Mike i Morgan Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Jeju ! Ważne że Logan już jest złapany! Tak się cieszę :multi: Wkońcu ktoś złapał Logana a nie udawał że próbował to zrobić:mad: Emir widać że jest profesionalny skoro tak szybko go złapał:multi: Oby tak dalej :loveu: Teraz Logan musi znaleźć dobry domek:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 mike17pl napisał(a):Wkońcu ktoś złapał Logana a nie udawał że próbował to zrobić:mad: Emir widać że jest profesionalny skoro tak szybko go złapał:multi: Oby tak dalej :loveu: Teraz Logan musi znaleźć dobry domek:loveu: Michał czy ty nie przesadzasz przypadkiem? Licz się trochę ze słowami bo nikt ze wcześniejszej łapanki "nie udawał" !! Każdy chciał mu pomóc ale wtedy nie było Logana, zresztą sądzę że nie wiesz nawet dokładnie jak wyglądała sprawa i co działo się później. Więc może zamiast pisać bezsensownie to zajmij się swoimi sprawami Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Edyta fakt faktem,że Logan musiał aż rok cierpieć... I myślę, że forum zdaje się jest po to,żeby wyrażać swoje opinie, więc pisanie"zajmij się swoimi sprawami" jest co najmniej nie w na miejscu... Poza tym pisanie, w takim tonie może może spowodować tylko kłótnie...:roll:Które są najmniej potrzebne w tym momencie... Quote
Mike i Morgan Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Michał czy ty nie przesadzasz przypadkiem? Licz się trochę ze słowami bo nikt ze wcześniejszej łapanki "nie udawał" !! Każdy chciał mu pomóc ale wtedy nie było Logana, zresztą sądzę że nie wiesz nawet dokładnie jak wyglądała sprawa i co działo się później. Więc może zamiast pisać bezsensownie to zajmij się swoimi sprawami Najwyraźniej nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi. Ale teraz to już nie ważne, bo nie będziemy o tym polemizować coby nie wywołać niepotrzebnej kłótni. Faktem jednak było, że kiedy była "łapanka" na Logana, to ja byłem w stowarzyszeniu, więc na pewno nie możesz mi zarzucić, że nie znałem sprawy, bo byłem w tym "od środka" i o wszystkim wiedziałem tyle samo co ty, późniejsze poczynania w w związku ze złapaniem Logana nie są mi znane, bo mogłem o nich się jedynie dowiedzieć z dogo, a ani tu ani na wątku poza Marleną, piszącą jedynie o tym,że psiak trochę się oswoił nie było pisane nic. Więc zarówno ja jak i inni mogli odnieść wrażenie,że nie było robione nic.Jak było na prawdę nie wiem, nie mówię. A co do "zajmij się swoimi sprawami" to dogomania ma to do tego,że taz jest to forum, na którym każdy może wyrażać swoje opinie, a ja napisałem co myślę, nie pisałem do nikogo konkretnie tylko ogólnie, a dwa przede wszystkim każdy kto tu działa powinien mieć na uwadze przede wszystkim dobro psa, więc nie ma tu "Twoja sprawa", "moja sprawa". Wszystkim psiakom należy pomagać z równą siłą... Bo są to "NASZE SPRAWY". To moje zdanie... Quote
Marlena:) Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Nie kłócić mi sie tutaj :mad::mad: Dzisiaj kolejna próba zgarniecia Assana poszła w las... narazie spokojnie poczekam aż pozwoli założyć sobie obrozę,tylko tak jak mówiła kahoona trzeba go odrobaczyć :roll: bo biedak gotów sie wykończyć:razz: Quote
Paulina_mickey Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 To Assan nie podchodzi do Ciebie?? Chyba,że źle zrozumiałam Twojego posta :diabloti: Quote
Marlena:) Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Podchodzi,jest bardzo łgodny,ale na załozenie obrozy reaguje panicznym strachem..tak jakby ktos go bil :roll:... Quote
Paulina_mickey Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Marlena:) napisał(a):Podchodzi,jest bardzo łgodny,ale na załozenie obrozy reaguje panicznym strachem..tak jakby ktos go bil :roll:... Biedaczek:-( Jak będziesz miała więcej fotek to porobię mu jeszcze ogłoszenia. Może chcesz jakiś plakacik ogłoszeniowy? Tylko czy miała byś gdzie to wydrukować?:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ja mogę zrobić kopie ale tylko czarno-białe jakby co Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ja mogę zrobić kopie ale tylko czarno-białe jakby co No to już jak chcecie ;) Quote
Marlena:) Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dzięki dziewczyny :) Aha,jesli macie chetnych na szczenięta,które będą pudelkowate (2 białe i podpalany,bo dla jednego podpalanego mam domek) dajcie znać.Beda malenkie :roll:. Bo ja czasem mogę zgłodnieć,a takie maleństwa to sie szybko gotują (są wielkości Miltona,może ciut większe). Quote
Marlena:) Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Moj wykastrowany Spajki się puscił :placz: , myślałam,ze jak wytne mu conieco,to nie bedzie problemu :evil_lol:.. Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Marlena:) napisał(a):Dzięki dziewczyny :) Aha,jesli macie chetnych na szczenięta,które będą pudelkowate (2 białe i podpalany,bo dla jednego podpalanego mam domek) dajcie znać.Beda malenkie :roll:. Bo ja czasem mogę zgłodnieć,a takie maleństwa to sie szybko gotują (są wielkości Miltona,może ciut większe). Rozesłałam, ale na takie ciupeńkie malizny to zaraz się chętni znajdą :cool3: Quote
Marlena:) Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ostatni dzień i ...pożegnanie... Wszystkiego najlepszego piesku! Quote
Basia1968 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='marlena:)']ostatni dzień i ...pożegnanie... Wszystkiego najlepszego piesku! :-(:-(:-( wyjĘ jak gŁupek!!!! Cudowne zdjĘcie!!!! Quote
Paulina_mickey Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Aaaa ale cudowne zdjęcie! http://img6.imageshack.us/img6/3973/h017.jpg Takie wzruszające :placz:a zarazem piękne :loveu: Quote
Marlena:) Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ee tam wzruszające...Smutne są rozstania,ale warto,jeśli tam znajdzie szczęście :roll:. Quote
Marlena:) Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/assan-bardzo-potrzebuje-pomocy-okropna-rana-zywe-mieso-pomocy-131763/#post11807302 Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Marlena ile ma psiaków obecnie u siebie szukajacych domów? Quote
ewatr Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Co tam u piesów?:loveu: Przyłaczam sie do pytania i nadal molestuje o zdjecia aktualnych podopiecznych najlepiej blisko bud :eviltong:;) .... a tak serio to dobrze by było na tym watku aktualizowac troszke co i jak u Was w "piugułce" bo łatwiej sie bedzie wtedy odnależc :cool3: Quote
Recommended Posts