AMIGA Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 No i się doczekałam, wymiziałam, nakarmilam pasztecikiem, ale największą niespodziankę mam na koniec. POZNAJECIE TEGO WYCOFANEGO, ZESTRESOWANEGO PSA????? Nie umiem wstawiać filmów, więc tylko tak mi się udało - trzeba kliknąć na zdjęcie [URL="http://s609.photobucket.com/albums/tt175/amiga3/?action=view¤t=BonuimprezaintegracyjnaLednicaVI201.mp4"][IMG]http://i609.photobucket.com/albums/tt175/amiga3/th_BonuimprezaintegracyjnaLednicaVI201.jpg[/IMG][/URL] Quote
AMIGA Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 No widzisz Chojraczku? Widzisz? Nikt nas tu nie odwiedza, nikt też za karę nie zobaczył filmiku, na którym pokazujesz swoją wielką przemianę Quote
Jagienka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 No własnie ja byłam wczesniej ale mi nie wlazło jako film tylko jako zdjęcie, więc stwierdziłam ze zrobione komórką pewnie... i dlatego taka jakość... i że mamy podziwiać zakolegowanie się niejako... tudzież minięcie... Quote
AMIGA Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Jagienka']... tudzież minięcie...[/QUOTE] Minięcie też ważne, bo dotychczas Chojraczek prawie stal w miejscu :-) Najwyżej jego ktoś omijał :-) Quote
j3nny Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 też myślałam, że to zdjęcie! filmik świetny, on macha ogonkiem! Quote
agamika Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 oj macha macha ... i nie tylko ogonkiem ma ochote pomachac .... ;) ... hahaha .. Chojrak w towarzystwie innych psów zapomina ze miał sie bać - domek z ogródkiem i jakism czworonogiem (koty tez go fascynuja ) byłyby rozwiązaniem idealnym . Dzis chodził sam (bez psiego towarzysza ) i tez źle nie było :) troche go jedna Pani wymęczyła (dzwoniła o niego z ogłoszenia, ale to blok bez windy, bez drugiego psa przy ruchliwej ulicy ,,, ) która mimo ze go nie moze adoptować to jeździ do niego i do Sary :) .. jak skonczyła go dreczyć ( w sensie głaskac ) to podszedł do mnie z błaganiem woczach - zaaaaaaabierz ją i dostałam dwa całusy ... hahaha - no ale nowe osoby musi poznawac :) w koncu całe zycie kogos nowego bedzie spotykał . tak wiec Pani obca jest bardzo pomocna . pozdrawiamy i do odwiedzin (w realu tez ) zapraszamy ;P Quote
tamb Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 agamika napisał(a): od wczorajszego dnia Chojrak nie jest juz psem KTOZ-owskim. Znowu chciano mu zmienić miejsce pobytu... komentowac tego nie bede. tyle miesięcy minęło, ani razu nikt nie pytał o niego, o jego zdrowie postępy itp... ale wiedza lepiej co dla Chojraka dobre....:roll:.. .to zostawiamy za sobą. Adoptowałam go na siebie , dzięki tamb i sponsorowi Chojrak ma zapewniony przynajmniej na razie opłacanie hotelu Jak juz pisałam Chojraka od pewnego czasu ogłaszam, gdyz do osoby cierpliwej mieszkającej w domku z ogródkiem mogłby powędrować , a obecność drugiego psa psa bardzo duzo by ułatwiła!!!! jesli chpodzi o postepy... to jestem strasznie szczesliwa , a to za sprtawa kupy, a raczej 2 :evil_lol:- jakkowiek dziwnie to brzmi, to ja prawie z radosci skakłam jak zobaczyłam ze Chojrak robi kupe na zewnątrz!!!!!!! Dzokusia niema juz w hotelu , wiec ostatni spacerek był samotny . Ale Chojrak mimo to zwiedzał otoczenie , nie zamknął się w sobie tak jak to robił do tej pory gdy tylko mijaliśmy próg kojca . tak wiec DOMKU przybywaj . :diabloti: pozniej beda zdj i moze cos wiecej .... Niestety, mój znajomy obiecał płacić za hotel Chojraka i teraz wiem, że nie zrobi tego. Wcześniej pomógł przy 2 psach, nic nie wskazywało, że jego sytuacja się zmieni. Agnieszka adoptowała Chojraka na siebie, wiedząc, że ma sponsora na hotel. Sama hotelu nie opłaci, nie ma możliwości. Moja sytuacja jest taka, że też teraz jestem bez pieniędzy. Dopóki mam Maksa w hotelu, kotkę w trakcie leczenia na tymczasie, nie pomogę bo sama się zadłużam na leczenie kici. Bardzo potrzebna jest pomoc na opłacenie hotelu Chojraka. 15 września będzie już trzymiesięczne zadłużenie w hotelu.. Quote
agamika Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Chojrak zrobił niesamowite postepy , cieszy sie ze będzie spacer (co prawda bardziej by sie cieszył jesli nie musiałby szelek ubierać) - czasem go tylko przez sam próg boksu muszę "przeciągnąć " . Jeśli idzie z psami to wychodzi poza teren hotelu i zwiedza , niestety jako ze idzie wolno (wącha co chwile trawe) to nikt na nas czekać nie chce - buuuu . Bez psów tez pojdzie, ale troche dłuuuuuuuuuzej wtedy to trwa On tak niewiele potrzebuje .... Quote
AMIGA Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Oj Chojraczku, Chojraczku - a zmykaj Ty już do domku Quote
AMIGA Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wiem, nie powinno się pisać postu pod swoim postem. Ale co ja poradzę na to, ze kompletnie nikt Chojraczka nie odwiedza :-( A ja mam dla niego 50 zł od stalego naszego sponsora qdera. Wielkie, wielkie mu dzięki za te comiesięczne wplaty Quote
karusiap Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 aaaa Chojrak to EROTOMAN!!!!!:evil_lol::evil_lol::eviltong::shake: mialam nie pisac ,ale.....to co on z Łajka wyczynia:roll:nie ma to tamto:razz: a wogole to to co agamika z nim zrobila jest niesamowite!!w zyciu nie widzialam u psa takich postepow!!!! Quote
AMIGA Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Doniosę jako ta życzliwa, że on nie tylko z Łajką. On z facetami też, a jakże (ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) Quote
karusiap Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 AMIGA napisał(a):Doniosę jako ta życzliwa, że on nie tylko z Łajką. On z facetami też, a jakże (ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) aaaaaaaa Chojrak to nie erotoman...to ZBOK.....jak tak dzis mowilam to Aga krzyczala,ze on tylko z kobietkami:eviltong::eviltong: wydalo sie wydalo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agamika Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 ja tak w ogóle to zupełnie nie rozumiem ska nagłe zainteresowanie preferencjami chojraka, wszak żyjemy w wolnym kraju ,zeby obraz był pełen, karusiap powinna dopisać, ze łajka NON stop sama do niego łaziła - nie wiem kto ja tak wychował :P ... a tak nawiasem mowiac chojrak wychodzi juz poza teraz hotelu na spacery, dzis zaszliśmy na góóóóóre, po drodze zabierając ze sobą jeszcze blaladora z "domu naroznego ", na szczęście w drodze powrotnej postanowił on jednak wrócić do siebie ... Quote
AMIGA Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 agamika napisał(a):ja tak w ogóle to zupełnie nie rozumiem ska nagłe zainteresowanie preferencjami chojraka, wszak żyjemy w wolnym kraju ,zeby obraz był pełen, karusiap powinna dopisać, ze łajka NON stop sama do niego łaziła - nie wiem kto ja tak wychował :P ... O kurcze - co tam się w tym hotelu dzieje!!! Zgorszenie ogólne że nie powiem "sodomia i gomoria" Quote
karusiap Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 tamb napisał(a):Niestety, mój znajomy obiecał płacić za hotel Chojraka i teraz wiem, że nie zrobi tego. Wcześniej pomógł przy 2 psach, nic nie wskazywało, że jego sytuacja się zmieni. Agnieszka adoptowała Chojraka na siebie, wiedząc, że ma sponsora na hotel. Sama hotelu nie opłaci, nie ma możliwości. Moja sytuacja jest taka, że też teraz jestem bez pieniędzy. Dopóki mam Maksa w hotelu, kotkę w trakcie leczenia na tymczasie, nie pomogę bo sama się zadłużam na leczenie kici. Bardzo potrzebna jest pomoc na opłacenie hotelu Chojraka. 15 września będzie już trzymiesięczne zadłużenie w hotelu.. [FONT=MS Shell Dlg 2]Czyli pod czyja opieka jets Chojrak?Kto jest za niego odpowiedzialny finansowo i wydajac do domu?[/FONT] Quote
tamb Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Agamika zajmuje się adopcją, opiekuje Chojrakiem. A kasę jakimś cudem trzeba uzbierać. Bardzo pomoc z dogo potrzebna. Nie wiem, co robić. Quote
AMIGA Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 karusiap napisał(a):[FONT=MS Shell Dlg 2]Czyli pod czyja opieka jets Chojrak?Kto jest za niego odpowiedzialny finansowo i wydajac do domu?[/FONT] Haaaaa to jest dobre pytanie. Quote
moana Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Prosze o nr konta, wplace 50 zl na hotel dla Chojraka. Quote
tamb Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cudownie, wielkie dzięki. Oby więcej było takich osób. Chojrak bardzo zadłużony w hotelu. Quote
AMIGA Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Moano, agamika ma internet w kratkę. Jeśli nie poda dzisiaj wieczorem numeru konta, to ja to zrobię :-) Quote
Justynak Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Agamika chyba masz zapchaną skrzynkę, więc odpowiadam tu ;) Hej! Postaram się jakoś pomóc, ale podaj konto ;). A o nieaktualnym podpisie wiem i bardzo się cieszę, że jest nieaktualny :lol:! Kiedyś go poprawię. Ps. U Tośki oczywiście wszystko dobrze (u Funi z resztą też). Zdrowa jak rzepa, grzeczna (choć cały czas lekko postrzelona) i przekochana. Pozdrowienia! Quote
dara9 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Przepraszam za offa:( ale prosimy osoby z Krakowa o pomoc w szukaniu Chanelki! Chanelka uciekła!!! Zajrzyjcie proszę na jej wątek, może ktoś wie jak pomóc! Chanelka w środę pojechała do Krakowa do nowych właścicieli, nowego miasta. Nie zna miejskiego zgiełku, wczoraj wyrwała się z szelek i uciekła bidulka nie wiadomo dokąd Pomóżcie! Może ktoś z Krakowa, albo znacie dogomaniaków, którzy pomogą? http://www.dogomania.pl/threads/195006-KRAK%C3%93W-Nowa-Huta-Zagin%C4%99%C5%82a-tyle-co-wyadoptowana-suczka!-Prosz%C4%99-POM%C3%93%C5%BBCIE!! Quote
moana Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 AMIGA napisał(a):Moano, agamika ma internet w kratkę. Jeśli nie poda dzisiaj wieczorem numeru konta, to ja to zrobię :-) Nie podala, zamierzam dotrzymac slowa :) Quote
Gugus24 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Przepraszam za OSP'A Ale Sprawa bardzo pilna http://www.dogomania.pl/threads/195578-Pomocy!!!!!!-Alternatywa-umierania-w-olkuszu.?p=15647719#post15647719 Quote
Recommended Posts