ab-agnieszka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 mrófffcia napisał(a):Witam mam do Was pytanie.. jutro idę podpisać umowę do Pana Marka i wpłacić pieniążki powiedzcie mi proszę jak Ajsi idzie do domu stałego to jak mam załatwić tą sprawę? Jutro zadzwonie do pana Marka i zobaczymy jak to zrobimy Ty jutro zaplac za miesiac marzec. Quote
Asta17 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 czekamy na termin wyjazdu ajsi. ;) Quote
ab-agnieszka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Rozmawialam z Mackiem i ustalilismy ze w piatek ja przywioze.:loveu: Quote
Viris Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Masz mój numer. Jak coś zapraszam na kawę czy herbatkę. Oczywiście też mogę pomóc przy wydawaniu Ajsi - chętnie ją poznam. Niestety przez tydzień nie będę miała samochodu, ale jakoś sobie poradzę:razz: Oczywiście wszystkie inne formy pomocy, o których mówiłam Ci przez telefon aktualne - tylko daj znać jakbyś potrzebowała noclegu czy coś. Ale się cieszę :multi::multi::multi: Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 tylko błagam, wstawcie do umowy punkt, że właściciel zobowiązuje się bywać na dogomanii, wstawiać fotki i pisać co u ajsi! ;):evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Jejku ale się cieszę że Ajsi wyjeżdża do domu :multi::multi::multi: Quote
Asta17 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Dałam Mróffci kopię umowy adopcyjnej. To trzeba wypełnić i odesłać nam do schroniska. Jeśli ktoś jest zainteresowany jak ona wygląda to mogę przesłać na maila. Quote
ab-agnieszka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Viris napisał(a):Masz mój numer. Jak coś zapraszam na kawę czy herbatkę. Oczywiście też mogę pomóc przy wydawaniu Ajsi - chętnie ją poznam. Niestety przez tydzień nie będę miała samochodu, ale jakoś sobie poradzę:razz: Oczywiście wszystkie inne formy pomocy, o których mówiłam Ci przez telefon aktualne - tylko daj znać jakbyś potrzebowała noclegu czy coś. Ale się cieszę :multi::multi::multi: Oj Viris dziekuje slicznie moze sie skusze na jakas kawke Cioteczki musze na aukcji cegielkowej zrobic wpis ze Ajsi jedzie do domu a za nia idzie inny psiak bo mam pelno meili z zapytaniami o nia Wstawie tez link na allegro tego drugiego psiaka. Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 WYBACZCIE OFFA: BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23 Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Mrofffciawiem ze zaplacilas za hotelik. Z rozliczenia powinno zostac Ci 40 zl wiec mozesz je wplacic na moje konto. Stan kasiorki Ajsi na dzien dzisiejszy wyglada tak: 25 euro wplacone przez NK= 115 zl torebka sprzedana na allegro=100zl za cegielki ktore do tej pory sie sprzedaly wszyscy zaplacili wiec`: redcarmen-5 maroiza1-10 aset-100 bazyl1986-15( kupil jedna cegielke zaplacil za trzy) mcmary-5 w sumie mamy 350 zl plus 40 zl ktore przesle nam Mrofffcia Quote
Asta17 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 No to ładnie:) Czyli kasa na kwiecień jak coś to będzie. ;) Quote
agaga21 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Asta17 napisał(a):No to ładnie:) Czyli kasa na kwiecień jak coś to będzie. ;) asta, nie brałaś pod uwagę chociażby kosztu transportu...a co będzie za miesiąc? bardzo cię proszę, napisz na rokiego wątku że potrzebne są deklaracje, bo już teraz musimy mieć pieniądze zapewnione na następny miesiąc...z cegiełek się nie uzbiera! potrzebne są stałe deklaracje finansowe . Quote
Asta17 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Pieniędzmi za transport nie ma się w sumie co martwić i te co są można zostawić na opłacenie hotelu za kwiecień jeśli Roki nie znajdzie domu. Pianka rozliczy się później z Agnieszką, bo kasa zostanie jeszcze przekazana od innych psiaków, które już mają domy. Tylko czy ktoś też podzieli się z nami tymi kosztami albo dodatkowo mógłby cos wpłacić, bo musimy miec tez w zapasie jakiś grosz dla psów ze schroniska jesli zaszłaby konieczność transportu innego psa. Quote
agaga21 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 no dlatego właśnie napisz u rokiego żeby deklarować miesięcznie choćby po 10 zł.:cool3: zawsze to coś i bezpieczniej jak są deklaracje.musimy tez brać pod uwagę ewentualność ze pies zostanie tam dłużej niż miesiąc czy dwa...:shake: Quote
Asta17 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Tytuł zmieniony;) A teraz bardzo ważne pytanie do ciotek, które deklarowały pieniądze dla Ajsi co miesiąc. Bardzo i to bardzo dziękuję im za pomoc, ale teraz na miejsce Ajsi jedzie inny amstaffek z tego samego schroniska i czy mogłybyście nadal podtrzymać swoje deklaracje czy raczej już się wycofujecie? Bardzo i to bardzo proszę o pomoc w imieniu Rokiego. A to jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mlody-ast-roki-w-schr-blagamy-o-pomoc-w-zebraniu-pln-na-hotel-pilne-131125/ Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jejku myślalam ze sie nie doczekam :multi::multi::multi: Quote
ab-agnieszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 agaga21 napisał(a):ab-agnieszka chyba zapomniała wam napisać ze wyjazd jest na sobotę przełożony. tylko w sobotę możliwy był transport napalma z piły do wrocławia, skąd aga zabiera go razem z rokim do hotelu na miejsce ajsi. Oj chyba zapomnialam:oops: Zadzwonilam wczoraj do Macka zeby go poinformowac ze dopiero w sobote poznym wieczorem bedziemy. Nie byl zabardzo zadowolony ale jak mu przedstawilam sytuacje to powiedzial ze oczywiscie wszystko rozumie. Chyba Maciek to sie juz doczekac Ajsi nie moze. A dzieki Ajsi mamy super domek dla Stokrotki( cholerka moze lepiej nie zapeszam) Ale jestem po rozmowie telefonicznej i domek zapowiada sie naprawde dobrze.:loveu: Quote
Viris Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Mam nadzieję że jutro wszystko się uda. Szerokiej drogi!! Quote
agaga21 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Viris napisał(a):Mam nadzieję że jutro wszystko się uda. Szerokiej drogi!! ab-agnieszka chyba zapomniała wam napisać ze wyjazd jest na sobotę przełożony. tylko w sobotę możliwy był transport napalma z piły do wrocławia, skąd aga zabiera go razem z rokim do hotelu na miejsce ajsi. Quote
Viris Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Oo proszę. No nie wiedziałam. A weszłam dziś żeby zerknąć właśnie czy Ajsi już u siebie. Dzisiaj pogoda fatalna.. Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Viris, nie jest źle :evil_lol: musi sie udac bo jutro jest dzisiaj :multi: Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 no ajsi, nawet nie wiesz że dziś jest TWÓJ WIELKI DZIEŃ!!! Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 no to ja nerwowo przytupuje noga i czekam na wiesci :laugh2_2::jumpie: Quote
Recommended Posts