AMIGA Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='agamika']obawiam się ze szelki by nie przeżyły ... raz zostawiłam na kojcu szelki, zeby sie mu "opatrzyły " i niestety odnalazłam je w strzępach mysle ze on nauczy sie w koncu jak z pętelka tylko znowu trochę to potrwa ...:shake:[/QUOTE] Hmmmmmmmmmmmm nawet wiem czyje to były szelki :evil_lol: Quote
agamika Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='AMIGA']Hmmmmmmmmmmmm nawet wiem czyje to były szelki :evil_lol: :siara: ciiiii..... Quote
Ada-jeje Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Oj jaki on slodziutki, taki misiek, nic tylko kochac :loveu: Quote
j3nny Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 cudny jest :loveu::loveu::loveu: a jak u niego z nowymi osobami? jest bardzo nieufny? Quote
AMIGA Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Taki słodki przytulanek. Żeby tylko się biedak już przestal tak stresować i żeby wreszcie zassał, że spacerek to naprawdę coś przyjemnego. Wczoraj siedząc na rękach agamiki bacznie się rozglądał po otoczeniu, ale ani przez moment nie wykazał chęci pozwiedzania tego otoczenia:-( Quote
agamika Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='AMIGA'] Wczoraj siedząc na rękach agamiki bacznie się rozglądał po otoczeniu, ale ani przez moment nie wykazał chęci pozwiedzania tego otoczenia:-( za to w drzwiach kojca wyskoczył mi z rak jak z procy .Az sie wystraszyłam, ze mu smyczki nie dam rady ściągnąć ... Na szczęście ładnie dał się z NIej rozebrać i po chwili mogłam go głaskać :loveu: Quote
agamika Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 http://picasaweb.google.com/MajeczQa/DOADOPCJIChojrak# CHojrak we wtorek prawie pozował ;) Quote
majku33krakow Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 nie wiem jak wy ale ja sie wnim zakochałem .jest sliczny Quote
agamika Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Aniu tak jak juz pisałam CHojrak z kojca wyłazi cały juz , ale ja nie chce go daleko "odciągac " dokądc nie nauczy sie w szelkach chodzic .... a zeby niebyło ze gołosłowna jestem ;P zdj z dzis Quote
AMIGA Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Widziałam - jestem świadkiem i sprawcą tych zdjęć :p Quote
Ank@ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jestem pod wrażeniem !!! Ile pasztetów dziennie schodzi ?? Widze na zdjęciu dwa opakowania puste :) Quote
agamika Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 zazwyczaj mu dwa kupuje ( lub AMiga ) na jeden raz . Choc teraz to one maja głównie charakter przyjemnosćiowy ;) jak widzi ze idziemy to obszczekuje Nas z całych sił, ale nie agresywnie, nie strachliwie, tylko dopominjaco hihi , bo wie ze co jak co ale pasztet mu sie należy :) Quote
Ada-jeje Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Dziewczyny starcza wam pensji na kupowanie smakolykow :evil_lol: Quote
moana Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dawno tu nie zaglądałam... Chojrak robi postępy! :) Ciekawe co tam u niego po świętach słychać... Quote
AMIGA Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Będziemy u niego we wtorek, to opowiemy :-) Quote
agamika Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 AMIGA napisał(a):Będziemy u niego we wtorek, to opowiemy :-) noo,. zosawiłam AMige sam na sam z Chojrakiem i pasztetem ...sama ciekawam o czym rozmawialiście ;P Quote
AMIGA Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Namawiałam go, żeby nie opowiadał nikomu jak my tu go przekupujemy pasztecikami. Pytałam go co on robi, że wtranżala tyle pasztecików, a nadal trzyma linię. Mo i jeszcze parę tematów z nim poruszylam ale prfzecież nie o wszystkim wszyscy muszą wiedzieć :cool3: Quote
epe Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Kliknełam sobie w banerek Amigi -Chojrak śliczny psiak:loveu: Mądrego domku mu potrzeba,takiego dogomaniackiego;) Trzeba się dołożyć do tych pasztecików:evil_lol: Jak zrobię składzik,to się z Agą umówię,bo z 1-2 szt. nie wypada:oops: Quote
agamika Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 a ja strasznie chciałabym móc zabrać go do domu , tak jak Trusie miałam ... niestety jest to niemożliwe obecnie Zołza zajeła miejsce tymczasu ... dziś mi się chwalił jaka zabawkę ma, głuptas zapomniał ze to ja mu przyniosłam , to wiem jak ona wygląda ... a wybredny jest maluch ..paróweczki sa be , smakołyki tez nie za bardzo ... ok sa paszteciki, żołądki drobiowe i tyle ... dzis miałam mało czsu dla Niego bo Korze uszy znowu musze częściej czyścić , a jeszcze z edit zesmy jechały łapac psa na złomowisko ... ehhh .. (PS. a paszteciki kupuje te najtańsze - on uwielnia te z Lewiatana, czy z Kauflanda ... na szczęście bo na te inne to faktycznie bym nie wyrobiła z AMigą ) Quote
agamika Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 to mozna spróbować mu nazbierać suszonych lednickich żab :P aaa ostatnio dostałam buzi od CHojraka , przywitać sie ze mna tez czasem wychodzi za kojec :) wie juz ze nikt drogi powrotu mu nie "zamknie " :) Quote
AMIGA Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Do mnie też wyszedł :multi::multi:(upssss własciwie do pasztecika, muszę być szczera) Quote
majku33krakow Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 mi sie wydaje ze chojrak powinien miec juz swojego ludzia,sam dojdzie do siebie tylko przy człowieku,jakies przytulanie go,głaskanie,mowienie do niego spokojnie i bedzie oki,nie szybko to nastapi ale kiedys bedzie oki. Quote
Recommended Posts