Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie bardzo wyobrazam sobie przeniesienie go w nowe miejsce. chyba taki ewentualny nowy wlasciciel musialby poswiecic troche czasu na czeste wizyty - zeby do niego tez Chojrak zaczal wychodzic - a dopiero potem myslec o przeprowadzce

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie.
Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza.
Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry.
Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia.
Zapraszam na wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url]

Posted

[B]Agamika[/B] ma problemy z netem, więc prosila mnie żebym wstawila link do ogloszenia Chojraczka w gumtree

[COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Oddycha-serce-bije-ale-ten-pies-na-razie-nie-zyje-ZMIEN-TO-W0QQAdIdZ202410439[/url][/U][/FONT][/COLOR]

Tam jest trochę informacji o naszym cukiereczku. A od siebie mogę dodać, że neistety Chojrak na trawkę jest wynoszony na rękach i na trawce nie chodzi sam, tylko stoi w miejsce albo siedzi na rękach i tylko zaczyna coś niecoś niuchać. Świat otwarty jest dla niego jeszcze przerażający.

• 5 weeks later...
Posted

Chojrak wyniesiony (niestety sam nie wychodzi jeszcze ) na spacer uwielbia wylegiwac sie na słoneczku . Ostatnio pozwoli sie drapać po tylnej łapce Gabrysi , której kompletnie nie zna :) ja mu troszke kudełki podcinałam w tym czasie. I przez moment miałyśmy wrażenie ze jeszcze odrobina a brzusio wystawi do drapania!!!

Z chodzeniem ie orbi jakiś mega postępów , choć jak przyszedł do nas Mobiś (kot Pana Tomka) zrobił kilka kroczków w jego kierunku z zaciekawieniem :)

kilka zdjęc

to co Chojrak lubi najbardziej ;) ale tylko z reki , sam z pudełka wylizywac nie będzie ...

a reszta zdjęc tu : http://picasaweb.google.pl/gryzniakaga/CHojrakowySpacer#

Posted

Sama na własne oczy widzialam jakie niesamowite postępy poczynił Chojracze. Już sam fakt, że daje się ubrać w szelki - co bylo do niedawna dla niego ogromnym stresem. No i na trawce to już też nie ten sam Chojraczek - zaczyna go interesować otoczenie. Ale na tych ostatnich zdjeciach to już calkowity cud miód ultramaryna. Jest pięęęęękny :-)

Posted

od wczorajszego dnia Chojrak nie jest juz psem KTOZ-owskim.

Znowu chciano mu zmienić miejsce pobytu... komentowac tego nie bede. tyle miesięcy minęło, ani razu nikt nie pytał o niego, o jego zdrowie postępy itp... ale wiedza lepiej co dla Chojraka dobre....:roll:.. .to zostawiamy za sobą. Adoptowałam go na siebie , dzięki tamb i sponsorowi Chojrak ma zapewniony przynajmniej na razie opłacanie hotelu

Jak juz pisałam Chojraka od pewnego czasu ogłaszam, gdyz do osoby cierpliwej mieszkającej w domku z ogródkiem mogłby powędrować , a obecność drugiego psa psa bardzo duzo by ułatwiła!!!!

jesli chpodzi o postepy... to jestem strasznie szczesliwa , a to za sprtawa kupy, a raczej 2 :evil_lol:- jakkowiek dziwnie to brzmi, to ja prawie z radosci skakłam jak zobaczyłam ze Chojrak robi kupe na zewnątrz!!!!!!! Dzokusia niema juz w hotelu , wiec ostatni spacerek był samotny . Ale Chojrak mimo to zwiedzał otoczenie , nie zamknął się w sobie tak jak to robił do tej pory gdy tylko mijaliśmy próg kojca .

tak wiec DOMKU przybywaj . :diabloti:

pozniej beda zdj i moze cos wiecej ....

Posted

agamika napisał(a):
jesli chpodzi o postepy... to jestem strasznie szczesliwa , a to za sprtawa kupy, a raczej 2 :

pozniej beda zdj i moze cos wiecej ....

Cicho tu zdradzę, że agamika miala nawet pomysł oprawienia tych kup w złote ramki :evil_lol:
Ale wcale się nie dziwię, bo te kupy to wiekopomne wydarzenia.
Czekamy na zdjęcia , a może i na cos jeszcze :p

Posted

Niestety, z gazet nikt nie zadzwonił :-( , a potrzebny tylko domek z ogródkiem , i fajnie by było z drugim psem ,,, ehh

CHojrak ostatnio troche mniej sie trzęsie , przy zapinaniu szelek - to astraszne jak głęboko zakorzenił mu si strach przed uprzężą :-(. Na szcęscie na zewnątrz coraz łatwiej znaleźć z nim kontakt mogę, nie zamyka sie w sobie - poznaje otoczenie , prawi na własnych nogach wraca do boksu ..