evita. Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 luka1 napisał(a):Może uda sie ja umieścić w domu stałym. To raczej rodzaj psa które nie siedzą długo w schronisku. Oby tak było jak piszesz Luka- bo strasznie szkoda tej malutkiej kruszynki:shake: Quote
Lionees Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ło matko...no i jak tu się nie zakochać:placz: Quote
*zaba* Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Sliczna ta mala! Ale ta minka i uszy po sobie :-( Na pierwszym zdjeciu do mojego Kamczyslawa bardzo podobna. A co o niej wiadomo? jak dlugo jest w schronie,dlaczego tam jest,w jakim jest wieku,sterylka...?? Bannerek juz mam u siebie. Quote
luka1 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Wczoraj był telefon z Wrocławia, dziś potwierdzenie i Fasolka ma sznsę jechac do nowego domu. Potrzebny transport do Wrocławia!!!! Quote
asiamm Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 kopiuję z miau z działu oferuję transport: średnio raz w miesiącu "Warszawa - Wrocław - Warszawa [email protected] Wrocław (dokładnie Krępice) odbiór zwierzaka, który jedzie do Wrocławia najchętniej na stacji benzynowej przed Wrocławiem ze względu na ograniczony czas jakim dysponuje tata (gagucia)" Quote
bonsai_88 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Za 2 tygodnie [przed świętami] będę w Warszawie. Mogę nadłożyć trochę drogi i wracać przez Wrocław, ale wtedy musiałabym dostać pieniądze na bilet :oops:. Niestety akurat w tym miesiącu muszę się dość liczyć z groszem, bo czeka mnie sterylizacja tymczasowiczki. Jechać będę pociągiem [noc/wczesny ranek chcę wyjeżdżać], sunię mogłabym przewieźć od dworca w Warszawie do dworca we Wrocławiu. Quote
luka1 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 No tak, ale zaczniemy chyba od kontroli przedadopcyjnej. Pani z którą rozmawiałam nie ma nic przeciwko i będzie czekać na telefon aby sie umówić. Jest ktoś kto odwiedzi domek? Quote
bonsai_88 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 W takim razie jak będziecie chcieli, żebym przewiozła sunię, to po prostu odezwijcie się do mnie na PW ;). Quote
Ziutka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 bonsai_88 napisał(a):W takim razie jak będziecie chcieli, żebym przewiozła sunię, to po prostu odezwijcie się do mnie na PW ;). Wielkie dzięki Bonsai :lol: będziemy pamiętać a teraz szukamy kogoś na wizytkę przedadopcyjną :roll: Quote
asiamm Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 to wpiszcie w tytule, że potrzebna osoba do sprawdzenia ds we Wrocławiu. Quote
bonsai_88 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Możecie poszukać na mapce dogo ;). Ja tak szukałam jak potrzebowałam kogoś kto sprawdzi warunki w jednym domu :cool3:... EDIT: Link do mapki Mapa Pomocy Dogomaniakow Quote
luka1 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 zęby tez fotografowałam bo zawsze tytacie o wiek :lol: Ale Fasolka chyba juz ma domek. Pani dzis znowu dzwoniła żeby sie upewnić że jest zarezerwowana, być może w przyszłym tygodniu przyjedzie po nia do schroniska. Może nie bedzie trzeba organizować transportu. Quote
kinga-kinia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 super że sunia tak szybko znalazła domek (prawie).... Quote
luka1 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Trzymajcie kciuki - jestem po rozmowie z Pania. Decyzja zapadła i jutro cała rodzina jedzie do Sochaczewa. :multi::multi::multi: Jeśli coś nie wypadnie - jutro Fasolka pojedzie do Wrocławia :multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 luka1 napisał(a):Trzymajcie kciuki - jestem po rozmowie z Pania. Decyzja zapadła i jutro cała rodzina jedzie do Sochaczewa. :multi::multi::multi: Jeśli coś nie wypadnie - jutro Fasolka pojedzie do Wrocławia :multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: timdirimdi :loveu: yea :bigcool: Quote
j3nny Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
luka1 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 No i mała pojechała. Rodzinka super, wszyscy straszni psoluby. Vega, która nie dała sie dzis wyprosić z biura co chwike ładowała się na kolana starszego syna, a Fasolka chowała się pod biurekiem i od czasu do czasu wystawiała nos by sprawdzić czy sobie poszli. Biedactwo nie wiedziała co sie dziej. Najpierw zabrali ja do biura, wykąpali, cały dzień głaskali a na koniec wsadzili do auta... Rodzinka przyjechała z mopsikiem, którego Fasolka najpier wylizała po nosie a póżniej goniła obszczekując - była u siebie. Mam nadzieje że będzie dobrze. :multi::multi::multi::multi::multi: :laola::cunao::drinka::drink1::drinking::popcorn: Quote
*zaba* Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 duzo szczescia na nowej drodze zycia,malenka!!!!!!!!!!!! Quote
nika28 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ale się cieszę !!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts