Jump to content
Dogomania

Amstaffka Ajsi straciła dom.. najpierw schron, później hotel! MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

co słychać u ajsi?
na pewno już się zadomowiła i zaprzyjaźniła z rodziną...maćku, napisz coś o naszej królewnie bo tęsknimy za nią!
może zdjęcia jakieś wstawisz...?:cool3:

p.s. mróffcia-pamiętamy o tobie:angryy:spodziewaj się ...a z resztą , sama zobaczysz wkrótce!:mad:

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A od Ajsi nie ma żadnych wieści?:shake: Czekamy z nadzieją, że wszystko jest ok.

Czy Mróffcia w końcu odda nam te pieniądze? Z tego co kiedyś mówiła wybiera się z maju na stałe do Holandii albo może to kolejna bajeczka? Sama nie wiem...ale trzeba coś wymyślić.:roll:

Posted

w sobotę za tydzień jadę do chłopaków i najpierw zajadę do niej bo po spacerku z tymi oszołomkami to się człek tylko do pralki nadaje

postaram się odzyskać tą kasiorę :mad:

Posted

Witam ,,uu Ajsi jak najbardziej wszystko w porządku :p,,tak już się zadomowiła i zaprzyjaznila ze wszystkimi,,nie robiłem jej jeszcze zdjęć ale moge powiedzieć ze juz widać to jaka jest szcześliwa w nowym domu ze tak powiem--odrzyła--i niczego jej nie brakuje,,zapomniala chyba o swoim wczesniejszym pechu.. także jak zrobie jej zdjęcia to napewno coś tu na dogomani dodam.. :lol:Pozdrawiam..

• 3 weeks later...
Posted

Dzisiaj widziałam naszą królewnę i bardzo serdecznie pozdrawia wszystkie cioteczki!!!:loveu:

Skoro Wam jedno zdjęcie wystarczy, to niech będzie jedno :evil_lol:

Posted

Viris napisał(a):

Skoro Wam jedno zdjęcie wystarczy, to niech będzie jedno :evil_lol:

no chyba sobie żartujesz!!!!!:mad::mad::mad:
wrzucaj resztę! PLEASE!!! bo niunia taka śliczna że musimy bardziej oczy nią nacieszyć!

Posted

No żartuję, żartuję.
Tylko dopiero weszłam do domu, z biegu się odezwałam. Za chwilkę zdjęcia się wgrają.
Ładnie to tak do moderatora z "pałami":mad::mad: