agnieszka32 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Togo napisał(a):Proszę, prześlijcie mi na maila nr konta oraz adres na, który można wysłać ubrania. Tomku, już napisałam do arjuny z prośną o nr konta oraz adres. Jak tylko będę go znała, prześlę Ci go mailem. Dziękuję Ci. magdola napisał(a):aga czy ludzie od tej labradorki schroniskowej odebrali ja ? wiesz cos? ja dzwoniam ty tez... a ona nadal w schronie ... moze to nie ten pies? No właśnie, mąż był w piątek i mi powiedział, że ta labradorka nadal tam jest... Ja nie wiem, o co tutaj chodzi, chyba nie pozwoliliby siedzieć swojemu psu w schronisku? Mąż twierdzi, że ona jest przesłodka, strasznie się garnie do człowieka... Cholera, jak skończy się jej kwarantanna, zaraz wpadnie w nieodpowiednie łapy. Mam nadzieję, że wszystkie sunie w schronisku są sterylizowane, zanim pójdą do adopcji? Tylko szkoda takiego fajnego psiaka - mrozy takie, a ona tam siedzi :-(:shake: Quote
izabelka_70 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 to ja zamawiam 3 kubraczki dla Krakowskich bullków, prosze Asior zmierz a ja zrobię przelew. Arjuna wyslij na adres podany przez Asior :-) Quote
izabelka_70 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Aga śliczna ta Twoja nowa sunia (tymczasowa hehe moja Sara tez miała być na tymczas) a gdzie ja tak pieski pogryzły? Quote
Asior Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 dziołszki.. będzie problem ze zmierzeniem WSZystkich naszych bulków... Red noska muszę zmierzyć bo chudziutki strasznie, ale może by na resztę uszyć takie z dwoma rzędami guzików.. Ja w schronie będe dopiero w weekend, to cały tydzień a wtedy już by mogły być uszyte kubraki.... Co Arjunia Ty na to??? izabelka!!! jesteś kochana strasznie!!!!!!!!! Quote
agnieszka32 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 izabelka_70 napisał(a):Aga śliczna ta Twoja nowa sunia (tymczasowa hehe moja Sara tez miała być na tymczas) a gdzie ja tak pieski pogryzły? Pogryziona została w schronisku w Nowodworze, gdzie nie radziła sobie na boksach ogólnych.:-( No, na razie tymczasowa :diabloti: Quote
magenka1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 A ja już nie mogę doczekać się zdjęć Sary z domu Agnieszki Ja mam w domu trzy psy i jest to coś cudownego mam nadzieje, że Agnieszko niedługo to odczujesz ze Swoją rodziną Pozdrawiam Quote
fioneczka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Aguś zaśmiecę wątek ale czy na ten numer wpłacamy z kubraczki ? Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom ul. Żeromskiego 6 32-500 Chrzanów PKO BP Oddz. I w Chrzanowie 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717 qrde i nie wiem czy za wszystko mam wpłacić na konto Fundacji czy komuś na wysyłkę ... eeee trzeba pisać do arjuny :oops: Quote
agnieszka24 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tak Fioneczko, pieniążki za kubraczki idą dla Fundacji Pro Animals, na to konto, które podałaś :) Mam w domu jeden kubrak od Arjuny, mogę go przekazać dla potrzebującego psiaka, bo na Maniunie był za duży. Komu go wysłać? Może zamówienia na kubraczki złożyć na wątku kubraczkowym, bo tam Arjuna zawsze zagląda ;-) http://www.dogomania.pl/threads/126514-CiEPA-E-ZIMOWE-KUBRAKI-DLA-PSA-W-BEZDOMNYCH-KTOA-JESZCZE-CHAE-TNY?p=13966878#post13966878 Quote
fioneczka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='agnieszka24']Tak Fioneczko, pieniążki za kubraczki idą dla Fundacji Pro Animals, na to konto, które podałaś :) Mam w domu jeden kubrak od Arjuny, mogę go przekazać dla potrzebującego psiaka, bo na Maniunie był za duży. Komu go wysłać? Może zamówienia na kubraczki złożyć na wątku kubraczkowym, bo tam Arjuna zawsze zagląda ;-) http://www.dogomania.pl/threads/126514-CiEPA-E-ZIMOWE-KUBRAKI-DLA-PSA-W-BEZDOMNYCH-KTOA-JESZCZE-CHAE-TNY?p=13966878#post13966878 dziewczyny mają już wszystko dograne tylko ja troszkę ostatnio nie myślę racjonalnie i się gubię ... w takim razie już robię przelew Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Togo']Proszę, prześlijcie mi na maila nr konta oraz adres na, który można wysłać ubrania. [FONT=Arial]ciuszki do przeróbki tutaj Monika Brajer 58-310Szczawno-Zdroj ul:Górna 34[/FONT] Quote
koss Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 fioneczka napisał(a):Aguś zaśmiecę wątek ale czy na ten numer wpłacamy z kubraczki ? Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom ul. Żeromskiego 6 32-500 Chrzanów PKO BP Oddz. I w Chrzanowie 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717 qrde i nie wiem czy za wszystko mam wpłacić na konto Fundacji czy komuś na wysyłkę ... eeee trzeba pisać do arjuny :oops: Jestem "blondynkom "- raz jeszcze zapytam : To jest nr konta kubraczkowego??? Chciałabym zaraz wysłac pieniadze:):) Quote
agnieszka24 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tak, na konto Pro Animals wpłaca się pieniążki za kubrak - 15zł/szt :) Quote
agnieszka32 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No proszę, proszę - widzę, że kubraczkowy interes się rozkręca :cool3::loveu: A na wątku Sandy vel Pieczarki :evil_lol: nowe fotki :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/178358-Sandy-Pieczarka-pogryziona-staffiko-astka?p=13973600#post13973600 Quote
magdola Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 agus zagladnij: http://www.dogomania.pl/threads/178560-4-miesiAE-czne-szczeniaki-pita-Szczecin Quote
Tengusia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='agnieszka32']No proszę, proszę - widzę, że kubraczkowy interes się rozkręca :cool3::loveu: A na wątku Sandy vel Pieczarki :evil_lol: nowe fotki :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/178358-Sandy-Pieczarka-pogryziona-staffiko-astka?p=13973600#post13973600 wybacz moja niewiedze ale czemu pieczarka :roll: fotki rzecz jasna super a sunia rozkoszna :loveu: Quote
agnieszka32 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='magdola']agus zagladnij: http://www.dogomania.pl/threads/178560-4-miesiAE-czne-szczeniaki-pita-Szczecin No zajrzałam, ale link nie działa... No i nie wiem, co o tym sądzić - rozmnożył sukę idiota i nie wie, co zrobić ze szczeniakami, na które zbytu nie miał :shake::angryy: Teraz idzie na łatwiznę i prosi o szukanie im domów. Szlag mnie trafia :angryy: Co najwyżej mogę domek sprawdzić dla maluszków, jakby zaszła taka potrzeba. Quote
agnieszka32 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tengusia napisał(a):wybacz moja niewiedze ale czemu pieczarka :roll: fotki rzecz jasna super a sunia rozkoszna :loveu: Tak ją nazwała Kasia, u której sunia teraz przez kilka dni przebywa i nijak nie chce się przekonać do innego imienia :mad::evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 agnieszka32 napisał(a):Tak ją nazwała Kasia, u której sunia teraz przez kilka dni przebywa i nijak nie chce się przekonać do innego imienia :mad::evil_lol: grunt to orginalnosc :roflt: Quote
magdola Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 agnieszka32 napisał(a):No zajrzałam, ale link nie działa... No i nie wiem, co o tym sądzić - rozmnożył sukę idiota i nie wie, co zrobić ze szczeniakami, na które zbytu nie miał :shake::angryy: Teraz idzie na łatwiznę i prosi o szukanie im domów. Szlag mnie trafia :angryy: Co najwyżej mogę domek sprawdzić dla maluszków, jakby zaszła taka potrzeba. no a ja myslalam ze tylko ja tak sadze... wrrr... Quote
agnieszka32 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Alicja']pewnie Pieczareczka od zapaszku ;) Albo od tego, co może mieć na tym wyłysiałym zadku :evil_lol::diabloti: P.S. Alicja - przecież pieczarki nie śmierdzą, no chyba że spleśniałe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 agnieszka32 napisał(a):Albo od tego, co może mieć na tym wyłysiałym zadku :evil_lol::diabloti: P.S. Alicja - przecież pieczarki nie śmierdzą, no chyba że spleśniałe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tysz ;) oj nie nie nie .... Ozzy jak mu się zawalą gruczołki w TYM miejscu to paffnie starą pieczarką :roflt: Quote
LILUtosi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Alicja napisał(a):to tysz ;) oj nie nie nie .... Ozzy jak mu się zawalą gruczołki w TYM miejscu to paffnie starą pieczarką :roflt: Mojej Lilce te też jak gruczoły wywali to nie dość że z tyłeczka unosi się fetor, to jeszcze z pyska śmierdzi, bo sobie tam liże. Właśnie jest ten czas. ;-( Quote
ania z poznania Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Cioteczki kochane, zapraszamy na nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/178635-bazarek-za-dychAE-RA-A-NOA-CI-KSIAE-A-KI-PA-YTY-DROBIAZGI-NA-BB-DO-12-lutego?p=13978682#post13978682 Quote
Recommended Posts