraz napiszę do osób z Mapy pomocy na Dogo :p

Posted

Maszaberla napisał(a):
Dobry pomysl

A ja wlasnie obejrzalam nagranie z dzisiejszego kacika, na stoliku stalo zdjecie Igorkowe to portrecikowe i p. Michal pokazal je pare razy:-)
Jutro Kris wstawi filmik

To ja sobie jeszcze na wątku zatańczę :cunao:
Wiwat Pan Michał :multi:

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Zaraz napiszę do osób z Mapy pomocy na Dogo :p

Dobry pomysl

A ja wlasnie obejrzalam nagranie z dzisiejszego kacika, na stoliku stalo zdjecie Igorkowe to portrecikowe i p. Michal pokazal je pare razy:-)
Jutro Kris wstawi filmik

Posted

Nikt do mnie wczoraj nie zadzwonił :shake:
Ani Pani z Łodzi, ani ten drugi ewentualny domek.

Reno na razie milczy. Napisałam też do Czarodziejki. Cisza.

Słabo mi się spało :-?

Może to nie jest jeszcze "zły znak" :razz:

Posted

:crazyeye: tyle się wczoraj działo a ja żyłam w totalnej nieświadomości :crazyeye:
Może to i lepiej, bo bym chyba dzisiaj oka nie zmrużyła...
Igorku, cudo ty nasze, domek ci się szykuje!
Maszaberla :loveu: Kris :loveu: Jesteście kochani!

Negri - jak ja się cieszę, że uwzięłaś się na znalezienie domku dla Igora :loveu:

Mam nadzieję, że wizyta wypadnie pomyślnie. Zaciskam mocno kciuki!

Super by było jakby tę wizytę zrobiła Reno :razz:

Posted

Ra_dunia napisał(a):

Mam nadzieję, że wizyta wypadnie pomyślnie. Zaciskam mocno kciuki!

Super by było jakby tę wizytę zrobiła Reno :razz:

Niestety nie wiem jak bedzie wygladac sytuacja, mam nadzieje ze Pani nie zrezygnuje - nie ma niestety osoby, ktora moglaby wykonac wizyte przedadopcyjna:shake:

Zostala nam tylko ta Pani, to nasza jedyna szansa
Domek z Mazur zrezygnowal - Pani ma kota dominatora i boi sie czy zwierzaki doszlyby do porozumienia