Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1968 napisał(a):

A teraz poproszę wszystkich darczyńców o wpisanie co z pozostałą kwotą?

Trzymaj te pieniażki, przydadzą sie na jedzenie dla psiaków :lol:
A jeśli Mrlenka znów trafi na jakiegoś bezdomniaka to będzie na kolejnego psiaka grosik jakiś...

Tak se myślę ja a teraz niech wypowie się reszta ;)

Posted

Basia1968 napisał(a):
A teraz poproszę wszystkich darczyńców o wpisanie co z pozostałą kwotą?

Jeżeli potrzebujecie jeszcze jednej budy - pieniążków wystarczy.
W innym wypadku pozostałą kwotę proponuję przeznaczyć na karmę, środki pielęgnacyjne itp.
Zresztą Basia i Marlenka najlepiej wiedzą co aktualnie psiaki potrzebują.
W końcu są w dobrych rękach.

Posted

Akse1 napisał(a):
Jeżeli potrzebujecie jeszcze jednej budy - pieniążków wystarczy.
W innym wypadku pozostałą kwotę proponuję przeznaczyć na karmę, środki pielęgnacyjne itp.
Zresztą Basia i Marlenka najlepiej wiedzą co aktualnie psiaki potrzebują.
W końcu są w dobrych rękach.

Też tak myslę. Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc i nie tylko moje osobiste piesy mają swoje M. Pozdrowienia dla wszystkich :tree1:

Posted

Z okazji Świąt - nówkaaa!!! Jak ja to kocham :mad:..
Może prezent szybko się znudził :roll::roll::roll:...no cóż. Pani znalazła,a że jej krwiozercza bestia (pekinka) atakowała maleństwo - przyniosła :razz:.
Na zagubione toto nie wygląda,całe zakołtunione.Biedne :shake:.
Fuksik roboczo.Maleństwo - psie dziecko.Przecież takich psich dzieci nie wypuszcza sie samych :mad:

Posted

Może sprzedany jako West albo Shih tzu(bo dokładnie po fotce nie widać) a że wyrósł niekoniecznie na przedstawiciela takiej rasy to się znudził...Teraz niestety moda na te pieski kwitnie...:roll:

ale psiaczek śliczny, i na pewno szybciutko znajdzie domek :kciuki::loveu:

Posted

Fuksik to szczeniak.Ma juz kilka stałych ząbków..już raczej nie urośnie, no może troszke :roll:. Może mieć z pół roku....na oko:roll:. Nie chodzi na smyczy,nie zachowuje czystości,ale kocha spać w łóżeczku:evil_lol:. Będzie pięknym długowłosym piesem,który baardzo potrzebuje bliskości. U mnie niestety musi mieszkać w budzie,ale absolutnie nie tak ma wyglądać jego przyszłość. To długowłosa,prawie wystawowa piękność!:loveu:
W prawdzie narazie strasznie cuchnie i z trudem rozczesuje ubabrane w smole kłaczki,no alee...jak sie wychucha to będzie naprawdę cudo:loveu:

Posted

[quote name='Marlena:)']Jestem groźna bestyja...która.......zalizuje na śmierć:evil_lol:

Jeziu, on wygląda jak moje Bambino, jak była malutka. Ale ona jest raczej podobna do polskiego owczarka nizinnego. Mały jest sliczniutki. :multi:

Posted

ewatr napisał(a):
Przecudne malenstwo :loveu:

a ogłoszenia potrzebne jak zdrowie coby go ktos wypatrzył

Marlenka trzasnij jeszcze kilka zdjec to go moze gdzies powstawiam ;)

Tak zgadam się, im więcej ogłoszeń tym lepiej!!:cool3: