Marlena:) Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Nikt po Fuksa się nie zgłasza...nikt też go nie szuka:shake:...bynajmniej nic do mnie nie dotarło.W związku z tym szukam mu DS.... mieszkania-w żadnym wypadku budy! Bo cudo się zmarnuje....widze co jest z jego piękną sierścią u mnie (a przecież jest zima i ziemia zamarznięta:razz: co by było,jakby było błoto......). Mały jest niesamowity...i odważny - szczeka na obcych najwięcej z moich burków :evil_lol:.Jego przyszły opiekun musi się liczyć z tym,że pielęgnacja jego sierści będzie żmudna i pracochłonna :roll:... baaardzo pracochłonna... i będzie przypominać męki Tantala,bo mały uwieeelbia się tarzać a to w piasku,a to w śniegu,nawet wyplątanie trawy stanowi niemały problem :lol:. No to teraz morda. Później wstawię fotki z dzisiaj:roll:. Quote
matinestka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 no to Piękny szukamy doma!!!!! :bluepaw: Quote
Marlena:) Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jeśli uwazacie,ze tam jest piękny,to zobaczcie to;) z dzisiaj: Quote
Marlena:) Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jeszcze przed Nowym Rokiem Fuksik najprawdopodobniej trafi do nowego domu ;). Miałam telefon,który baardzo mi się spodobał.Trzymać kciuki;) Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Marlena:) napisał(a):Jeszcze przed Nowym Rokiem Fuksik najprawdopodobniej trafi do nowego domu ;). Miałam telefon,który baardzo mi się spodobał.Trzymać kciuki;) Noo to powiedz, coś więcej! Co to za ludzie i skąd dowiedzieli się o Twoich Fuksiu??:loveu: Quote
Marlena:) Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Telefony się urywają....nieskonczona liczba ludzi chce Fuksika :crazyeye:. Ludzie ze Staszowa narazie sie nie odzywają,ale ponieważ oni mają pierwszeństwo nagrałam im się na sekretarce,że mają czas do jutra. Jeśli sie nie odezwą chcą po niego przyjechać aż z Łodzi :roll:.. pozatym są jeszcze ludzie,którzy dzwonili do stowarzyszenia...:roll: Może macie jakiegos piesa podobnego do Fuksa?? Moze i on przy okazji znajdzie dom :roll:... Założę wątek na przygarnę psa.Jeśli jest taka szansa,to nie można jej stracić :shake: Quote
ewatr Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 I jak tam Fuksik zgłosili sie ci ludzie po niego? Quote
Marlena:) Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Tak,wczoraj pojechał do Staszowa,ale ze względuna multum telefonów - założyłam wątek i wkleiłam link do niego na Fuksiowej aukcji. Duzo innych bied ma szanse ;) http://www.dogomania.pl/forum/f97/szansa-dla-czworonogow-z-calej-polski-duzy-odzew-128017/index4.html#post11515226 Quote
ewatr Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Marlena:)']Tak,wczoraj pojechał do Staszowa,ale ze względuna multum telefonów - założyłam wątek i wkleiłam link do niego na Fuksiowej aukcji. Duzo innych bied ma szanse ;) http://www.dogomania.pl/forum/f97/szansa-dla-czworonogow-z-calej-polski-duzy-odzew-128017/index4.html#post11515226 Super oby innym pieskom tez w takim tempie udało sie domy znalezć :multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 trzymam kciuki za pozostałe psiaki:kciuki: i szczęście Fuksiowi :loveu: Quote
basiagk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Hej szukam kogoś z Tarnobrzegu ze stowarzyszenia św,. Franciszka. Ktos z Tarnowa szuka amstaffów o rottka z allegro wystawionego na allegro przez Stowarzyszenie św. Franciszka. Prawdopodobnie szukają psów do walk:angryy: Quote
Basia1968 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dziekuję za info - odczytałam pocztę -. Quote
Marlena:) Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja też już maila czytałam.Dziękujemy za info basiagk..BAARDZO! A tak pozatym to u Rufuska i Logana wszystko OK,gorzej z Sonetem,bo ostatnio ma okropne problemy z chodzeniem - najprawdopodobniej reumatyzm :shake:.. biedactwo. Quote
ewatr Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Marlenka a jakies zdjecia na białym puchu ?;) i w budach tez moga byc :eviltong: Quote
Marlena:) Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Basiagk - najprawdopodobniej uratowałaś naszą staffkę :roll:. Jeszcze raz dzięki!!!!! Ewatr - zdjęcia będą oczywiscie ;). Postaram się zmobilizować jutro. Strasznie zabiegana ostatnio jestem..uhhh życie jest męczące :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Czekamy z niecierpliwością na fotki. Dawaj zdjęcia :) Quote
Filipki Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 A co z Loganem , czy on się jeszcze pojawia? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Filipki napisał(a):A co z Loganem , czy on się jeszcze pojawia? Jakiś czas temu Marlena go widziała. Ale teraz nic nie pisze więc zapewne go nie ma... :shake: Quote
Marlena:) Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jest jest ;).. i to nawet podwójnie,bo gnojek się oswaja :evil_lol:.. Noo bynajmniej mnie juz toleruje. Codziennie o wyznaczonej godzinie.. wieczorem ... czeka na jedzonko. Jest piękny i mam nadzieję,że jego przyszłość jednak się odmieni. A pozatym u piesów dobrze,dzisiaj kolejna nówka,ale miejmy nadzieje,ze przejsciowa i jutro znajdzie sie właściciel.Tym razem,zeby nie było na mnie - piesa znalazła siostra :evil_lol:. Mały jamnikowaty,okolo 4 mies stwór,który właśnie śpi mi na kolankach :mad:. Jeszcze jeden pies i naprawdę zwariuję :evil_lol:...One mnożą się chyba przez podział!!! :crazyeye: :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Marlena:) napisał(a):Jest jest ;).. i to nawet podwójnie,bo gnojek się oswaja :evil_lol:.. Noo bynajmniej mnie juz toleruje. Codziennie o wyznaczonej godzinie.. wieczorem ... czeka na jedzonko. Jest piękny i mam nadzieję,że jego przyszłość jednak się odmieni. A pozatym u piesów dobrze,dzisiaj kolejna nówka,ale miejmy nadzieje,ze przejsciowa i jutro znajdzie sie właściciel.Tym razem,zeby nie było na mnie - piesa znalazła siostra :evil_lol:. Mały jamnikowaty,okolo 4 mies stwór,który właśnie śpi mi na kolankach :mad:. Jeszcze jeden pies i naprawdę zwariuję :evil_lol:...One mnożą się chyba przez podział!!! :crazyeye: :diabloti: Nie Marlena, one mnożą się przez pączkowanie:diabloti: A tak serio to pokaż tego maluszka??:cool3: Quote
ewatr Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Marlena:) napisał(a): Ewatr - zdjęcia będą oczywiscie ;). Postaram się zmobilizować jutro. Strasznie zabiegana ostatnio jestem..uhhh życie jest męczące :evil_lol: Oj Marlenko ze jest meczace to ja wiem :evil_lol: ale zdjec Ci nie odpuszcze :eviltong: Quote
Mike i Morgan Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ja także przyłącze się do wołania o zdjęcia Marlenko:eviltong: Szybciutko je wstaw bo jestem niecierpliwy bardzo :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts