dreag Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 No ja byłam!!!! Widziałam biednego Brutuska na własne oczy, ale cholera dopiero przeczytałam o Barym!!! Mogłam wypytać.... Ktoś będzie? Albo może wypytać?;) Quote
Lotos Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Kurcze, ja dawno nie zaglądałam na wyadoptowane i myślałam, że się biedulkowi poszczęściło. Tylko wzbudziłam niepotrzebną nadzieję... Zamierzam odwiedzić tę placówkę w sobotę jeśli będzie pogoda, więc plakacik mogę powiesić, ale nie wydrukuję, bo skończył mi się tusz i zamiast sx100 kupiłam sx200 i nie pasuje ;< Jeśli zdążę to jutro kupię odpowiedni, więc możesz wysłać na mail: [email protected]. Quote
Guest monia3a Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Super, dzięki Lotos, zaraz podeślę tylko troszkę je podrasuję :evil_lol: Quote
dreag Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Słuchajcie, potrzebne lepsze zdjęcia Brutuska, kto może załatwić?;) Zuza911, Lotos, Bakteria i inni, pomóżcie ogłaszać Brutuska... Quote
zuza911 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Mam jeszcze parę zdjęć Brutiego to wstawię wieczorem Quote
Bakteria Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 porażka na całej linii... !!! ja dzisiaj byłam przelotem, szkoda, że wcześniej nie widziałam, powiesiłabym... :roll: Quote
Lotos Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Niestety nie dostałam dziś tuszu do mego modelu drukarki :shake: Jeżeli ktoś mógłby wydrukować to jutro ok. 9:30 mogłabym po niego podskoczyć. Quote
Guest monia3a Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Lotos ja druknę to wpadnij i weź będzie mój TZ to Ci przekaże, dzwonek już działa :roll: Quote
dreag Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Dzwoniła dzisiaj do mnie pani, którą spotkałam na Żabiej przy poszukiwaniach Brutuska i która interesuje się jego losem. Była wczoraj w schronie i wyprowadzała go na spacer, rozmawiała z i pracownicą, a potem przeczytała o nim w "Pupilach" i myślała, że to o mnie ten kawałek o "wersji oficjalnej":evil_lol: i się zmartwiła podejrzeniami (nie wiedziała, że to mój tekst). Mówiła, że jakby co może zaświadczyć, że ja go bardzo szukałam i byłam załamana:cool1:. Wyjaśniłam jej, że to o inne osoby chodzi, też doszła do wniosku, że coś było nie tak z tą ucieczką... Podobno dosyć często zagląda do schronu i po niedzieli znowu pójdzie go wyprowadzić... To czyjaś znajoma;)? Quote
dreag Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Już wiem, to po prostu przejmująca się losem zwierząt osoba..., ma do nas wpaść w sprawie kotów. Quote
dreag Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Widziałam, że Eska wybyła... I znam jednego ze sprawców!:evil_lol: Na własne oczy widziałam pannę na tylnym siedzeniu samochodu.... Patrzę, że ostatnio sama ze soba piszę...:evil_lol: Co jest?:roll: Quote
Kacedy Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 dreag napisał(a):Widziałam, że Eska wybyła... I znam jednego ze sprawców!:evil_lol: Na własne oczy widziałam pannę na tylnym siedzeniu samochodu.... Patrzę, że ostatnio sama ze soba piszę...:evil_lol: Co jest?:roll: Daleko nie wybyła. Zabraliśmy ją do siebie na DT i mamy nadzieję znaleźć dobry domek. Ona ma fioletowy jęzorek:evil_lol:, zdążyła już zaznaczyć nowy teren i ogarnąć wszystkich zdystansowanym wzrokiem. Fajna suka :) Quote
dreag Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Wiem, wiem, że na dt;), ale dla psa to już wieeeeeelkie szczęście. Teraz oby tylko mądry domek! W tym pośpiechu na ruchliwej drodze:evil_lol: drugiej pasażerki nie dojrzałam, ale psisko owszem.:lol: Quote
Bakteria Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 O ja.. Jakie dobre wieści :multi: Mam nadzieję, że szybciutko znajdzie swój domek stały. Quote
jaanna019 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Dziewczyny pierwsza strona aktualna? Szukam małego psiaka/suczki do 2 lat, spokojnego usposobienia. Quote
Guest monia3a Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 jaanna019 zwróć uwagę na Naszą Kulkę ona jest średnia taka do połowy łydki ale bardzo drobna, zdjęcia nie oddają jej wyglądu w rzeczywistości. Quote
Lotos Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 jaanna019 napisał(a):Dziewczyny pierwsza strona aktualna? Szukam małego psiaka/suczki do 2 lat, spokojnego usposobienia. Pierwsza strona jak najbardziej aktualna, ale nie ma tam wszystkich psów ze schronu. Jak byłam ostatnim razem to widziałam sporo maluszków, raczej młodych. Niestety zero zdjęć, zero opisów, trzeba by samemu odwiedzić schron. Quote
Bakteria Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Żaden z pierwszej strony nie znalazł domu :crazyeye: Nie wierzę. Przydałoby się ja trochę uaktualnić o jakieś nowe psy... Quote
Himena007 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jeśli trzeba to moge pomóc w robieniu ogłoszeń. Quote
Bakteria Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jak masz ochotę- potrzebne są ogłoszenia dla Kamy z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bialystok-watek-zbiorczy-mamy-przepelnione-dt-57467/index274.html zdjęcia post 2732 i 2733 na Białystok Online jest gotowy tekst ;) Quote
leni356 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Bakteria'] Dred Dred to młody, około 2-letni pies w typie owczarka nizinnego. Do schroniska trafił 8 stycznia. Był chudy i zaniedbany, ale jego sierść i zęby zdradzały, że nie błąkał się długo po ulicy. [FONT=Verdana]Dred jest psem typowo domowym. W schronisku rozgląda się tylko za czyimiś kolanami, na których mógłby sobie uciąć drzemkę. Umie chodzić na smyczy, bez niej też dość dobrze się pilnuje - o ile jego uwagi nie odwracają inne psy. Jest bardzo ufny, towarzyski, szybko się przywiązuje. Uwielbia się bawić, biegać na świeżym powietrzu. Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do innych psów, chociaż czasem potrafi pokazać, co jest jego "właśnością" - zazdrość u psów schroniskowych jest bardzo popularna, - ale objawia się to jedynie pokazaniem zębów.[/FONT] [FONT=Verdana]No ogół to piesek grzeczny, choć uparty. W schronisku poczuł się już na tyle pewnie, że próbuje wprowadzać swoje rządy. Wystarcza jednak stanowczy głos, by przypomniał sobie, jak należy się zachowywać.[/FONT] [FONT=Verdana]Zaszczepiony, zaczipowany, odrobaczony i odpchlony czeka na kochających właścicieli. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT] Czy jest więcej zdjec tego psa? Quote
Bakteria Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Z tego co mi wiadomo Dred kilka dni temu pojechał do nowego domu do Warszawy. Zaraz trochę uaktualnię pierwszą stronę... Ale jest bardzo podobny pies w schronisku, tyle że cały szary. Wrzucę jego fotki jak się tylko pojawi na stronie schroniska. Quote
dreag Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Bakteria, mam nadzieję na szybkie uaktualnienie wątku, te psiaki Cie potrzebują...;) Quote
leni356 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Bakteria napisał(a):Z tego co mi wiadomo Dred kilka dni temu pojechał do nowego domu do Warszawy. Zaraz trochę uaktualnię pierwszą stronę... Ale jest bardzo podobny pies w schronisku, tyle że cały szary. Wrzucę jego fotki jak się tylko pojawi na stronie schroniska. Oki, czekam :) Quote
Recommended Posts