Jump to content
Dogomania

Schronisko w BIAŁYMSTOKU !!! Szukamy DS i DT. Potrzebne ogłoszenia !!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza 911 - Mam takie pytanko: O jakie kłopoty zdrowotne chodziło w związku z cytuję:"dzwoniłam:eviltong: długo nie gadałam co prawda, ale ludzie są z Małej baaardzo zadowoleni:loveu: i o dziwo nie ma żadnych cyrków w kwestii zdrowotnej:angryy:"

Posted

Owszem stary, ale ja dopiero teraz do niego, przez przypadek zresztą, dotarłam. A pytanie stąd oczywiście, że Kropka zwaną obecnie Polą, to mój prezent na Dzień Kobiet. Do tej pory nie było żadnych problemów zdrowotnych więc zaskoczyło mnie to.

Posted

W takim razie witam serdecznie :) o problemach wspomniałam nie ze względu na tą konkretną sunię, tylko dlatego, że sporo psów przez nas wyadoptowanych miało jakieś problemy 'poschroniskowe' i wszystko jesteśmy przeczulone.
Jak się miewa Pola?;)

Posted

Pola to pies idealny. Cichy, niekłopotliwy, bardzo lubi kontakt z ludźmi, ale nie narzuca się i cierpliwie czeka na zainteresowanie. Początkowo miałam nawet wrażenie, że to wcielenie mojej pierwszej suni ze schroniska, Sary. Sara została kupiona na aukcji psów ze schroniska, zorganizowanej w październiku 1985 r. w nieistniejącym już amfiteatrze. Pozostała z nami do lutego 1998.
Pola jednak nie jest tak strachliwa i nie przepada tak za ziemniakami.

Posted

Ja również witam i bardzo się cieszę, że dała Pani Kropce/Poli szansę na nowe, lepsze życie. W schronisku miała małe szanse na adopcję- pies nie pierwszej młodości i do tego chowający się przed oglądającymi w budzie...

A tu się okazuje, że to prawdziwa perełka :loveu:

Czy jest szansa na wklejenie zdjęć Poli?

Posted

tove napisał(a):
Postaram się zamieścić parę zdjęć Poli, gdy... tylko nauczę się to robić. na szczęście zdolna jestem.;)

no to czekamy i trzymamy kciuki za jak najszybszą naukę ;)

Posted

Emila, dorzuć na pierwszą nową znajdę:cool3:

Oto Lenka:loveu: Jest młodziutka, ma ok. 2 latek. Do Schroniska trafiła z dwoma 4-tygodniowymi szczeniętami, kilka dni temu. Do adopcji zostanie przeznaczona po wyadoptowaniu dzieci i sterylce, czyli za 3-4 tygodnie. To kurdupel, na oko mniej niż 10kg. Fajna, przytulaśna, dopomina się o zainteresowanie. Umie chodzić na smyczy, wygląda na całkiem domową. Do innych psów bezproblemowa. Powinna się odnaleźć w domku z dziećmi.

Posted

To znowu ja. trochę to trwało, ale oto jest. Najpierw chwila wspomnień.
Pola tuż po przyjeździe ze schroniska, na wycieraczce, tuż przed pierwszym wkroczeniem do mieszkania.
i