Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marlena:)']Gorączkę to i ja mam :eviltong: To jesteśmy umówione. Teraz wpadłaś kochana... nie wyplątasz się .. będę straszyć Cie dniami i nocami :evil_lol::evil_lol:
Chcesz mój numer?:evil_lol: wiem, wiem wszystko jest na piśmie.. z Twoim szczęściem do znajd, to po mnie już :razz: aaa ale jak ja znajdę kotka to Ci podrzucę, dobra? Bo w wakacje tak min. 2 się gdzieś tam pałętają, a ja uczulenie mam...:roll: i cierpię z miłości :diabloti:

Posted

Miejsce rezerwuj najlepiej na marzec.Aa wogóle jak Ci sie zwolni miejsce to daj znać :eviltong:
A zwierzaków mam teraz mało,bo chyba 7 piesów i 4 koty (no plus te dzikuski,które karmie :evil_lol:)

Posted

Taa niedużo.. 10 wracam do Sando, a do Krk jadę pod koniec lutego, Nancy od 2 miechów u mnie, szukamy domku..:roll: trochę niechętnie, ale trzeba. Na razie nie wiem, czy jutro przyjadą 2 małe bidy, czekam na info.. Odezwę się :)

• 3 weeks later...
Posted

Dzięki Pola :)

Aga zamieszkała w Krakowie u Zebrrry;) , Rufusek na wsi, Syriusz w Stalowej Woli , a Sonet jedzie do Niemiec :)
Nareszcie troche wolności :roll:
Zobaczymy na jak długo:mad:

Posted

Marlena:) napisał(a):
nooo...:cool3:...ale dzisiaj odławiam Logana...a przynajmniej próbuję:razz:
Jak mnie nie zje to dożyje wyjazdu Soneta :evil_lol:

Zyjesz ????:evil_lol:;)

Posted

Taa żyje,ale Logana nie odłowiłam,bo pojawiły sie nowe bidy :razz: suka typu bull (pręgowana,większa)-obawiam nawet sie,ze gdzies ma szczenięta i mały biały westowaty pan :razz:. Narazie są na tymczasie typu - wyjscie kiedy chcą,miska i suche miejsce do spania, jeśli są czyjeś w ciągu 7 dni powinny wrócić do domu,jeśli nie trzeba bedzie szukac domu :roll: do tego wielki onkowaty Assan.. Wiosna idzie :cool1: ehh..
A Logan potrzebuje dużo uwagi,więc muszę zaczekać,aż zwolni mi sie troche ...miejsca :roll:

Posted

Assan szuka DT/DS... nie moze u mnie zostać,bo ludzie strasznie sie plują :cool1:...
Na dodatek od dzisiaj mam szczeniaka boksiowatego - sunie...eh do kitu to wszystko.
Westowatego juz nie ma (poprostu pewnego ranka juz go nie było) a suka najprawdopodobniej należy do naszych księży :angryy::angryy::angryy:... Jutro mam się dowiedzieć szczegułów...

Posted

Assan szuka DT/DS... nie moze u mnie zostać,bo ludzie strasznie sie plują :cool1:...
Na dodatek od dzisiaj mam szczeniaka boksiowatego - sunie...eh do kitu to wszystko.
Westowatego juz nie ma (poprostu pewnego ranka juz go nie było) a suka najprawdopodobniej należy do naszych księży :angryy::angryy::angryy:... Jutro mam się dowiedzieć szczegułów...

Marlena, może zmień tytuł wątku :eviltong:

No ładnie, a niby księża tacy porządni...:roll:

Posted

To nie ja zakładałam wątek,więc nie mogę zmienić :eviltong:..
A Ty słyszałaś o porządnych ksieżach?
Przecież oni są przeciw antykoncepcji,a spróbuj powiedzieć im o sterylce :cool3:...

Posted

Przecież oni są przeciw antykoncepcji,a spróbuj powiedzieć im o sterylce :cool3:...

ojoj rzeczywiście nie popatrzyłam hehe :oops:

Posted

Gunia juz zmieniła :lol:
moze taki tytuł byc ??? Czy cos zmienic?

Posted

Może nie Tarnobrzeg...bo to tylko powiat tarnobrzeski. Może poprostu Gorzyce tarnobrzeskie,albo w sensie psy pod opieką Marleny... ni wim... a może zostawić tak..:roll::roll::roll:

Posted

Może nie Tarnobrzeg...bo to tylko powiat tarnobrzeski. Może poprostu Gorzyce tarnobrzeskie,albo w sensie psy pod opieką Marleny... ni wim... a może zostawić tak..:roll::roll::roll:

Ja bym ten TBG zostawiła bo jak sie szuka watku to łtwiej namierzyc w wyszukiwarce:eviltong:

a "psy Marlenki" ;) to mysle ze mozemy dac jak najbardziej ...