Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Jeju !
Ważne że Logan już jest złapany!
Tak się cieszę :multi:

Wkońcu ktoś złapał Logana a nie udawał że próbował to zrobić:mad:
Emir widać że jest profesionalny skoro tak szybko go złapał:multi:
Oby tak dalej :loveu:
Teraz Logan musi znaleźć dobry domek:loveu:

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mike17pl napisał(a):
Wkońcu ktoś złapał Logana a nie udawał że próbował to zrobić:mad:
Emir widać że jest profesionalny skoro tak szybko go złapał:multi:
Oby tak dalej :loveu:
Teraz Logan musi znaleźć dobry domek:loveu:

Michał czy ty nie przesadzasz przypadkiem? Licz się trochę ze słowami bo nikt ze wcześniejszej łapanki "nie udawał" !! Każdy chciał mu pomóc ale wtedy nie było Logana, zresztą sądzę że nie wiesz nawet dokładnie jak wyglądała sprawa i co działo się później. Więc może zamiast pisać bezsensownie to zajmij się swoimi sprawami

Posted

Edyta fakt faktem,że Logan musiał aż rok cierpieć...
I myślę, że forum zdaje się jest po to,żeby wyrażać swoje opinie, więc pisanie"zajmij się swoimi sprawami" jest co najmniej nie w na miejscu...

Poza tym pisanie, w takim tonie może może spowodować tylko kłótnie...:roll:Które są najmniej potrzebne w tym momencie...

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Michał czy ty nie przesadzasz przypadkiem? Licz się trochę ze słowami bo nikt ze wcześniejszej łapanki "nie udawał" !! Każdy chciał mu pomóc ale wtedy nie było Logana, zresztą sądzę że nie wiesz nawet dokładnie jak wyglądała sprawa i co działo się później. Więc może zamiast pisać bezsensownie to zajmij się swoimi sprawami

Najwyraźniej nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi.
Ale teraz to już nie ważne, bo nie będziemy o tym polemizować coby nie wywołać niepotrzebnej kłótni.

Faktem jednak było, że kiedy była "łapanka" na Logana, to ja byłem w stowarzyszeniu, więc na pewno nie możesz mi zarzucić, że nie znałem sprawy, bo byłem w tym "od środka" i o wszystkim wiedziałem tyle samo co ty, późniejsze poczynania w w związku ze złapaniem Logana nie są mi znane, bo mogłem o nich się jedynie dowiedzieć z dogo, a ani tu ani na wątku poza Marleną, piszącą jedynie o tym,że psiak trochę się oswoił nie było pisane nic. Więc zarówno ja jak i inni mogli odnieść wrażenie,że nie było robione nic.Jak było na prawdę nie wiem, nie mówię.
A co do "zajmij się swoimi sprawami" to dogomania ma to do tego,że taz jest to forum, na którym każdy może wyrażać swoje opinie, a ja napisałem co myślę, nie pisałem do nikogo konkretnie tylko ogólnie, a dwa przede wszystkim każdy kto tu działa powinien mieć na uwadze przede wszystkim dobro psa, więc nie ma tu "Twoja sprawa", "moja sprawa". Wszystkim psiakom

należy pomagać z równą siłą... Bo są to "NASZE SPRAWY". To moje zdanie...

Posted

Nie kłócić mi sie tutaj :mad::mad:
Dzisiaj kolejna próba zgarniecia Assana poszła w las... narazie spokojnie poczekam aż pozwoli założyć sobie obrozę,tylko tak jak mówiła kahoona trzeba go odrobaczyć :roll: bo biedak gotów sie wykończyć:razz:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Podchodzi,jest bardzo łgodny,ale na załozenie obrozy reaguje panicznym strachem..tak jakby ktos go bil :roll:...

Biedaczek:-(
Jak będziesz miała więcej fotek to porobię mu jeszcze ogłoszenia.
Może chcesz jakiś plakacik ogłoszeniowy?
Tylko czy miała byś gdzie to wydrukować?:cool3:

Posted

Dzięki dziewczyny :)
Aha,jesli macie chetnych na szczenięta,które będą pudelkowate (2 białe i podpalany,bo dla jednego podpalanego mam domek) dajcie znać.Beda malenkie :roll:. Bo ja czasem mogę zgłodnieć,a takie maleństwa to sie szybko gotują (są wielkości Miltona,może ciut większe).

Posted

Marlena:) napisał(a):
Dzięki dziewczyny :)
Aha,jesli macie chetnych na szczenięta,które będą pudelkowate (2 białe i podpalany,bo dla jednego podpalanego mam domek) dajcie znać.Beda malenkie :roll:. Bo ja czasem mogę zgłodnieć,a takie maleństwa to sie szybko gotują (są wielkości Miltona,może ciut większe).

Rozesłałam, ale na takie ciupeńkie malizny to zaraz się chętni znajdą :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Co tam u piesów?:loveu:

Przyłaczam sie do pytania i nadal molestuje o zdjecia aktualnych podopiecznych najlepiej blisko bud :eviltong:;) ....

a tak serio to dobrze by było na tym watku aktualizowac troszke co i jak u Was w "piugułce" bo łatwiej sie bedzie wtedy odnależc :cool3: