Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Moze nie powinnam tego pisac zeby nie zapeszyc ale tak bym chciala zeby sie udalo:oops: -> byly telefony w sprawie Igora Wszystkim zajal sie juz Kris, pozapisywal numery osob dzwoniacych i bedzie jeszcze dzisiaj rozmawial na ten temat, pozniej na pewno skontaktuje sie z Negri Ja tak rzucam nickami;) Krisa nie ma na naszym watku ale bez niego nie byloby ogloszen bo to on zalatwia cala strone organizacyjna takich akcji:Rose: Trzymajmy kciuki ! :kciuki: Quote
Negri_2008 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Maszaberla napisał(a):Moze nie powinnam tego pisac zeby nie zapeszyc ale tak bym chciala zeby sie udalo:oops: -> byly telefony w sprawie Igora Wszystkim zajal sie juz Kris, pozapisywal numery osob dzwoniacych i bedzie jeszcze dzisiaj rozmawial na ten temat, pozniej na pewno skontaktuje sie z Negri Ja tak rzucam nickami;) Krisa nie ma na naszym watku ale bez niego nie byloby ogloszen bo to on zalatwia cala strone organizacyjna takich akcji:Rose: Trzymajmy kciuki ! :kciuki: nie wiem, co mam napisać, Kris, Maszaberla....:loveu: Quote
Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cioteczki, jest Pani z Łodzi zainteresowana wzieciem Igorka Ma juz 1 pieska ze schroniska, niedawno uspila swojego 16-letniego psa bardzo podobnego do Igora - m.in. dlatego zadzwonila To podobno mila starsza osoba, zdaje sobie sprawe ze Igorowi potrzebny jest odpowiedzialny wlasciciel Igor mieszkalby w kojcu w ogrodzie, mialby swoja budke, w ciagu dnia biegalby swobodnie z 2 psiakiem po ogrodku, abolutnie nie bylby na lancuchu Potrzebujemy pilnie kogos z Lodzi do ewentualnej wizyty przedadopcyjnej, Pani oczywiscie sie zgodzila Negri, moze Reno sie zgodzi? To taki dobry duszek:loveu: Korzystajmy z szansy, jak bede miec Wasza zgode na wizyte - zdradze wiecej szczegolow Pani nie ma samochodu wiec trzeba pomyslec o transporcie w razie czego Quote
Negri_2008 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='Maszaberla']Cioteczki, jest Pani z Łodzi zainteresowana wzieciem Igorka Ma juz 1 pieska ze schroniska, niedawno uspila swojego 16-letniego psa bardzo podobnego do Igora - m.in. dlatego zadzwonila To podobno mila starsza osoba, zdaje sobie sprawe ze Igorowi potrzebny jest odpowiedzialny wlasciciel Igor mieszkalby w kojcu w ogrodzie, mialby swoja budke, w ciagu dnia biegalby swobodnie z 2 psiakiem po ogrodku, abolutnie nie bylby na lancuchu Potrzebujemy pilnie kogos z Lodzi do ewentualnej wizyty przedadopcyjnej, Pani oczywiscie sie zgodzila Negri, moze Reno sie zgodzi? To taki dobry duszek:loveu: Korzystajmy z szansy, jak bede miec Wasza zgode na wizyte - zdradze wiecej szczegolow Pani nie ma samochodu wiec trzeba pomyslec o transporcie w razie czego :multi::multi::multi::multi::multi::multi: boszszsze........ Kto pojedzie do Łodzi???? Zarz napiszę do Reno!!!! Ojej, ale trzeba z Pania porozmawiac o Igorze aby na pewno wiedziała jaki Igor jest. Warunki wydają się idealne dla Niego :loveu: Kojec, ogród, dwa inne pieski od których będzie sie uczył zaufania do ludzi :multi: Piszę do Reno!!!!!!!!!!! Pilnie potrzebujemy sprawdzic domek w Łodzi!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Negri_2008 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Napisałam do Reno z prośbą o wizytę :multi::lol: Wiecie co, gęba mnie piecze z wrażenia. Idę na zewnatrz firmy, zapalić faję albo dwie :evil_lol: a Ty Maszaberla napisz coś więcej, please :loveu: Quote
Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Negri_2008']Napisałam do Reno z prośbą o wizytę :multi::lol: Wiecie co, gęba mnie piecze z wrażenia. Idę na zewnatrz firmy, zapalić faję albo dwie :evil_lol: a Ty Maszaberla napisz coś więcej, please :loveu: Moge pisnac tylko slowko;) ze Pani ma swiadomosc tego ile Igor przeszedl i jakim jest psem Pani ma tylko 1 pieska, Igor bylby drugim Jest tez 2 domek zainteresowany Igorem ale z nimi kontakt bedzie dopiero wieczorem Trzecia oferta odpadla od razu - maja 2 malenkich dzieci, trudnych do upilnowania Quote
Negri_2008 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Maszaberla napisał(a):Moge pisnac tylko slowko;) ze Pani ma swiadomosc tego ile Igor przeszedl i jakim jest psem Pani ma tylko 1 pieska, Igor bylby drugim Jest tez 2 domek zainteresowany Igorem ale z nimi kontakt bedzie dopiero wieczorem :cool2: Mam wrażenie że Pani z Łodzi to poważna oferta. I proszę, drugi domek się interesuje :multi: A jaka będzie "procedura" po ogłoszeniu Igroka w telewizji? Teraz czekamy aż potencjalne domki do mnie zadzwonią, tak? :oops::oops: Quote
Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Negri_2008 napisał(a)::cool2: Mam wrażenie że Pani z Łodzi to poważna oferta. I proszę, drugi domek się interesuje :multi: A jaka będzie "procedura" po ogłoszeniu Igroka w telewizji? Teraz czekamy aż potencjalne domki do mnie zadzwonią, tak? :oops::oops: Pani z Lodzi jest zdecydowana na 100%, podala dokladny adres i wyjasnila jak do niej dojechac, nie znam tej osoby ale podswiadomie czuje ze to bedzie "ta" wlasnie osoba dla Igora Pani spedza wiekszosc czasu w domu, ma chorego meza Boi sie tylko i pytala - czy Igor moze ja ugryzc? Wie ze jest wycofanym psem i ma pelna tego swiadomosc Czy on sam wyjdzie z budy? Bo np. Rudzik (piesek z mojego bannerka) tak boi sie ludzi ze praktycznie nie wychodzi z budy Jak Reno potwierdzi na 100% ze jest gotowa obejrzec dom - podam wszystkie szczegoly, oczywiscie nawet musisz porozmawiac z tymi osobami;) Quote
Negri_2008 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Maszaberla napisał(a):Pani z Lodzi jest zdecydowana na 100%, podala dokladny adres i wyjasnila jak do niej dojechac, nie znam tej osoby ale podswiadomie czuje ze to bedzie "ta" wlasnie osoba dla Igora Pani spedza wiekszosc czasu w domu, ma chorego meza Boi sie tylko i pytala - czy Igor moze ja ugryzc? Wie ze jest wycofanym psem i ma pelna tego swiadomosc Czy on sam wyjdzie z budy? Bo np. Rudzik (piesek z mojego bannerka) tak boi sie ludzi ze praktycznie nie wychodzi z budy Jak Reno potwierdzi na 100% ze jest gotowa obejrzec dom - podam wszystkie szczegoly, oczywiscie nawet musisz porozmawiac z tymi osobami;) Moja intuicja też mi podpowiada, że ta Pani będzie nową właścicielką Igorka tylko nie chcę zapeszać i dlatego piszę o tym tak nieśmiało ;). Igor nie jest agresywny i to w nim właśnie jest takie wyjatkowe; zero agresji przy tak ogromnym strachu. Spędziłam z nim godzinę w klinice i na własne oczy widziałam jak weci go przekręcali na różne strony a on ani muknał. Bał się jak nie wiem co, ale nie warknął a tym bardziej nie dziabnął :loveu: Myślę, że przez kilka dni nawet Igor może nie wychodzic z budy :shake:. Jedzenie będzie brał wtedy, gdy nikt nie będzie tego widział :shake:. Pani potrzebna więc będzie cierpliwość i chyba silne nerwy :cool1: Na wybiegu w schronisku Igor porusza się swobodnie, bo zna to miejsce. Więc ogródek Pani też zaakceptuje, a potem jej psa i końcu samą Panią :loveu: Quote
Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Negri_2008 napisał(a):Moja intuicja też mi podpowiada, że ta Pani będzie nową właścicielką Igorka tylko nie chcę zapeszać i dlatego piszę o tym tak nieśmiało ;). Igor nie jest agresywny i to w nim właśnie jest takie wyjatkowe; zero agresji przy tak ogromnym strachu. Spędziłam z nim godzinę w klinice i na własne oczy widziałam jak weci go przekręcali na różne strony a on ani muknał. Bał się jak nie wiem co, ale nie warknął a tym bardziej nie dziabnął :loveu: Myślę, że przez kilka dni nawet Igor może nie wychodzic z budy :shake:. Jedzenie będzie brał wtedy, gdy nikt nie będzie tego widział :shake:. Pani potrzebna więc będzie cierpliwość i chyba silne nerwy :cool1: Na wybiegu w schronisku Igor porusza się swobodnie, bo zna to miejsce. Więc ogródek Pani też zaakceptuje, a potem jej psa i końcu samą Panią :loveu: Jestem juz spokojna w takim razie, czekamy tylko na info od Reno Wiesz, jak przeczytalam to co napisalas to az mi sie lzy zakrecily w oczach, tyle przezyl a tak malo w nim agresji. Kochany pies i jaki madry... Quote
Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Pani ma na imie Ania, mieszka dokladnie w Łasku pod Łodzia Zaprasza do siebie juz nawet jutro Jesli chodzi o transport Igora to Kris zadeklarowal ze zawiezie Igora osobiscie bo chce poznac p.Anie, oczywiscie z Igorkiem musialby tez ktos jechac w samochodzie - wiec kwestie transportu mamy zalatwiona Cholera ja juz tu planuje jak glupia, mam nadzieje ze nie zapesze:oops: ale nie moge usiedziec z wrazenia i teraz juz nawet zaczelam ryczec, ratujcie cioteczki bo sie calkowicie rozkleilam :placz: Quote
Negri_2008 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Ja na dziś już kończę swoją obecność na dogo, bo w domu nie mam Internetu :angryy::mad: więc relacje z rozmowy z potencjalnymi domkami będę mogła zdać dopiero jutro Trzymajcie kciuki, za to żeby Pani zadzwoniła :lol: Quote
Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ja na dziś już kończę swoją obecność na dogo, bo w domu nie mam Internetu :angryy::mad: więc relacje z rozmowy z potencjalnymi domkami będę mogła zdać dopiero jutro Trzymajcie kciuki, za to żeby Pani zadzwoniła :lol: Masz nr tel do Reno? Mam nadzieje ze sie zjawi na watku dzisiaj Ja mam nr ale glupio mi zawracac jej glowe Dobrze zeby sie podjela obejrzenia domku i wtedy dopiero dogramy sprawe Przepraszam ze tak sie asekuruje ale przy poprzedniej takiej adopcji via TV - troche za duzo bylo zwloki z decyzja... Quote
Negri_2008 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Maszaberla napisał(a):Pani ma na imie Ania, mieszka dokladnie w Łasku pod Łodzia Jesli chodzi o transport Igora to Kris zadeklarowal ze zawiezie Igora osobiscie bo chce poznac p.Anie, oczywiscie z Igorkiem musialby tez ktos jechac w samochodzie - wiec kwestie transportu mamy zalatwiona Cholera ja juz tu planuje jak glupia, mam nadzieje ze nie zapesze:oops: ale nie moge usiedziec z wrazenia i teraz juz nawet zaczelam ryczec, ratujcie cioteczki bo sie calkowicie rozkleilam :placz: Maszaberla, płacz. :loveu: Nie wszystkie łzy są złe. ja też siedzę cała w purpurach i ze łzami w oczach. Ja z Igorem i Krisem pojadę. Chciałabym zobaczyć i poznać Panią, jeszcze może jej coś dopowiedzieć. Myślę, że i Ciocia Anouk w razie czego też będzie mogła pojechać, gdyby mnie nagle jakaś ch....ra zatrzymała w pracy na przykład :diabloti: Widzisz Maszaberla, ja też już wszystko zapłanowałam w szczegółach :evil_lol: A Igor jest psem wyjątkowym. Jak raz się na niego popatrzy to ten jego strach tak łapie za serce, że nie daje spokoju :shake: Quote
Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Negri_2008 napisał(a):Maszaberla, płacz. :loveu: Nie wszystkie łzy są złe. ja też siedzę cała w purpurach i ze łzami w oczach. Ja z Igorem i Krisem pojadę. Chciałabym zobaczyć i poznać Panią, jeszcze może jej coś dopowiedzieć. Myślę, że i Ciocia Anouk w razie czego też będzie mogła pojechać, gdyby mnie nagle jakaś ch....ra zatrzymała w pracy na przykład :diabloti: Widzisz Maszaberla, ja też już wszystko zapłanowałam w szczegółach :evil_lol: A Igor jest psem wyjątkowym. Jak raz się na niego popatrzy to ten jego strach tak łapie za serce, że nie daje spokoju :shake: To ja juz stad uciekam bo teraz to juz mnie nie widac w ogole w tym jeziorze lez:placz: Quote
Negri_2008 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Maszaberla napisał(a):Masz nr tel do Reno? Mam nadzieje ze sie zjawi na watku dzisiaj Ja mam nr ale glupio mi zawracac jej glowe Dobrze zeby sie podjela obejrzenia domku i wtedy dopiero dogramy sprawe Przepraszam ze tak sie asekuruje ale przy poprzedniej takiej adopcji via TV - troche za duzo bylo zwloki z decyzja... nie mam telefonu do Reno, ale nie było jej chyba dziś na dogo cały dzień. Może wieczorem zajrzy. Zaraz napiszę do osób z Mapy pomocy na Dogo :p Quote
Negri_2008 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Maszaberla napisał(a):Dobry pomysl A ja wlasnie obejrzalam nagranie z dzisiejszego kacika, na stoliku stalo zdjecie Igorkowe to portrecikowe i p. Michal pokazal je pare razy:-) Jutro Kris wstawi filmik To ja sobie jeszcze na wątku zatańczę :cunao: Wiwat Pan Michał :multi: Quote
Maszaberla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Negri_2008 napisał(a): Zaraz napiszę do osób z Mapy pomocy na Dogo :p Dobry pomysl A ja wlasnie obejrzalam nagranie z dzisiejszego kacika, na stoliku stalo zdjecie Igorkowe to portrecikowe i p. Michal pokazal je pare razy:-) Jutro Kris wstawi filmik Quote
Negri_2008 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Nikt do mnie wczoraj nie zadzwonił :shake: Ani Pani z Łodzi, ani ten drugi ewentualny domek. Reno na razie milczy. Napisałam też do Czarodziejki. Cisza. Słabo mi się spało :-? Może to nie jest jeszcze "zły znak" :razz: Quote
Ra_dunia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :crazyeye: tyle się wczoraj działo a ja żyłam w totalnej nieświadomości :crazyeye: Może to i lepiej, bo bym chyba dzisiaj oka nie zmrużyła... Igorku, cudo ty nasze, domek ci się szykuje! Maszaberla :loveu: Kris :loveu: Jesteście kochani! Negri - jak ja się cieszę, że uwzięłaś się na znalezienie domku dla Igora :loveu: Mam nadzieję, że wizyta wypadnie pomyślnie. Zaciskam mocno kciuki! Super by było jakby tę wizytę zrobiła Reno :razz: Quote
Maszaberla Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ra_dunia napisał(a): Mam nadzieję, że wizyta wypadnie pomyślnie. Zaciskam mocno kciuki! Super by było jakby tę wizytę zrobiła Reno :razz: Niestety nie wiem jak bedzie wygladac sytuacja, mam nadzieje ze Pani nie zrezygnuje - nie ma niestety osoby, ktora moglaby wykonac wizyte przedadopcyjna:shake: Zostala nam tylko ta Pani, to nasza jedyna szansa Domek z Mazur zrezygnowal - Pani ma kota dominatora i boi sie czy zwierzaki doszlyby do porozumienia Quote
Maszaberla Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Negri_2008 napisał(a):Do pełni szczęścia to nam chyba filmiku z programem brakuje :oops::evil_lol: Będzie filmik? Filmik w trakcie, "robi sie";) bedzie oczywiscie;) Quote
Negri_2008 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Do pełni szczęścia to nam chyba filmiku z programem brakuje :oops::evil_lol: Będzie filmik? Quote
Recommended Posts