agnieszka32 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Wariatki :evil_lol: Co ja zrobię z trzema psami w domu, chyba w łeb sobie strzelę :eviltong: ;) Oświadczam, że oficjalnie sunia Sandy przyjeżdża do mnie na DT :p i będę szukać jej najlepszego domku pod słońcem. Nie wiem tylko co mój mąż na to, bo twierdzi, że nikomu jej nie odda, a jeszcze suni nie widział :grin: Quote
Aleksa. Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 agnieszka32 napisał(a):Wariatki :evil_lol: Co ja zrobię z trzema psami w domu, chyba w łeb sobie strzelę :eviltong: ;) Oświadczam, że oficjalnie sunia Sandy przyjeżdża do mnie na DT :p i będę szukać jej najlepszego domku pod słońcem. Nie wiem tylko co mój mąż na to, bo twierdzi, że nikomu jej nie odda, a jeszcze suni nie widział :grin: I dobrze beda 3 psiaki:) Quote
Marta666 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 agnieszka32 napisał(a):Co ja zrobię z trzema psami w domu, chyba w łeb sobie strzelę :eviltong: ;) 2 czy 3 niewielka różnica :evil_lol: Quote
Kasia77 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 agaga21 napisał(a): w normalnej sytuacji na 3 psa byście się nie zdecydowali, może taki właśnie był plan "losu" ! Trzeba wierzyć,że to właśnie po to...,M-c to bardzo króciutko Gdzieś "po drodze" było o Lęborku-blisko Lęborka, w Małoszycach jest prywatne schronisko,niestety jedno z tych,które ma jak najgorszą opinię,psy stamtąd nie wychodzą tak poprostu... Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Tak, tak - podążając tym tokiem rozumowania, można się dorobić niezłej gromadki, niczym Violetta Villas, bo przecież jak są 3, to mogą być 4, jak są 4, to mogą być 5, itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak poważnie, to już się nie mogę doczekać tej suni w moim domku ;) Znów będzie pełno piasku albo śniegu na podłodze, odbite noski i pyszczki na drzwiach od tarasu, rozchlapana woda na kafelkach w kuchni, sierść w pościeli, zabawki w każdym kącie i wszędzie ślady małych łapek :loveu: Quote
Marta666 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 agnieszka32 napisał(a):Tak, tak - podążając tym tokiem rozumowania, można się dorobić niezłej gromadki, niczym Violetta Villas, bo przecież jak są 3, to mogą być 4, jak są 4, to mogą być 5, itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja już nie chciałam pisać o tych 5 chociaż kusiło :evil_lol: dobrze,że sama o tym wspomniałaś :evil_lol: Quote
Magda & Zicko Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 po 2 to już się przestaje liczyć a ja nadal trzymam kciuki za Sare i Fiodorka :) muszą się znaleść ! Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Czasami jest tak, że jak się przestaje szukać, to samo się znajduje...;) Mam wielką nadzieję, że Sara i Fiodor żyją, że są bezpieczne i nie marzną, nie chodzą głodne... Że ktoś się o moje psiaki kochane troszczy, że ludzie nie są aż tak źli, jak się wydaje. Przyjdzie wiosna, stopnieją śniegi, zrobi się cieplej - znowu ruszymy z akcją poszukiwawczą - przeczeszemy pola, laski, łąki ... rozwiesimy nowe plakaty, aby ludzie nie zapominali o Sarze i Fiodorku. I cały czas będziemy je ogłaszać, wszędzie, gdzie tylko się da... Jeśli żyją, to je znajdziemy, musimy! A teraz kilka fotek suni - Sandy, która przyjedzie do nas na DT, zobaczcie jakiego ma pogryzionego pycholka :-( Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 To ma na zadku, jakieś wyłysienia, pobierzemy zeskrobiny i wyleczymy niunię ... I tak, muszę powiedzieć, że jak na 7 miesięczny pobyt w schronisku, nie wygląda najgorzej (oczywiście, nie licząc pogryzień) - nie jest specjalnie chuda nawet... Quote
Aleksa. Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='agnieszka32']Czasami jest tak, że jak się przestaje szukać, to samo się znajduje...;) Mam wielką nadzieję, że Sara i Fiodor żyją, że są bezpieczne i nie marzną, nie chodzą głodne... Że ktoś się o moje psiaki kochane troszczy, że ludzie nie są aż tak źli, jak się wydaje. Przyjdzie wiosna, stopnieją śniegi, zrobi się cieplej - znowu ruszymy z akcją poszukiwawczą - przeczeszemy pola, laski, łąki ... rozwiesimy nowe plakaty, aby ludzie nie zapominali o Sarze i Fiodorku. I cały czas będziemy je ogłaszać, wszędzie, gdzie tylko się da... Jeśli żyją, to je znajdziemy, musimy! A teraz kilka fotek suni - Sandy, która przyjedzie do nas na DT, zobaczcie jakiego ma pogryzionego pycholka :-( Biedactwo ale już niedługo będzie jej lepiej:):evil_lol::lol: Quote
ms_arwi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kochane... ja Was bardzo przepraszam, ale potrzebujemy pomocy... Istnieje realne przypuszczenie, ze szczenieta z Warszawy, ktore mialy byc w DT, na ktore zbierano pieniadze, ktorym wysylalismy karme (ja sama podeslalam im 15kg worek...), sa tak naprawde zupelnie gdzie indziej: http://www.dogomania.pl/threads/119313-Wielka-akcja-KrAE-A-el-k-Chynowa-KOSZMAR-PSOW-POWRACA/page345 a mialo byc tak: http://www.dogomania.pl/threads/175410-17-szczeniAE-t-szuka-domA-w-i-prosi-o-karme-NOWE-SZCZENIAKI-BA-AGAM-O-OGA-OSZENIA/page48 Podsylam ten watek z prosba o pomoc... i ku przestrodze... Rece mi opadaja... Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='ms_arwi']Kochane... ja Was bardzo przepraszam, ale potrzebujemy pomocy... Istnieje realne przypuszczenie, ze szczenieta z Warszawy, ktore mialy byc w DT, na ktore zbierano pieniadze, ktorym wysylalismy karme (ja sama podeslalam im 15kg worek...), sa tak naprawde zupelnie gdzie indziej: http://www.dogomania.pl/threads/119313-Wielka-akcja-KrAE-A-el-k-Chynowa-KOSZMAR-PSOW-POWRACA/page345 a mialo byc tak: http://www.dogomania.pl/threads/175410-17-szczeniAE-t-szuka-domA-w-i-prosi-o-karme-NOWE-SZCZENIAKI-BA-AGAM-O-OGA-OSZENIA/page48 Podsylam ten watek z prosba o pomoc... i ku przestrodze... Rece mi opadaja... Właśnie skończyłam czytać... to jest nieprawdopodobne, włosy mi dęba stanęły!!! Myślałam, że ten koszmar się skończył, a tu jeszcze coś takiego, te szczeniaki... Kolejne oszustwo? Quote
ms_arwi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 agnieszka32 napisał(a):Właśnie skończyłam czytać... to jest nieprawdopodobne, włosy mi dęba stanęły!!! Myślałam, że ten koszmar się skończył, a tu jeszcze coś takiego, te szczeniaki... Kolejne oszustwo? Mnie sie plakac chcialo jak dzisiaj rano to przeczytalam... Matko... te szczeniaki trzeba stamtad zabrac :( Quote
mariamc Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Sandy jest słodka, dobrze ,że ją zabierasz Agnieszko. U mnie nadal jedno wolne miejsce. ms_arwi, wątki przeczytałam i jestem totalnie dobita. Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 mariamc napisał(a):Sandy jest słodka, dobrze ,że ją zabierasz Agnieszko. U mnie nadal jedno wolne miejsce. ms_arwi, wątki przeczytałam i jestem totalnie dobita. Dziękuję, Danusiu. Myślę, że i Sandy i my odniesiemy z tego duże korzyści :lol: Potrzebujemy siebie nawzajem... A to wolno miejsce u Ciebie to chyba trzeba będzie zapełnić, szkoda żeby się marnowało :evil_lol: Zwłaszcza TAKIE wolne miejsce :cool1: Quote
Kana Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ms_arwi bierze 2 letnią sunie ze schroniska ;) Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kana napisał(a):ms_arwi bierze 2 letnią sunie ze schroniska ;) Wiem ;), tą śliczną czarną sunię :loveu:. Obserwuję po cichutku jej wątek, jak wszystkich innych bullowatych, z resztą :lol: Quote
Asior Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 mariamc napisał(a):Sandy jest słodka, dobrze ,że ją zabierasz Agnieszko. U mnie nadal jedno wolne miejsce. kurde a ten szkielet siedzi i marznie w krakowie :( ehhh czemu Ty tak daleko mieszkasz :( Quote
ms_arwi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kana napisał(a):ms_arwi bierze 2 letnią sunie ze schroniska ;) Tak i juz nie moge sie doczekac jej :) Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Asior napisał(a):kurde a ten szkielet siedzi i marznie w krakowie :( ehhh czemu Ty tak daleko mieszkasz :( Asiu, masz na myśli tego biednego odmrożonego red noska?:-( Szkoda, że mój mąż zgodził się tylko na sunię, a dwóch psów to już wziąć nie mogę.:-( Chociaż, jak sama wiesz, to o nim pomyślałam w pierwszej kolejności... Może coś da się wymyślić, żeby go zabrać do Danusi? Trzeba to przemyśleć... ;) Fakt, daleko, ale Sandy była jeszcze dalej i jakoś się wspólnymi siłami uda ją przetransportować do mnie. Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przepraszam ms_arwi, że tak się rządzę ;) To ta sunia, która pojedzie do ms_arwi :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/177627-2-letnia-AMSTAFKA-w-schronie Quote
arjuna Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 agnieszka32 napisał(a):Asiu, masz na myśli tego biednego odmrożonego red noska?:-( Szkoda, że mój mąż zgodził się tylko na sunię, a dwóch psów to już wziąć nie mogę.:-( Chociaż, jak sama wiesz, to o nim pomyślałam w pierwszej kolejności... Może coś da się wymyślić, żeby go zabrać do Danusi? Trzeba to przemyśleć... ;) Fakt, daleko, ale Sandy była jeszcze dalej i jakoś się wspólnymi siłami uda ją przetransportować do mnie. nie wiem o jakiego psa chodzi, jednak dziwi mnie to, że ma odmrożenia, skoro można u mnie zmówić kubrak dla tego psa. mi sie w glowie nie mieści, że pomimo minimum wysiłku jaki muszą podjąć wolontariusze psy w naszych schroniskach nadal marzną. Agniszka32-przykro mi, że psy sie nie znalazły i cieszę się, że bierzesz inną bidę.spotkała Was i Wasze psy wielka tragedia, ale życie musi sie toczyć dalej. Zycze Wam albo tego, by sie kiedys odnalzały, albo(zwazywszy na nikłe szansę) tego, byście zapomnieli i przestali sie dręczyć. Quote
Recommended Posts