Basia1968 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A teraz poproszę wszystkich darczyńców o wpisanie co z pozostałą kwotą? Quote
Paulina_mickey Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Marlena:) napisał(a):Napewno jest im cieeeepłooo :loveu: To najważniejsze :multi::loveu: Quote
Marlena:) Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Nie ma,ale sądzę,że mógłby zamieszkac w jednej z nich,tym bardziej,że Sonet zawsze śpi z nim :roll:. Quote
Filipki Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Czyli żaden psiak nie został bez mieszkania? A Spajki, czy on też ma budę? Quote
Kasia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Basia1968 napisał(a): A teraz poproszę wszystkich darczyńców o wpisanie co z pozostałą kwotą? Trzymaj te pieniażki, przydadzą sie na jedzenie dla psiaków :lol: A jeśli Mrlenka znów trafi na jakiegoś bezdomniaka to będzie na kolejnego psiaka grosik jakiś... Tak se myślę ja a teraz niech wypowie się reszta ;) Quote
Basia1968 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Życzę zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich dogomaniaków i ich rodzin:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Akse1 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Basia1968 napisał(a):A teraz poproszę wszystkich darczyńców o wpisanie co z pozostałą kwotą? Jeżeli potrzebujecie jeszcze jednej budy - pieniążków wystarczy. W innym wypadku pozostałą kwotę proponuję przeznaczyć na karmę, środki pielęgnacyjne itp. Zresztą Basia i Marlenka najlepiej wiedzą co aktualnie psiaki potrzebują. W końcu są w dobrych rękach. Quote
Marlena:) Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jeeejj...tyle miłych słów :oops::oops::oops: Quote
Bambino Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Akse1 napisał(a):Jeżeli potrzebujecie jeszcze jednej budy - pieniążków wystarczy. W innym wypadku pozostałą kwotę proponuję przeznaczyć na karmę, środki pielęgnacyjne itp. Zresztą Basia i Marlenka najlepiej wiedzą co aktualnie psiaki potrzebują. W końcu są w dobrych rękach. Też tak myslę. Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc i nie tylko moje osobiste piesy mają swoje M. Pozdrowienia dla wszystkich :tree1: Quote
ewatr Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wszystkim wspaniałym dogomaniakom życzymy spokojnych i zdrowych świat :tree1: a psiakom znajdowania nowych domów !:lol: Quote
jotpeg Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 wszystkiego najlepszego, Kochani, a nade wszystko dobrego zdrowia i dobrych domow!!! :tree1: Quote
Paulina_mickey Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ode mnie, Mickey i pozostałych moich zwierzaków świąteczne życzenia: Quote
Marlena:) Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Z okazji Świąt - nówkaaa!!! Jak ja to kocham :mad:.. Może prezent szybko się znudził :roll::roll::roll:...no cóż. Pani znalazła,a że jej krwiozercza bestia (pekinka) atakowała maleństwo - przyniosła :razz:. Na zagubione toto nie wygląda,całe zakołtunione.Biedne :shake:. Fuksik roboczo.Maleństwo - psie dziecko.Przecież takich psich dzieci nie wypuszcza sie samych :mad: Quote
Paulina_mickey Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Może sprzedany jako West albo Shih tzu(bo dokładnie po fotce nie widać) a że wyrósł niekoniecznie na przedstawiciela takiej rasy to się znudził...Teraz niestety moda na te pieski kwitnie...:roll: ale psiaczek śliczny, i na pewno szybciutko znajdzie domek :kciuki::loveu: Quote
ewatr Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ale cudenko :crazyeye: :loveu: rozumiem ze to chłopiec ? A ile moze miec na oko lat ? I jest u Ciebie Marlenko? Quote
Marlena:) Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Fuksik to szczeniak.Ma juz kilka stałych ząbków..już raczej nie urośnie, no może troszke :roll:. Może mieć z pół roku....na oko:roll:. Nie chodzi na smyczy,nie zachowuje czystości,ale kocha spać w łóżeczku:evil_lol:. Będzie pięknym długowłosym piesem,który baardzo potrzebuje bliskości. U mnie niestety musi mieszkać w budzie,ale absolutnie nie tak ma wyglądać jego przyszłość. To długowłosa,prawie wystawowa piękność!:loveu: W prawdzie narazie strasznie cuchnie i z trudem rozczesuje ubabrane w smole kłaczki,no alee...jak sie wychucha to będzie naprawdę cudo:loveu: Quote
Marlena:) Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Jestem groźna bestyja...która.......zalizuje na śmierć:evil_lol: Quote
Bambino Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Marlena:)']Jestem groźna bestyja...która.......zalizuje na śmierć:evil_lol: Jeziu, on wygląda jak moje Bambino, jak była malutka. Ale ona jest raczej podobna do polskiego owczarka nizinnego. Mały jest sliczniutki. :multi: Quote
Paulina_mickey Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Marlena jestem pewna że maluch raz dwa znajdzie dom! Może by go ogłosić gdzieś? P.s poza tym dalej czekan na tekst do ogłoszeń Soneta:mad::diabloti: Quote
ewatr Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Przecudne malenstwo :loveu: a ogłoszenia potrzebne jak zdrowie coby go ktos wypatrzył Marlenka trzasnij jeszcze kilka zdjec to go moze gdzies powstawiam ;) Quote
Paulina_mickey Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ewatr napisał(a):Przecudne malenstwo :loveu: a ogłoszenia potrzebne jak zdrowie coby go ktos wypatrzył Marlenka trzasnij jeszcze kilka zdjec to go moze gdzies powstawiam ;) Tak zgadam się, im więcej ogłoszeń tym lepiej!!:cool3: Quote
Recommended Posts