j3nny Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 nie bardzo wyobrazam sobie przeniesienie go w nowe miejsce. chyba taki ewentualny nowy wlasciciel musialby poswiecic troche czasu na czeste wizyty - zeby do niego tez Chojrak zaczal wychodzic - a dopiero potem myslec o przeprowadzce Quote
lilk_a Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 jak minka :loveu: te oczka są cudne :loveu: a tu to chyba jego siostra bliźniaczka , według mnie identyczna :) i jej wątek .... http://www.dogomania.pl/threads/172095-Opera-Czy-bAE-dzie-musiaA-a-wrA-ciAE-do-schroniska-brakuje-215-zA-deklaracji-staA-ych Quote
Jagienka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Czy ta słodycz kiedyś znajdzie dom??!! :( Zdjęcia z soboty: Quote
Ank@ Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Jakież postępy on zrobił ! A jak wygląda spacer ? Wychodzi na własnych nogach z boksu ? Quote
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
j3nny Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 napiszcie prosze cos o jego usposobieniu aktualnym cos do ogloszen i jakis kontakt telefoniczny Quote
AMIGA Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [B]Agamika[/B] ma problemy z netem, więc prosila mnie żebym wstawila link do ogloszenia Chojraczka w gumtree [COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Oddycha-serce-bije-ale-ten-pies-na-razie-nie-zyje-ZMIEN-TO-W0QQAdIdZ202410439[/url][/U][/FONT][/COLOR] Tam jest trochę informacji o naszym cukiereczku. A od siebie mogę dodać, że neistety Chojrak na trawkę jest wynoszony na rękach i na trawce nie chodzi sam, tylko stoi w miejsce albo siedzi na rękach i tylko zaczyna coś niecoś niuchać. Świat otwarty jest dla niego jeszcze przerażający. Quote
agamika Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Chojrak wyniesiony (niestety sam nie wychodzi jeszcze ) na spacer uwielbia wylegiwac sie na słoneczku . Ostatnio pozwoli sie drapać po tylnej łapce Gabrysi , której kompletnie nie zna :) ja mu troszke kudełki podcinałam w tym czasie. I przez moment miałyśmy wrażenie ze jeszcze odrobina a brzusio wystawi do drapania!!! Z chodzeniem ie orbi jakiś mega postępów , choć jak przyszedł do nas Mobiś (kot Pana Tomka) zrobił kilka kroczków w jego kierunku z zaciekawieniem :) kilka zdjęc to co Chojrak lubi najbardziej ;) ale tylko z reki , sam z pudełka wylizywac nie będzie ... a reszta zdjęc tu : http://picasaweb.google.pl/gryzniakaga/CHojrakowySpacer# Quote
AMIGA Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Sama na własne oczy widzialam jakie niesamowite postępy poczynił Chojracze. Już sam fakt, że daje się ubrać w szelki - co bylo do niedawna dla niego ogromnym stresem. No i na trawce to już też nie ten sam Chojraczek - zaczyna go interesować otoczenie. Ale na tych ostatnich zdjeciach to już calkowity cud miód ultramaryna. Jest pięęęęękny :-) Quote
agamika Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Chojraka "uczy" równie odważny Dzokus ;) Quote
agamika Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 od wczorajszego dnia Chojrak nie jest juz psem KTOZ-owskim. Znowu chciano mu zmienić miejsce pobytu... komentowac tego nie bede. tyle miesięcy minęło, ani razu nikt nie pytał o niego, o jego zdrowie postępy itp... ale wiedza lepiej co dla Chojraka dobre....:roll:.. .to zostawiamy za sobą. Adoptowałam go na siebie , dzięki tamb i sponsorowi Chojrak ma zapewniony przynajmniej na razie opłacanie hotelu Jak juz pisałam Chojraka od pewnego czasu ogłaszam, gdyz do osoby cierpliwej mieszkającej w domku z ogródkiem mogłby powędrować , a obecność drugiego psa psa bardzo duzo by ułatwiła!!!! jesli chpodzi o postepy... to jestem strasznie szczesliwa , a to za sprtawa kupy, a raczej 2 :evil_lol:- jakkowiek dziwnie to brzmi, to ja prawie z radosci skakłam jak zobaczyłam ze Chojrak robi kupe na zewnątrz!!!!!!! Dzokusia niema juz w hotelu , wiec ostatni spacerek był samotny . Ale Chojrak mimo to zwiedzał otoczenie , nie zamknął się w sobie tak jak to robił do tej pory gdy tylko mijaliśmy próg kojca . tak wiec DOMKU przybywaj . :diabloti: pozniej beda zdj i moze cos wiecej .... Quote
j3nny Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 zrobiłam mu ostatnio parę ogłoszeń, będę powtarzać w takim razie Quote
Jagienka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 WOW! :crazyeye: Wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu: A reszty nie będę komentować... :shake: Kasa kasa kasa... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Czyli nie było zadnego telefonu z Krakowskiej? Quote
AMIGA Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 agamika napisał(a):jesli chpodzi o postepy... to jestem strasznie szczesliwa , a to za sprtawa kupy, a raczej 2 : pozniej beda zdj i moze cos wiecej .... Cicho tu zdradzę, że agamika miala nawet pomysł oprawienia tych kup w złote ramki :evil_lol: Ale wcale się nie dziwię, bo te kupy to wiekopomne wydarzenia. Czekamy na zdjęcia , a może i na cos jeszcze :p Quote
agamika Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Niestety, z gazet nikt nie zadzwonił :-( , a potrzebny tylko domek z ogródkiem , i fajnie by było z drugim psem ,,, ehh CHojrak ostatnio troche mniej sie trzęsie , przy zapinaniu szelek - to astraszne jak głęboko zakorzenił mu si strach przed uprzężą :-(. Na szcęscie na zewnątrz coraz łatwiej znaleźć z nim kontakt mogę, nie zamyka sie w sobie - poznaje otoczenie , prawi na własnych nogach wraca do boksu .. Quote
agamika Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 z moim mega super łaczem internetowym, obecnie niestety tylko zdj musicie sie zadowolic a to z dzisiejszego popołudnia. Quote
agamika Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Wicherek z Krk schroniska. tez czek na dom . W schronisku był chyba od 2003 roku, jesli dobrze pamiętam . Quote
AMIGA Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Już się nie mogę doczekac na jutrzejsze wymizianie Chojraczka Quote
Recommended Posts