Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt po Fuksa się nie zgłasza...nikt też go nie szuka:shake:...bynajmniej nic do mnie nie dotarło.W związku z tym szukam mu DS.... mieszkania-w żadnym wypadku budy! Bo cudo się zmarnuje....widze co jest z jego piękną sierścią u mnie (a przecież jest zima i ziemia zamarznięta:razz: co by było,jakby było błoto......).
Mały jest niesamowity...i odważny - szczeka na obcych najwięcej z moich burków :evil_lol:.Jego przyszły opiekun musi się liczyć z tym,że pielęgnacja jego sierści będzie żmudna i pracochłonna :roll:... baaardzo pracochłonna... i będzie przypominać męki Tantala,bo mały uwieeelbia się tarzać a to w piasku,a to w śniegu,nawet wyplątanie trawy stanowi niemały problem :lol:.
No to teraz morda.

Później wstawię fotki z dzisiaj:roll:.

Posted

Marlena:) napisał(a):
Jeszcze przed Nowym Rokiem Fuksik najprawdopodobniej trafi do nowego domu ;). Miałam telefon,który baardzo mi się spodobał.Trzymać kciuki;)

Noo to powiedz, coś więcej!
Co to za ludzie i skąd dowiedzieli się o Twoich Fuksiu??:loveu:

Posted

Telefony się urywają....nieskonczona liczba ludzi chce Fuksika :crazyeye:. Ludzie ze Staszowa narazie sie nie odzywają,ale ponieważ oni mają pierwszeństwo nagrałam im się na sekretarce,że mają czas do jutra. Jeśli sie nie odezwą chcą po niego przyjechać aż z Łodzi :roll:.. pozatym są jeszcze ludzie,którzy dzwonili do stowarzyszenia...:roll:
Może macie jakiegos piesa podobnego do Fuksa?? Moze i on przy okazji znajdzie dom :roll:...
Założę wątek na przygarnę psa.Jeśli jest taka szansa,to nie można jej stracić :shake:

Posted

Hej szukam kogoś z Tarnobrzegu ze stowarzyszenia św,. Franciszka. Ktos z Tarnowa szuka amstaffów o rottka z allegro wystawionego na allegro przez Stowarzyszenie św. Franciszka. Prawdopodobnie szukają psów do walk:angryy:

Posted

Ja też już maila czytałam.Dziękujemy za info basiagk..BAARDZO!

A tak pozatym to u Rufuska i Logana wszystko OK,gorzej z Sonetem,bo ostatnio ma okropne problemy z chodzeniem - najprawdopodobniej reumatyzm :shake:.. biedactwo.

Posted

Basiagk - najprawdopodobniej uratowałaś naszą staffkę :roll:. Jeszcze raz dzięki!!!!!

Ewatr - zdjęcia będą oczywiscie ;). Postaram się zmobilizować jutro. Strasznie zabiegana ostatnio jestem..uhhh życie jest męczące :evil_lol:

Posted

Jest jest ;).. i to nawet podwójnie,bo gnojek się oswaja :evil_lol:.. Noo bynajmniej mnie juz toleruje. Codziennie o wyznaczonej godzinie.. wieczorem ... czeka na jedzonko. Jest piękny i mam nadzieję,że jego przyszłość jednak się odmieni.
A pozatym u piesów dobrze,dzisiaj kolejna nówka,ale miejmy nadzieje,ze przejsciowa i jutro znajdzie sie właściciel.Tym razem,zeby nie było na mnie - piesa znalazła siostra :evil_lol:. Mały jamnikowaty,okolo 4 mies stwór,który właśnie śpi mi na kolankach :mad:. Jeszcze jeden pies i naprawdę zwariuję :evil_lol:...One mnożą się chyba przez podział!!! :crazyeye: :diabloti:

Posted

Jest jest ;).. i to nawet podwójnie,bo gnojek się oswaja :evil_lol:.. Noo bynajmniej mnie juz toleruje. Codziennie o wyznaczonej godzinie.. wieczorem ... czeka na jedzonko. Jest piękny i mam nadzieję,że jego przyszłość jednak się odmieni.
A pozatym u piesów dobrze,dzisiaj kolejna nówka,ale miejmy nadzieje,ze przejsciowa i jutro znajdzie sie właściciel.Tym razem,zeby nie było na mnie - piesa znalazła siostra :evil_lol:. Mały jamnikowaty,okolo 4 mies stwór,który właśnie śpi mi na kolankach :mad:. Jeszcze jeden pies i naprawdę zwariuję :evil_lol:...One mnożą się chyba przez podział!!! :crazyeye: :diabloti:

Nie Marlena, one mnożą się przez pączkowanie:diabloti:

A tak serio to pokaż tego maluszka??:cool3:

Posted

Ewatr - zdjęcia będą oczywiscie ;). Postaram się zmobilizować jutro. Strasznie zabiegana ostatnio jestem..uhhh życie jest męczące :evil_lol:

Oj Marlenko ze jest meczace to ja wiem :evil_lol:

ale zdjec Ci nie odpuszcze :eviltong: