Jump to content
Dogomania

Schronisko w BIAŁYMSTOKU !!! Szukamy DS i DT. Potrzebne ogłoszenia !!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmowy przebiegły pozytywnie, ale trzeba by jeszcze panią odwiedzić w domu. Elfa widziałam na stronce i myślę, że dla pani też będzie duży tak jak moja Missi, ale podeślę jej zdjęcia, może jednak...

Guest monia3a
Posted

Z tak małym pieskiem do adopcji podejrzewam, że będzie problem :shake:

Taki maluszki idą jak przysłowiowe świeże bułeczki.

Guest monia3a
Posted

Dziewczyny napisala do mnie ruda76 z forum pytając o pieska sznaucerka miniaturkę - chłopaka, macie takiego w schronisku??

Posted

mamy miniaturkę, może trochę sporą jak na miniaturkę:cool1:, pieprz i sól, zarośnięty jak diabli. Kichuś na stronie schronu, ale ma jeszcze chyba kwarantanne pare dni:razz:

Guest monia3a
Posted

Dziewczyny napiszcie do ruda76 w sprawie tego sznaucerka, plisss

Posted

jaanna019 napisał(a):
Rozmowy przebiegły pozytywnie, ale trzeba by jeszcze panią odwiedzić w domu. Elfa widziałam na stronce i myślę, że dla pani też będzie duży tak jak moja Missi, ale podeślę jej zdjęcia, może jednak...

Jeśli to jeszcze aktualne i dom sprawdzony, to myślę, że Elf jednak by się nadawał. Może nie wielkości kota ale nie jest wiele większy... Jest takim skompresowanym jamnikiem- małe, długie, na krótkich łapach. Do tego młody- obstawiam, że roku jeszcze nie ma i ma przesympatyczny, jeszcze nie zepsuty charakter. Także myślę, że bez problemu by sobie z nim poradzili...

Zresztą zawsze można wpaśc go obejrzec na żywo.

To jest Pandzia:

Mam nadzieję, że nowi właściciele zostali poinformowani o jej niekoniecznie pozytywnym stosunku do innych suk. Czekam na wieści z nowego domu :multi: Wszyscy przecież wiemy, że pierwsze wrażenie, często bywa mylne ;)

Posted

Bakteria napisał(a):
Jeśli to jeszcze aktualne i dom sprawdzony, to myślę, że Elf jednak by się nadawał. Może nie wielkości kota ale nie jest wiele większy... Jest takim skompresowanym jamnikiem- małe, długie, na krótkich łapach. Do tego młody- obstawiam, że roku jeszcze nie ma i ma przesympatyczny, jeszcze nie zepsuty charakter. Także myślę, że bez problemu by sobie z nim poradzili...

Zresztą zawsze można wpaśc go obejrzec na żywo.

Przesłałam pani zdjęcia Elfa, spodobał się i chcą go obejrzeć, dałam namiary na schronisko, mam nadzieję skorzystają.

Guest monia3a
Posted

zuza911 napisał(a):
I bardzo smutna wiadomość... Nasz Rudzielec, Fiona... Przedwczoraj miała wylew. Nie żyje... Nie nie opisze tego, jak bardzo mi przykro...

Wiem o tym, bardzo mi przykro :-(

Ci państwo wzięli właśnie Lukę i opowiadali jak bardzo przeżyli śmierć pieska a mieli go zaledwie dwa tygodnie. Najważniejsze że odeszła w miłości i spokoju a nie w schroniskowym boksie.

Posted

Matko, jakie to strasznie smutne....:-( Miała już szczęśliwy dom i cieszyła się nim tak krótko..... Ale tak jak mówisz monia3a, odeszła kochana...

Posted

a 16 lat trzeba mieć SKOŃCZONE czy wystarczy rocznikowo i za zgodą rodziców?
urodziny dopiero za pół roku, dałoby się teraz jakoś wkręcić czy nie ma szans? ;)