Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
Może uda sie ja umieścić w domu stałym. To raczej rodzaj psa które nie siedzą długo w schronisku.

Oby tak było jak piszesz Luka- bo strasznie szkoda tej malutkiej kruszynki:shake:

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sliczna ta mala!
Ale ta minka i uszy po sobie :-(
Na pierwszym zdjeciu do mojego Kamczyslawa bardzo podobna.
A co o niej wiadomo? jak dlugo jest w schronie,dlaczego tam jest,w jakim jest wieku,sterylka...??

Bannerek juz mam u siebie.

Posted

kopiuję z miau z działu oferuję transport: średnio raz w miesiącu
"Warszawa - Wrocław - Warszawa [email protected] Wrocław (dokładnie Krępice) odbiór zwierzaka, który jedzie do Wrocławia najchętniej na stacji benzynowej przed Wrocławiem ze względu na ograniczony czas jakim dysponuje tata (gagucia)"

Posted

Za 2 tygodnie [przed świętami] będę w Warszawie. Mogę nadłożyć trochę drogi i wracać przez Wrocław, ale wtedy musiałabym dostać pieniądze na bilet :oops:. Niestety akurat w tym miesiącu muszę się dość liczyć z groszem, bo czeka mnie sterylizacja tymczasowiczki.

Jechać będę pociągiem [noc/wczesny ranek chcę wyjeżdżać], sunię mogłabym przewieźć od dworca w Warszawie do dworca we Wrocławiu.

Posted

No tak, ale zaczniemy chyba od kontroli przedadopcyjnej. Pani z którą rozmawiałam nie ma nic przeciwko i będzie czekać na telefon aby sie umówić.
Jest ktoś kto odwiedzi domek?

Posted

bonsai_88 napisał(a):
W takim razie jak będziecie chcieli, żebym przewiozła sunię, to po prostu odezwijcie się do mnie na PW ;).

Wielkie dzięki Bonsai :lol: będziemy pamiętać a teraz szukamy kogoś na wizytkę przedadopcyjną :roll:

Posted

zęby tez fotografowałam bo zawsze tytacie o wiek :lol:

Ale Fasolka chyba juz ma domek. Pani dzis znowu dzwoniła żeby sie upewnić że jest zarezerwowana, być może w przyszłym tygodniu przyjedzie po nia do schroniska. Może nie bedzie trzeba organizować transportu.

Posted

Trzymajcie kciuki - jestem po rozmowie z Pania. Decyzja zapadła i jutro cała rodzina jedzie do Sochaczewa. :multi::multi::multi:
Jeśli coś nie wypadnie - jutro Fasolka pojedzie do Wrocławia :multi::multi::multi:

Posted

luka1 napisał(a):
Trzymajcie kciuki - jestem po rozmowie z Pania. Decyzja zapadła i jutro cała rodzina jedzie do Sochaczewa. :multi::multi::multi:
Jeśli coś nie wypadnie - jutro Fasolka pojedzie do Wrocławia :multi::multi::multi:

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

timdirimdi :loveu: yea :bigcool:

Posted

No i mała pojechała. Rodzinka super, wszyscy straszni psoluby. Vega, która nie dała sie dzis wyprosić z biura co chwike ładowała się na kolana starszego syna, a Fasolka chowała się pod biurekiem i od czasu do czasu wystawiała nos by sprawdzić czy sobie poszli. Biedactwo nie wiedziała co sie dziej. Najpierw zabrali ja do biura, wykąpali, cały dzień głaskali a na koniec wsadzili do auta...
Rodzinka przyjechała z mopsikiem, którego Fasolka najpier wylizała po nosie a póżniej goniła obszczekując - była u siebie.
Mam nadzieje że będzie dobrze. :multi::multi::multi::multi::multi:
:laola::cunao::drinka::drink1::drinking::popcorn: