Jump to content
Dogomania

Amstaffka Ajsi straciła dom.. najpierw schron, później hotel! MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
hahaha! alicjo, dopiero teraz???

:oops: jakoś mi to umknęło .... bo ja qrde jeszcze jakaś niereformowalna jestem :roll:...;)nadal wierze w dobre intencje a jak to mój TZ mawia dobrymi intencjami piekiełko wybrukowane :razz:

Posted

Cieszę się, że Ajsi ma już domek i ta cała Mróffcia już nie ma z nią nic wspólnego!!
Pamiętacie jak mówiła, że Pan Marek chce ją gdzieś sprzedać? Wydaje mi się, że to właśnie ona chciała na niej jeszcze zarobić a Pana Marka oczernić i zrzucić na niego winę. Bardzo się sparzyłam i nie wiem jak mogłam jej zaufać. Może to głupie 40 zł, ale ja nie pozwolę, by psy przez to cierpiały! To zawsze opłacone 2 doby, bo jedna kosztuje chyba z 15 zł o ile się nie mylę. Mróffci nie można inaczej nazwać jak tylko OSZUSTKĄ!:angryy: To i tak cud, że sprawa Ajsi skończyła się jak się skończyła. A co by to było jakby Mróffcia wyjechała z nią do tej Holandii, strach pomyśleć, ale teraz to już tylko gdybanie.

A co do kasy jeszcze to Mróffcia napisała mi, że dostała 200 zł od Pani z Holandii, która kocha asty. A jak brakowało pieniezy to przypomniałam Mróffci, że deklarowała od siebie 100 zł jakby zabrakło na hotel. To szybko zmieniła wersję i powiedzieła, że Pani z Holandii dała 100 zł a te drugie 100 zł jest od niej! nie wierze w to! Podpięła to pod siebie, żeby nie musieć płacić. Normalnie wstyd! A jesli to prawda to chce widzieć ten przelew z konta.

Posted

Viris napisał(a):
ja niestety nie pomogę, bo dziś wyjeżdżam - ale zgłoście to do moda z PWP.

jestem tu cały czas:diabloti:
i czekam, aż tylko kogoś wywalić z forum:diabloti:

a tak serio

mróffcia prosze natychmiast wkleić tu dokładnie rozliczenie, oddać dziewczynom te 40 zł. Ponadto prosze wkleic screen przelewu pani z Holandii. Regulamin PWP wymaga dokładnego rozliczenia się.

Wklejcie ją na czarną liste juz teraz, nie ma co czekać:shake:
Macie jej dane, najlepiej złożyć jej wizyte od razu z policją:shake: Będziecie sie z nia obchodzić jak z jajkiem to pewnie jeszcze nie raz oszuka, nie tu, ale moze na innym forum:roll:

Posted

Zgłosiłam ją na Czarną Listę. Tak napisałam, trochę nieskładnie, ale było to pod wpływem impulsu i w nerwach. :angryy:

Chciałam zgłosić na CZARNĄ LISTĘ dziewczynę o nicku Mrófffcia. Nie robiła odpowiednich rozliczeń, kiedy pies przebywał w hotelu. Teraz ostatnio prosiłyśmy ją o to, by przelała nam 40 zł, które jej zostało po tym własnie psiaku, który był w hoteliku , ale jakiś czas temu trafił do nowego domu. Pomimo wielu próśb, pisania PW i na gg nie ma odpowiedzi. Usunęła swój profil na naszej-klasie, tutaj mimo logowania dzisiaj po godzinie 12 nie odpowiada. To może głupie 40 zł, ale dla psów to już są opłacone 2 kolejne doby. Nie chcemy, by znowu kogoś oszukała! Jesli pieniądze nie zostaną zwrócone do środy wyslemy tam osoby, które mieszkają gdzieś blisko niej!:angryy::mad:

Posted

Musiałam to zacytować :angryy:

mrófffcia napisał(a):
Witajcie!

od 19.02 do 23.02 będę w szpitalu na poważnym zabiegu. dowiedziałam się o tym że muszę tam być kilka dni temu. rachunek za hotel zostanie uregulowany w terminie. Ajsi ma całodobową opiekę szkoleniowca. ma zapewnione ciepłe miejsce, pełną michę, zabawy, spacery i szkolenie codziennie jest to opłacone. w czasie mojej nieobecności Ajsi będzie doglądać Toffina.

rozliczenie na dzień dzisiejszy:

P.Dorota- wpłata własna (26.01.09r.) 100zł
P.Agnieszka- cegiełka(28.01.09r) 5zł
Anka 5501- cegiełka (29.01.09) 20zł
Mrófffcia- wpłata własna(02.02.09) 100zł
Agata,Sonia- wpłata własna (( 23.01.09r.)) 40zł
Bagasiak- wpłata własna( 04.02.09) 20zł
Une nana – cegiełka (12.02.09) 5zł
P.Bożena- wpłata własna ( 13.02.09) 100zł
KasiaNDM – wpłata własna (17.02.09) 50zł

Suma 440zł

a co do zmiany konta na wpłaty jestem baaardzo za tylko żeby suka na tym nie ucierpiała bo ktoś zapomni przelać.

pozdrawiam.

ps. przepraszam że chciałam pomóc...

popatrzmy jak sie mróffcia martwiła ze KTOŚ moze zapomnieć przelać pieniądze a sama nie potrafi się rozliczyć i oddać psiakom ich kasy :mad:

Posted

Asta17 napisał(a):
Zgłosiłam ją na Czarną Listę. Tak napisałam, trochę nieskładnie, ale było to pod wpływem impulsu i w nerwach. :angryy:

Chciałam zgłosić na CZARNĄ LISTĘ dziewczynę o nicku Mrófffcia. Nie robiła odpowiednich rozliczeń, kiedy pies przebywał w hotelu. Teraz ostatnio prosiłyśmy ją o to, by przelała nam 40 zł, które jej zostało po tym własnie psiaku, który był w hoteliku , ale jakiś czas temu trafił do nowego domu. Pomimo wielu próśb, pisania PW i na gg nie ma odpowiedzi. Usunęła swój profil na naszej-klasie, tutaj mimo logowania dzisiaj po godzinie 12 nie odpowiada. To może głupie 40 zł, ale dla psów to już są opłacone 2 kolejne doby. Nie chcemy, by znowu kogoś oszukała! Jesli pieniądze nie zostaną zwrócone do środy wyslemy tam osoby, które mieszkają gdzieś blisko niej!:angryy::mad:

Pomyliłaś wątki, nie zgłosiłaś jej na czarną liste,a jedynie na czarną liste z bazarku ...

Postępowanie Mrófffci karygodne...i to dla 40 zł...

Posted

Witam wszystkich na forum. Więc tak.. jestem nowym właścicielem sunii Ajsi która jest powiedzmy przekochanym psiakiem prócz tego ze tak jak to było napisane wcześniej w wątku chrapie jak stary koń.;).Nie sprawia żadnych problemów,zdązyla się juz zadomowić ma niesamowitego powwera i brak agresji nie rozumie ludzi którzy ją wcześniej oddawali i wogóle ale jej sie nie da nie uwielbiać... pozdrawiam

Posted

gryzu, witam na dogomanii...super że ajsi w końcu jest kochana i bezpieczna!
mam nadzieję że twój dom to już będzie dla niej ostatni dom i sunia do końca życia żadnej krzywdy więcej nie doświadczy.
czy porobiłeś jej jakieś zdjęcia?:cool3:
bo my wszystkie strasznie już za nią tęsknimy!:loveu:;)

Posted

Alicja napisał(a):
A panna mróffcia :angryy: sie odezwała ??

do panny mrófci wkrótce zostanie wysłana specjalna delegacja:diabloti:...dopiero się dziewczyna wstydu naje, jak cały jej blok się dowie że to złodziejka!

Posted

Ani widu ani słychu po Mróffci! Może ktoś do niej mógłby zadzwonić i jej nagadać, bo boję się, że sama mogłabym nad sobą nie zapanować podczas rozmowy. :angryy:

Posted

Rozliczenie finansowe Ajsi

25 euro wplacone przez NK= 115 zl
torebka sprzedana na allegro=100zl
za cegielki ktore do tej pory sie sprzedaly wszyscy zaplacili wiec`:
redcarmen-5
maroiza1-10
aset-100
bazyl1986-15( kupil jedna cegielke zaplacil za trzy)
mcmary-5

w sumie mamy 350 zl plus 40 zl ktore przesle nam Mrofffcia
Wydatki
100zl sciagam ze stanu Ajsi za paliwo

Sume 250 zlprzenosze na watek Rokiego i tam zrobie rozliczenie.
Za paliwp zaplacilam 550 zl
100zl za Rokiego wplacily mi dziewczyny ze Schroniska z Rudy Slaskiej
100 sciagnelam z konta Ajsi
100zl sciagne z konta Napalma
250 ja pokryje z mojej kieszeni.