fioneczka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Aga opowiadaj ... jak domek, jak powitali Ajsi Quote
ab-agnieszka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Weszlam dopiero do domu musze poogarniac moje psiaki. Serce mi peka ona taka cudna ze gdybym mogla to nikomu bym jej nie dala. Bede za godzinke. Quote
_ogonek_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :multi::multi::multi:ale super Agnieszko, czekamy :-) Quote
ab-agnieszka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Wyjechlysmy dzisiaj o 10-tej. Ajsi cos czula bardzo sie do Agi tulila i lizala mi reke przy kazdej mozliwej okazji. W Ostrowcu bylysmy przed 14-ta. Maciej to bardzo fajny chlopak bardzo skromny Ajsi bedzie miala dobrze. Rozmawialam przed chwilka z Mackiem. Leza kolo siebie. Ajsi jest bardzo grzeczna. Powiedzialam Mackowi ze musi uwazac z zostawianiem jej samej bo drapie w drzwi u mnie tak robila jak musialam zrobic wymianke w domu z psami. Powiedzial ze zostawil ja na chwileczke i tez drapala. Zaprosilam go na forum aby od czasu do czasu nam cos napisal.. Z Ajsi podjechalismy do dziewczyny Macka i zaraz sie skubana z wszystkimi przywitala. Aga nie moze jej przezyc cala droge rozmawiala ze mna ze tak strasznie by ja chciala ale ma trzy psy w tym jedna rozpieszczona suke. Mi tez bylo jakos ciezko. Mala franca umie rozkochac w sobie kazdego.Jest piekna madra i cudowna. Viris cudna dziewczyna zaprosila nas na kawke ale zrezygnowalysmy z Aga. Wsiadlysmy do auta odjechalysmy kawalek i sie pobeczalysmy jak dzieci:-( Maciek ma ogromne szczescie w domu ktore nazywa sie ajsi:loveu::loveu::loveu: Quote
Asta17 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Czytając to co napisałaś Agnieszko sama się popłakałam oczywiście ze szczęścia, że w końcu Ajsi będzie szczęśliwa do końca swojego życia. Ja też nie mogę przeboleć, ,że sama nie mogłam jej zatrzymać. Co do drapania drzwi możesz przekazać Maćkowi, że jej to przejdzie i nie będzie tego robić aż się całkowicie przyzwyczai. Teraz drapie, bo chce chodzić za nim krok w krok, bo boi się, że znowu ktoś ją opuści. Musi się przekonać, że to już jest jej stałe miejsce i nic jej grozi. Nie powinna nic niszczyć, bo przecież w hotelu tez była grzeczna. Niech kupi jej jakieś zabawki i kości wtedy wszystko będzie ok. Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za pomoc, a w szczególność Agnieszkom, które przejechały Polskę, by uratować i uszczęśliwić kolejne psie serce. P.S. Agnieszko musimy się rozliczyć z tymi kosztami paliwa. Quote
Viris Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Kawkę przebolałam - sama jeżdżę z psami do adopcji i wiem że to ogromnie męczące - wiele emocji poza "zwykłą" trasą - także dokładnie Was rozumiem. Ale gdybyście chciały Ajsi odwiedzić to zapraszam :loveu: Z tą Wielkanocą to jest tak że za tydzień wyjeżdżam i będę właśnie dopiero na święta. Ale liczę na wyrozumiałość Maćka - postaram się wyciągnąć ich na spacer i porobić zdjęcia. A jak Ajsi będzie wiedziała że to koniec jej tułaczki to może uda się i dogadają się z moją Klarką - wtedy może jakiś wspólny spacerek się zorganizuje. Ajsi cudowna jest :loveu::loveu::loveu: Co do drapania drzwi - nie przejmujcie się - Maciek też się tym nie przejmuje - widziałam na wizycie przedadopcyjnej drzwi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poprzednia suczynka też drapała :eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Asta17 napisał(a):Czy Mróffcia już przelała te 40 zł, które jej zostało?:roll: Nie mam zielonego pojecia. Mrofffcia zalogowalas sie wczoraj 28.02 na dogomani. ostatni raz bylas aktywna o 18:03 czekamy na Twoj wpis w sprawie finansowym Ajsi. Quote
Asta17 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Czy Mróffcia już przelała te 40 zł, które jej zostało?:roll: Quote
ab-agnieszka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ajsi na zwiedzaniu terenu Chico i Bialki:eviltong: Quote
Basia i Barni Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 cudownie -ale jej się udało - gratulujemy nowego dziecka i jeszcze imię ma to samo - akceptacja od nosa po czubek ogona :multi: Quote
basiagk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ajsi kochanie! Dużo szczęścia i miłości w nowym domu!:loveu: Quote
_ogonek_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ajsi skarbeczku wszystkiego najlepszego i dużo miłości w nowym domu! :loveu::loveu::loveu: Quote
Asta17 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Agnieszko podaj mi jakie są te koszty paliwa i ile musimy Ci zwrócić? I czy ta Mróffcia przelała te 40 zł? Quote
ab-agnieszka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Mrofffcia nie przelala mi pieniedzy na konto. Dzisiaj robilam same rozliczenia w firmie. Rozliczenie Ajsi Rokiego i Napalma zrobie jutro Plisss Quote
Asta17 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Dobrze :razz: Napisałam na gg do Mróffci, żeby przelała te pieniądze. :roll: Quote
ab-agnieszka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Za trase Gliwice-Ruda Slaska-Bogatynia-Gliwice-Ostrowiec Swietokrtyski-Gliwice wyszlo 1389 kilomterow Zaplacilam za paliwo 520zl. Jechala Ajsi Rokii Napalm Quote
ab-agnieszka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No troche sie najezdzilam ale pospalam dzisiaj do 9-tej:eviltong: Quote
agaga21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 agnieszko, pieniądze za napalma ida prosto do ciebie więc sobie odlicz jego dolę za paliwo. co do reszty to nie wiem jak to załatwiacie. ale się najeździłaś! Quote
_ogonek_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 AGAGA bo my mamy Agnieszkę podróżniczkę :evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 JAK WIECIE NA MIEJSCE AJSI POJECHAŁY DWA PSIAKI. ZROBIŁAM DLA NICH BAZAREK FILMOWY, ZAPRASZAM! SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!! FILMY, FILMY I JESZCZE RAZ FILMY+KILKA RÓŻNOŚCI OD M.S. NA ZEUSA I ROKIEGO KUPUJCIE, LICYTUJCIE, PRZEBIJAJCIE, PODBIJAJCIE, REKLAMUJCIE I ROZSYŁAJCIE NA INNE WĄTKI:diabloti: DuuuuŻo filmÓw i nie tylko dla prĘguskÓw na hotel!!! Quote
ab-agnieszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Rozmawialam z Mackiem przed chwilka. Nasza Ajsi jest bardzo grzeczna ale strasznie chrapie:eviltong: Pytalam Macka czy mu to nie przeszkadza ale powiedzial ze nie:multi: Teraz Ajsi najadla sie do syta i spi:eviltong: Cud dziewczynka. Quote
agaga21 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Rozmawialam z Mackiem przed chwilka. Nasza Ajsi jest bardzo grzeczna ale strasznie chrapie:eviltong: Pytalam Macka czy mu to nie przeszkadza ale powiedzial ze nie:multi: Teraz Ajsi najadla sie do syta i spi:eviltong: Cud dziewczynka. a ja właśnie miałam pytać czy masz o niuni jakieś wieści:evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 agaga21 napisał(a):a ja właśnie miałam pytać czy masz o niuni jakieś wieści:evil_lol: Ale Cie ubieglam co :eviltong: Chyba moge juz Ajsi usunac z podpisu no nie? Ale ta mala mi tak do serca weszla ze szok. Quote
ab-agnieszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 A to ostatnie zdjecie Ajsi u mnie przed podroza do domu. Lezala na miejscu Bialej dwa dni dywan wachala i lizala a dzisiaj znalazla glowe miska ktorym sie bawila Ajsi i powtorka z rozrywki:lol: Quote
Recommended Posts