Marlena:) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Gorączkę to i ja mam :eviltong: To jesteśmy umówione. Teraz wpadłaś kochana... nie wyplątasz się .. będę straszyć Cie dniami i nocami :evil_lol::evil_lol: Quote
Soema Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Marlena:)']Gorączkę to i ja mam :eviltong: To jesteśmy umówione. Teraz wpadłaś kochana... nie wyplątasz się .. będę straszyć Cie dniami i nocami :evil_lol::evil_lol: Chcesz mój numer?:evil_lol: wiem, wiem wszystko jest na piśmie.. z Twoim szczęściem do znajd, to po mnie już :razz: aaa ale jak ja znajdę kotka to Ci podrzucę, dobra? Bo w wakacje tak min. 2 się gdzieś tam pałętają, a ja uczulenie mam...:roll: i cierpię z miłości :diabloti: Quote
Marlena:) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Jesteśmy umówione :evil_lol:. A co do numeru to w wolnej chwili zastukaj do mnie...będę czekać:cool3: Quote
Soema Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 To na kiedy sobie miejsce rezerwować?:eviltong: już policzyłaś ile dokładnie stworzeń masz pod swoją opieką?:razz: Quote
Marlena:) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Miejsce rezerwuj najlepiej na marzec.Aa wogóle jak Ci sie zwolni miejsce to daj znać :eviltong: A zwierzaków mam teraz mało,bo chyba 7 piesów i 4 koty (no plus te dzikuski,które karmie :evil_lol:) Quote
Soema Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Taa niedużo.. 10 wracam do Sando, a do Krk jadę pod koniec lutego, Nancy od 2 miechów u mnie, szukamy domku..:roll: trochę niechętnie, ale trzeba. Na razie nie wiem, czy jutro przyjadą 2 małe bidy, czekam na info.. Odezwę się :) Quote
Basia1968 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Z tego co się orientuję, to Aga już w domku. Sonecik też na -chyba na początku marca jedzie. O szczegółach Marlenka napisze. Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Sama nie wiem gdzie to mam napisać, no ale tu jest największy ruch.;) Zgłosiłam Tereske do fundacji, pani nie obiecywała, ale być może ją ogłosi... Quote
Marlena:) Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dzięki Pola :) Aga zamieszkała w Krakowie u Zebrrry;) , Rufusek na wsi, Syriusz w Stalowej Woli , a Sonet jedzie do Niemiec :) Nareszcie troche wolności :roll: Zobaczymy na jak długo:mad: Quote
Soema Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Prawie hurtowo :lol: superr.. Marzec się zbliża :eviltong: Quote
Marlena:) Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 nooo...:cool3:...ale dzisiaj odławiam Logana...a przynajmniej próbuję:razz: Jak mnie nie zje to dożyje wyjazdu Soneta :evil_lol: Quote
ewatr Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Marlena:) napisał(a):nooo...:cool3:...ale dzisiaj odławiam Logana...a przynajmniej próbuję:razz: Jak mnie nie zje to dożyje wyjazdu Soneta :evil_lol: Zyjesz ????:evil_lol:;) Quote
Marlena:) Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Taa żyje,ale Logana nie odłowiłam,bo pojawiły sie nowe bidy :razz: suka typu bull (pręgowana,większa)-obawiam nawet sie,ze gdzies ma szczenięta i mały biały westowaty pan :razz:. Narazie są na tymczasie typu - wyjscie kiedy chcą,miska i suche miejsce do spania, jeśli są czyjeś w ciągu 7 dni powinny wrócić do domu,jeśli nie trzeba bedzie szukac domu :roll: do tego wielki onkowaty Assan.. Wiosna idzie :cool1: ehh.. A Logan potrzebuje dużo uwagi,więc muszę zaczekać,aż zwolni mi sie troche ...miejsca :roll: Quote
Soema Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A Ty znowu szalejesz :mad: ja już nie liczę ich, bo straciłam rachubę.. Potrzeba Ci czegoś? Mogę dziś albo jutro podjechać :razz: Nie bijcie za offa :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-dom-dla-szczeniaka-inaczej-buda-lancuch-ostrowiec-swietokrzyski-132377/ macie pomysł? Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Marlena i co z piesami? Już prawie 7 dni minęło?? Co to jakaś reguła?? że po 7 dniach się właściciel zgłasza?? :roll: Masz na tymczasie teraz tylko Assana?? Quote
Marlena:) Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Assan szuka DT/DS... nie moze u mnie zostać,bo ludzie strasznie sie plują :cool1:... Na dodatek od dzisiaj mam szczeniaka boksiowatego - sunie...eh do kitu to wszystko. Westowatego juz nie ma (poprostu pewnego ranka juz go nie było) a suka najprawdopodobniej należy do naszych księży :angryy::angryy::angryy:... Jutro mam się dowiedzieć szczegułów... Quote
Paulina_mickey Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Marlena:) napisał(a):Assan szuka DT/DS... nie moze u mnie zostać,bo ludzie strasznie sie plują :cool1:... Na dodatek od dzisiaj mam szczeniaka boksiowatego - sunie...eh do kitu to wszystko. Westowatego juz nie ma (poprostu pewnego ranka juz go nie było) a suka najprawdopodobniej należy do naszych księży :angryy::angryy::angryy:... Jutro mam się dowiedzieć szczegułów... Marlena, może zmień tytuł wątku :eviltong: No ładnie, a niby księża tacy porządni...:roll: Quote
Marlena:) Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 To nie ja zakładałam wątek,więc nie mogę zmienić :eviltong:.. A Ty słyszałaś o porządnych ksieżach? Przecież oni są przeciw antykoncepcji,a spróbuj powiedzieć im o sterylce :cool3:... Quote
Soema Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Skąd Ty je bierzesz? Czy one same się wpraszają? Jeszcze boksiowate coś masz :shake::roll: ja kocham boksiowate coś...:oops: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Marlena:) napisał(a):To nie ja zakładałam wątek,więc nie mogę zmienić :eviltong:.. A Ty słyszałaś o porządnych ksieżach? Przecież oni są przeciw antykoncepcji,a spróbuj powiedzieć im o sterylce :cool3:... ojoj rzeczywiście nie popatrzyłam hehe :oops: Quote
ewatr Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Marlena:) napisał(a):To nie ja zakładałam wątek,więc nie mogę zmienić :eviltong:.. A Ty słyszałaś o porządnych ksieżach? Gunia juz zmieniła :lol: moze taki tytuł byc ??? Czy cos zmienic? Quote
Marlena:) Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Może nie Tarnobrzeg...bo to tylko powiat tarnobrzeski. Może poprostu Gorzyce tarnobrzeskie,albo w sensie psy pod opieką Marleny... ni wim... a może zostawić tak..:roll::roll::roll: Quote
ewatr Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Marlena:) napisał(a):Może nie Tarnobrzeg...bo to tylko powiat tarnobrzeski. Może poprostu Gorzyce tarnobrzeskie,albo w sensie psy pod opieką Marleny... ni wim... a może zostawić tak..:roll::roll::roll: Ja bym ten TBG zostawiła bo jak sie szuka watku to łtwiej namierzyc w wyszukiwarce:eviltong: a "psy Marlenki" ;) to mysle ze mozemy dac jak najbardziej ... Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jeju ! Ważne że Logan już jest złapany! Tak się cieszę :multi: Quote
Recommended Posts