Jump to content
Dogomania

Schronisko w BIAŁYMSTOKU !!! Szukamy DS i DT. Potrzebne ogłoszenia !!!

Recommended Posts

Posted

No ja byłam!!!! Widziałam biednego Brutuska na własne oczy, ale cholera dopiero przeczytałam o Barym!!! Mogłam wypytać.... Ktoś będzie?
Albo może wypytać?;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, ja dawno nie zaglądałam na wyadoptowane i myślałam, że się biedulkowi poszczęściło. Tylko wzbudziłam niepotrzebną nadzieję...

Zamierzam odwiedzić tę placówkę w sobotę jeśli będzie pogoda, więc plakacik mogę powiesić, ale nie wydrukuję, bo skończył mi się tusz i zamiast sx100 kupiłam sx200 i nie pasuje ;< Jeśli zdążę to jutro kupię odpowiedni, więc możesz wysłać na mail: [email protected].

Guest monia3a
Posted

Super, dzięki Lotos, zaraz podeślę tylko troszkę je podrasuję :evil_lol:

Posted

Niestety nie dostałam dziś tuszu do mego modelu drukarki :shake: Jeżeli ktoś mógłby wydrukować to jutro ok. 9:30 mogłabym po niego podskoczyć.

Guest monia3a
Posted

Lotos ja druknę to wpadnij i weź będzie mój TZ to Ci przekaże, dzwonek już działa :roll:

Posted

Dzwoniła dzisiaj do mnie pani, którą spotkałam na Żabiej przy poszukiwaniach Brutuska i która interesuje się jego losem. Była wczoraj w schronie i wyprowadzała go na spacer, rozmawiała z i pracownicą, a potem przeczytała o nim w "Pupilach" i myślała, że to o mnie ten kawałek o "wersji oficjalnej":evil_lol: i się zmartwiła podejrzeniami (nie wiedziała, że to mój tekst). Mówiła, że jakby co może zaświadczyć, że ja go bardzo szukałam i byłam załamana:cool1:. Wyjaśniłam jej, że to o inne osoby chodzi, też doszła do wniosku, że coś było nie tak z tą ucieczką... Podobno dosyć często zagląda do schronu i po niedzieli znowu pójdzie go wyprowadzić... To czyjaś znajoma;)?

Posted

Widziałam, że Eska wybyła... I znam jednego ze sprawców!:evil_lol: Na własne oczy widziałam pannę na tylnym siedzeniu samochodu....

Patrzę, że ostatnio sama ze soba piszę...:evil_lol: Co jest?:roll:

Posted

dreag napisał(a):
Widziałam, że Eska wybyła... I znam jednego ze sprawców!:evil_lol: Na własne oczy widziałam pannę na tylnym siedzeniu samochodu....

Patrzę, że ostatnio sama ze soba piszę...:evil_lol: Co jest?:roll:

Daleko nie wybyła. Zabraliśmy ją do siebie na DT i mamy nadzieję znaleźć dobry domek.
Ona ma fioletowy jęzorek:evil_lol:, zdążyła już zaznaczyć nowy teren i ogarnąć wszystkich zdystansowanym wzrokiem. Fajna suka :)

Posted

Wiem, wiem, że na dt;), ale dla psa to już wieeeeeelkie szczęście. Teraz oby tylko mądry domek!
W tym pośpiechu na ruchliwej drodze:evil_lol: drugiej pasażerki nie dojrzałam, ale psisko owszem.:lol:

Guest monia3a
Posted

jaanna019 zwróć uwagę na Naszą Kulkę ona jest średnia taka do połowy łydki ale bardzo drobna, zdjęcia nie oddają jej wyglądu w rzeczywistości.

Posted

jaanna019 napisał(a):
Dziewczyny pierwsza strona aktualna? Szukam małego psiaka/suczki do 2 lat, spokojnego usposobienia.

Pierwsza strona jak najbardziej aktualna, ale nie ma tam wszystkich psów ze schronu. Jak byłam ostatnim razem to widziałam sporo maluszków, raczej młodych. Niestety zero zdjęć, zero opisów, trzeba by samemu odwiedzić schron.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Bakteria']

Dred

Dred to młody, około 2-letni pies w typie owczarka nizinnego. Do schroniska trafił 8 stycznia. Był chudy i zaniedbany, ale jego sierść i zęby zdradzały, że nie błąkał się długo po ulicy.

[FONT=Verdana]Dred jest psem typowo domowym. W schronisku rozgląda się tylko za czyimiś kolanami, na których mógłby sobie uciąć drzemkę. Umie chodzić na smyczy, bez niej też dość dobrze się pilnuje - o ile jego uwagi nie odwracają inne psy. Jest bardzo ufny, towarzyski, szybko się przywiązuje. Uwielbia się bawić, biegać na świeżym powietrzu. Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do innych psów, chociaż czasem potrafi pokazać, co jest jego "właśnością" - zazdrość u psów schroniskowych jest bardzo popularna, - ale objawia się to jedynie pokazaniem zębów.[/FONT]

[FONT=Verdana]No ogół to piesek grzeczny, choć uparty. W schronisku poczuł się już na tyle pewnie, że próbuje wprowadzać swoje rządy. Wystarcza jednak stanowczy głos, by przypomniał sobie, jak należy się zachowywać.[/FONT]

[FONT=Verdana]Zaszczepiony, zaczipowany, odrobaczony i odpchlony czeka na kochających właścicieli. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT]

Czy jest więcej zdjec tego psa?

Posted

Z tego co mi wiadomo Dred kilka dni temu pojechał do nowego domu do Warszawy. Zaraz trochę uaktualnię pierwszą stronę...

Ale jest bardzo podobny pies w schronisku, tyle że cały szary. Wrzucę jego fotki jak się tylko pojawi na stronie schroniska.

Posted

Bakteria napisał(a):
Z tego co mi wiadomo Dred kilka dni temu pojechał do nowego domu do Warszawy. Zaraz trochę uaktualnię pierwszą stronę...

Ale jest bardzo podobny pies w schronisku, tyle że cały szary. Wrzucę jego fotki jak się tylko pojawi na stronie schroniska.

Oki, czekam :)