Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Togo napisał(a):
Proszę, prześlijcie mi na maila nr konta oraz adres na, który można wysłać ubrania.

Tomku, już napisałam do arjuny z prośną o nr konta oraz adres. Jak tylko będę go znała, prześlę Ci go mailem.
Dziękuję Ci.

magdola napisał(a):
aga czy ludzie od tej labradorki schroniskowej odebrali ja ? wiesz cos? ja dzwoniam ty tez... a ona nadal w schronie ... moze to nie ten pies?

No właśnie, mąż był w piątek i mi powiedział, że ta labradorka nadal tam jest... Ja nie wiem, o co tutaj chodzi, chyba nie pozwoliliby siedzieć swojemu psu w schronisku?
Mąż twierdzi, że ona jest przesłodka, strasznie się garnie do człowieka... Cholera, jak skończy się jej kwarantanna, zaraz wpadnie w nieodpowiednie łapy. Mam nadzieję, że wszystkie sunie w schronisku są sterylizowane, zanim pójdą do adopcji?
Tylko szkoda takiego fajnego psiaka - mrozy takie, a ona tam siedzi :-(:shake:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziołszki.. będzie problem ze zmierzeniem WSZystkich naszych bulków... Red noska muszę zmierzyć bo chudziutki strasznie, ale może by na resztę uszyć takie z dwoma rzędami guzików..
Ja w schronie będe dopiero w weekend, to cały tydzień a wtedy już by mogły być uszyte kubraki....
Co Arjunia Ty na to???
izabelka!!! jesteś kochana strasznie!!!!!!!!!

Posted

izabelka_70 napisał(a):
Aga śliczna ta Twoja nowa sunia (tymczasowa hehe moja Sara tez miała być na tymczas) a gdzie ja tak pieski pogryzły?

Pogryziona została w schronisku w Nowodworze, gdzie nie radziła sobie na boksach ogólnych.:-(
No, na razie tymczasowa :diabloti:

Posted

A ja już nie mogę doczekać się zdjęć Sary z domu Agnieszki
Ja mam w domu trzy psy i jest to coś cudownego mam nadzieje, że Agnieszko niedługo to odczujesz ze Swoją rodziną
Pozdrawiam

Posted

Aguś zaśmiecę wątek ale czy na ten numer wpłacamy z kubraczki ?

Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom
ul. Żeromskiego 6
32-500 Chrzanów
PKO BP Oddz. I w Chrzanowie 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717

qrde i nie wiem czy za wszystko mam wpłacić na konto Fundacji czy komuś na wysyłkę ... eeee trzeba pisać do arjuny :oops:

Posted

Tak Fioneczko, pieniążki za kubraczki idą dla Fundacji Pro Animals, na to konto, które podałaś :)
Mam w domu jeden kubrak od Arjuny, mogę go przekazać dla potrzebującego psiaka, bo na Maniunie był za duży.
Komu go wysłać?

Może zamówienia na kubraczki złożyć na wątku kubraczkowym, bo tam Arjuna zawsze zagląda ;-)
http://www.dogomania.pl/threads/126514-CiEPA-E-ZIMOWE-KUBRAKI-DLA-PSA-W-BEZDOMNYCH-KTOA-JESZCZE-CHAE-TNY?p=13966878#post13966878

Posted

[quote name='agnieszka24']Tak Fioneczko, pieniążki za kubraczki idą dla Fundacji Pro Animals, na to konto, które podałaś :)
Mam w domu jeden kubrak od Arjuny, mogę go przekazać dla potrzebującego psiaka, bo na Maniunie był za duży.
Komu go wysłać?

Może zamówienia na kubraczki złożyć na wątku kubraczkowym, bo tam Arjuna zawsze zagląda ;-)
http://www.dogomania.pl/threads/126514-CiEPA-E-ZIMOWE-KUBRAKI-DLA-PSA-W-BEZDOMNYCH-KTOA-JESZCZE-CHAE-TNY?p=13966878#post13966878

dziewczyny mają już wszystko dograne tylko ja troszkę ostatnio nie myślę racjonalnie i się gubię ...
w takim razie już robię przelew

Posted

[quote name='Togo']Proszę, prześlijcie mi na maila nr konta oraz adres na, który można wysłać ubrania.

[FONT=Arial]ciuszki do przeróbki tutaj

Monika Brajer

58-310
Szczawno-Zdroj
ul:Górna 34[/FONT]

Posted

fioneczka napisał(a):
Aguś zaśmiecę wątek ale czy na ten numer wpłacamy z kubraczki ?

Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom
ul. Żeromskiego 6
32-500 Chrzanów
PKO BP Oddz. I w Chrzanowie 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717

qrde i nie wiem czy za wszystko mam wpłacić na konto Fundacji czy komuś na wysyłkę ... eeee trzeba pisać do arjuny :oops:

Jestem "blondynkom "- raz jeszcze zapytam : To jest nr konta kubraczkowego??? Chciałabym zaraz wysłac pieniadze:):)

Posted

[quote name='magdola']agus zagladnij:
http://www.dogomania.pl/threads/178560-4-miesiAE-czne-szczeniaki-pita-Szczecin

No zajrzałam, ale link nie działa...
No i nie wiem, co o tym sądzić - rozmnożył sukę idiota i nie wie, co zrobić ze szczeniakami, na które zbytu nie miał :shake::angryy: Teraz idzie na łatwiznę i prosi o szukanie im domów. Szlag mnie trafia :angryy:
Co najwyżej mogę domek sprawdzić dla maluszków, jakby zaszła taka potrzeba.

Posted

Tengusia napisał(a):
wybacz moja niewiedze ale czemu pieczarka :roll: fotki rzecz jasna super a sunia rozkoszna :loveu:

Tak ją nazwała Kasia, u której sunia teraz przez kilka dni przebywa i nijak nie chce się przekonać do innego imienia :mad::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Tak ją nazwała Kasia, u której sunia teraz przez kilka dni przebywa i nijak nie chce się przekonać do innego imienia :mad::evil_lol:

grunt to orginalnosc :roflt:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
No zajrzałam, ale link nie działa...
No i nie wiem, co o tym sądzić - rozmnożył sukę idiota i nie wie, co zrobić ze szczeniakami, na które zbytu nie miał :shake::angryy: Teraz idzie na łatwiznę i prosi o szukanie im domów. Szlag mnie trafia :angryy:
Co najwyżej mogę domek sprawdzić dla maluszków, jakby zaszła taka potrzeba.

no a ja myslalam ze tylko ja tak sadze... wrrr...

Posted

[quote name='Alicja']pewnie Pieczareczka od zapaszku ;)

Albo od tego, co może mieć na tym wyłysiałym zadku :evil_lol::diabloti:

P.S. Alicja - przecież pieczarki nie śmierdzą, no chyba że spleśniałe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Albo od tego, co może mieć na tym wyłysiałym zadku :evil_lol::diabloti:

P.S. Alicja - przecież pieczarki nie śmierdzą, no chyba że spleśniałe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to tysz ;)
oj nie nie nie .... Ozzy jak mu się zawalą gruczołki w TYM miejscu to paffnie starą pieczarką :roflt:

Posted

Alicja napisał(a):
to tysz ;)
oj nie nie nie .... Ozzy jak mu się zawalą gruczołki w TYM miejscu to paffnie starą pieczarką :roflt:

Mojej Lilce te też jak gruczoły wywali to nie dość że z tyłeczka unosi się fetor, to jeszcze z pyska śmierdzi, bo sobie tam liże. Właśnie jest ten czas. ;-(