Negri_2008 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Przejrzałam różne psie aukcje i wiecie co? Igor ma najlepszą, najbardziej czytelną i przejrzystą. Super!!!!:loveu: Lepszych zdjęć nie ma. To trudna sprawa ze zdjęciami dla niego. Trzeba go wyciągnąć z boksu a wtedy Igor bardzo się boi. :shake: Może za niedługi czas będziemy w Klembowie i coś pokombinujemy. ;) Quote
Maszaberla Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Negri_2008 napisał(a):Przejrzałam różne psie aukcje i wiecie co? Igor ma najlepszą, najbardziej czytelną i przejrzystą. Super!!!!:loveu: Dziekuje, staralam sie;) Quote
Maszaberla Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Negri_2008 napisał(a): Lepszych zdjęć nie ma. To trudna sprawa ze zdjęciami dla niego. Trzeba go wyciągnąć z boksu a wtedy Igor bardzo się boi. :shake: Może za niedługi czas będziemy w Klembowie i coś pokombinujemy. ;) Biedny, no wlasnie za bardzo widac na tych zdjeciach jaki jest wycofany... Moze chociaz jakies zblizenie samego pysia? Juz jestem cala w stresie bo Igorka ktos obserwuje... I po co ta nadzieja? Pewnie nic z tego nie wyjdzie..:oops: Quote
Negri_2008 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Jutro jedziemy z Anouk do Klembowa :multi: Na pewno zajrzę do Igorka. Biorę aparat i obadamy co się da zrobić. Spróbuję cyknąć mu fotkę w kojcu, trudno.... Jeden obserwujący - to chyba nic nie znaczy :shake:. Quote
Maszaberla Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Negri_2008 napisał(a):Jutro jedziemy z Anouk do Klembowa :multi: Na pewno zajrzę do Igorka. Biorę aparat i obadamy co się da zrobić. Spróbuję cyknąć mu fotkę w kojcu, trudno.... Jeden obserwujący - to chyba nic nie znaczy :shake:. Czekamy na nowe zdjecia Juz doszlo 2 obserwujacych - dla mnie to bez serca i moze dla zabawy? Nawet wole tak nie myslec:oops: Quote
Maszaberla Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Potrzebne sa duze, wyrazne zdjecia, w dobrej rozdzielczosci - zdjecia pysia i calej sylwetki ale naprawde dobre - Igor zostalby gwiazda w TV... tylko tyle powiem:razz: Quote
Negri_2008 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Maszaberla']Potrzebne sa duze, wyrazne zdjecia, w dobrej rozdzielczosci - zdjecia pysia i calej sylwetki ale naprawde dobre - Igor zostalby gwiazda w TV... tylko tyle powiem:razz: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ...i właśnie takie zdjęcia udało się zrobić :cool1: Co prawda Igor jak nas zobaczył, to od razu dał dyla do budy, która stoi na wybiegu ale i w tej budzie udało się go cyknąć. Igor bardzo się nas bał, ale jesteśmy przekonane, że to wszystko jest do wyprowadzenia i to wcale w niedługim czasie. :lol: Wystarczy jeden człowiek, który codziennie poświęci Igorowi trochę czasu, ale systematycznie. Igorek ma piękne portrety, jest na tych zdjęciach taki mądry, dostojny zrównoważony... Zdjęcia jutro będą na wątku. Zrobiłyśmy też zdjęcie suni, z która Igorek mieszka w kojcu. ONI SIĘ NORMALNIE KOCHAJĄ :loveu: Sunia lizała Igora po pysiu i cały czas go obserwowała. A gdy czmychnął do budy wyraźnie była zaniepokojona jego zniknięciem. Maszaberla, zdjęcia na dogo będą w maleńkim formacie, jeżeli uważasz że tak będzie lepiej, to mogę przesłać Ci je na prywatny adres w oryginalnej wielkości, rozdzielczości etc etc... Ja się na tym słabo znam...:oops::oops: Kolejni obserwatorzy na allegro - kurde zaczynam sie niepokoić "pozytywnie":-?:-?:-? Quote
anouk92 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dostojny Igor i jego żona - super by było gdyby razem znaleźli domek. Sunia jest odważniejsza od Igora ale również boi się ludzi. Bardzo by chciała podejść ale coś ją hamuje. Myślę że po jakimś czasie udało by się zdobyć jej zaufanie. Sunia jest wysterylizowana. Quote
Maszaberla Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Negri_2008 napisał(a): Kolejni obserwatorzy na allegro - kurde zaczynam sie niepokoić "pozytywnie":-?:-?:-? Juz doszly 3 osoby...:oops: Quote
Maszaberla Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak poprosze o zdjecia na maila w lepszej rozdzielczosci i wielkosci - trzeba bedzie je wydrukowac na specjalnym papierze i dam do ogloszenia w TV w kaciku adopcyjnym - tyle na razie moge zdradzic:razz: Quote
Maszaberla Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 anouk92 napisał(a):Dostojny Igor i jego żona - super by było gdyby razem znaleźli domek Tak sobie teraz mysle, ze az szkoda ich rozdzielac, przeciez jej peknie serce jak on by odszedl.. no coz zycie jest brutalne:-( Mozna w sumie ich oglosic razem w 1 ogloszeniu ale wtedy ich szanse chyba zmaleja, no sama nie wiem... Quote
anouk92 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Maszaberla napisał(a):Tak sobie teraz mysle, ze az szkoda ich rozdzielac, przeciez jej peknie serce jak on by odszedl.. no coz zycie jest brutalne:-( Mozna w sumie ich oglosic razem w 1 ogloszeniu ale wtedy ich szanse chyba zmaleja, no sama nie wiem... One nie muszą iść razem. Fajnie by było gdyby tak się stało ale nie jest to koniecznością. Quote
Negri_2008 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Maszaberla napisał(a):Tak poprosze o zdjecia na maila w lepszej rozdzielczosci i wielkosci - trzeba bedzie je wydrukowac na specjalnym papierze i dam do ogloszenia w TV w kaciku adopcyjnym - tyle na razie moge zdradzic:razz: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Maszaberla, naprawdę zrobisz to? Kurcze, Igor będzie w TV????:crazyeye: W te pędy wyśle zdjęcia ale wieczorem, bo foty mam na kompie w domu. Igor, piesku nasz, idzie do Ciebie odsiecz :lol!: Żona Igora to przekochana sunia. Z pewnością bez Igora będzie jej przez pewien czas źle ale ona się z tego pozbiera. Jest mniej wycofana niż on. Był moment, że nawet doopkę wystawiła do góry, jak szczeniaczek do zabawy :lol: Jeżeli Igorek pojedzie do domciu ona dostanie jakiegoś innego pieska z którym sie zaprzyjaźni. Mam nadzieję..... :roll: Quote
Negri_2008 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 ...tak sobie myślę, czy ci obserwujący to nie są przypadkiem jacyś rozmnażacze zapładniacze z pseudohodowli i przy pomocy naszego Igora nie chcą produkowac biednych piesków akitopodobnych :diabloti::diabloti::diabloti: Bo jeżeli tak, to...0X Quote
Maszaberla Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jutro bedzie oglaszany w TV niewidomy piesek (tez z dogo;)) - jest tak duzo zlecen ze Igorek moglby byc ogloszony najwczesniej w marcu - to i tak sa ogloszenia troche na "lewo" bo w tym kaciku adopcyjnym w TV oglasza sie jedynie psy, ktore sa w studiu a to bylby wyjatek:razz: W kazdym badz razie zdjecia mam, dam znac jak juz cos bedzie wiadomo:) Quote
Negri_2008 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Maszaberla- daj znać jak zdjęcia. Czy dostatecznie dobre? :razz: Quote
Maszaberla Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Negri_2008 napisał(a):Maszaberla- daj znać jak zdjęcia. Czy dostatecznie dobre? :razz: Zaraz je przekaze dalej do obrobki... Jedno jest idealne, przydaloby sie zdjecie calej sylwetki ale Igorek w ogole nie wychodzi z budy prawda? Quote
Negri_2008 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Wychodzi, ale chyba tylko w obecności Gregora. Gdy nas zobaczył....zwiał. Udało nam się zrobić mu zdjęcie, ale na wybiegu i z daleka, więc pewnie się nie nada. :shake: A w ogóle to Igor jest już znany. ;) Wczoraj do Klembowa przyjechało małżeństwo po pieska (zabrali szczeniaczka:multi:). Zajrzeli do Igora i zapytali; "..Czy ten ten, co w internecie jest.." :evil_lol: Quote
anouk92 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Negri_2008 napisał(a): A w ogóle to Igor jest już znany. ;) Wczoraj do Klembowa przyjechało małżeństwo po pieska (zabrali szczeniaczka:multi:). Zajrzeli do Igora i zapytali; "..Czy ten ten, co w internecie jest.." :evil_lol: Hi, hi to super - widzicie w kupie siła i wspólnymi siłami jesteśmy w stanie zrobić dużo. Negri skąd szczeniak? Jakiś nowy? Quote
Negri_2008 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 anouk92 napisał(a): Negri skąd szczeniak? Jakiś nowy? Grzes powiedział, że Ci Państwo wzieli szczeniaka "jednego z tych trzech". Wywnioskowałam, ze to jeden z tych dzikusków. :cool3: Quote
Negri_2008 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Maszaberla napisał(a):Jutro bedzie oglaszany w TV niewidomy piesek (tez z dogo;)) Odnalazłam wątek tego psiunia ślepaczka :-( i powiem tylko tyle, że dzięki Maszaberli Igor dostanie ogromną szansę!!!! Cioteczko, dobrze że jesteś :Rose: Quote
Maszaberla Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Negri_2008 napisał(a):Odnalazłam wątek tego psiunia ślepaczka :-( i powiem tylko tyle, że dzięki Maszaberli Igor dostanie ogromną szansę!!!! Cioteczko, dobrze że jesteś :Rose: O super Negri ze widzialas :-) W wolnej chwili kliknijcie w Antosia z mojego bannerka - to przeczytacie jak wygladalo ogloszenie Antosia w TV;) Quote
Ra_dunia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A ja czytuję wątek Antosia :) No bo to w końcu psiak z Mielca ;) a tak jakoś wyszło, że przez takiego jednego psiaka z Mielca jestem na dogo :D A Ci Igorkowi obserwatorzy to czytać nie umieją? Nie obserwować, żeby nie wzbudzać nadziei... choć zawsze tli się iskierka, że może jednak, ktoś... Quote
Recommended Posts