Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynak napisał(a):
Agamika chyba masz zapchaną skrzynkę, więc odpowiadam tu ;)
Hej!
Postaram się jakoś pomóc, ale podaj konto ;).
A o nieaktualnym podpisie wiem i bardzo się cieszę, że jest nieaktualny :lol:! Kiedyś go poprawię.

Ps.
U Tośki oczywiście wszystko dobrze (u Funi z resztą też). Zdrowa jak rzepa, grzeczna (choć cały czas lekko postrzelona) i przekochana.
Pozdrowienia!

Oj, to chyba do Justynak też nie dotarło. Trzeba będzie jeszcze raz wysłać.

• 2 weeks later...
Posted

W imieniu agamiki przekazuję, że na jej konto już chwilę temu przyszło 50 zł od moany :loveu: 50 zł przekazalam jej od qdera :loveu: i 50 zł odebrała w lecznicy (ktoś od tamb tam przekazywal pieniążki)
I te 150 zł zaplaciła agamika panu Tomkowi w hotelu za Chojraczka

Posted

Od 15 czerwca do 15 grudnia będzie już 6 miesięcy, czyli 2700zł do zapłacenia za hotel.
Zapłacone to:
50zł - maona
50zł - qdera
50zł - Pani Ela
300zł - Pani Ola
100zł - znajoma Pani Oli
Razem: 550zł

Agnieszko, może warto dać rozliczenie na pierwszą stronę i zmienić tytuł ? Bez pomocy z dogo się nie uda. Będę edytować ten post, jakby były kolejne wpłaty.

Posted

Nic się agamika wczoraj nie pochwaliła, że zawiozłyśmy wczoraj Chojraczka na szczepienie. Chojrak zachował się baaaardzo dzielnie u weta, a w samochodzie to już cud miód i ultramaryna. Byl przeslodki, przespokojny, agamice wpakowal się przednimi łapkami na kolanka i nadstawiał łebola do miziania.
Nie wspomnę lepiej tu nic o zapaszku jaki mi zostal w pandeczce :-)

• 4 weeks later...
Posted

Chojrak w domu! Świetna wiadomość. Brawo, dziewczyny!

Niestety tymczasem nie mogę wspomóc finansowo :(
Może trzeba powtykać linka do wątku i prośbę o wsparcie to tu to tam (na zbiorczych krakowskich wątkach) ...