Jump to content
Dogomania

Amstaffka Ajsi straciła dom.. najpierw schron, później hotel! MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co się wywiedziałam to większych problemów nie ma. Było trochę z siusianiem w domu - ale już sobie z tym radzą. Apetyt dopisuje, Ajsi to piękna kluska. Ma dużo ruchu. Na spacerach denerwuje ją smycz, polatałaby panienka wolno. Dziś byłyśmy na osiedlu, na trawniku, była bez smyczy. Nie odchodziła, pięknie się pilnowała - i to nie tylko zasługa psich miętówek w mojej kieszeni. Jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę

Posted

[quote name='Viris']Z tego co się wywiedziałam to większych problemów nie ma. Było trochę z siusianiem w domu - ale już sobie z tym radzą. Apetyt dopisuje, Ajsi to piękna kluska. Ma dużo ruchu. Na spacerach denerwuje ją smycz, polatałaby panienka wolno. Dziś byłyśmy na osiedlu, na trawniku, była bez smyczy. Nie odchodziła, pięknie się pilnowała - i to nie tylko zasługa psich miętówek w mojej kieszeni. Jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę

:razz::razz::razz: psie miętówki ....zabrzmiało ciekawie :evil_lol:

Posted

Viris bardzo dziękuję za wiadomości i przepiękne zdjęcia Ajsi :loveu::loveu::loveu: Jest kochana, śliczna i w ogóle super. :loveu: Cieszę się, że tak dobrze trafiła. :multi:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witam,

u Ajsi wszystko wporządku,jest na diecie weterynarz powiedział ze ten nagły skok na wadze spowodowany jest głównie przez sterylizację i to jak wcześniej była odzywiana także pracy nad tym jest jeszcze jakieś 3 miesiące aby schudła.Ogólnie nie ma większych problemów. :)

Pozdrawiam