Jump to content
Dogomania

Amstaffka Ajsi straciła dom.. najpierw schron, później hotel! MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjechlysmy dzisiaj o 10-tej. Ajsi cos czula bardzo sie do Agi tulila i lizala mi reke przy kazdej mozliwej okazji. W Ostrowcu bylysmy przed 14-ta.
Maciej to bardzo fajny chlopak bardzo skromny Ajsi bedzie miala dobrze.
Rozmawialam przed chwilka z Mackiem. Leza kolo siebie. Ajsi jest bardzo grzeczna. Powiedzialam Mackowi ze musi uwazac z zostawianiem jej samej bo drapie w drzwi u mnie tak robila jak musialam zrobic wymianke w domu z psami. Powiedzial ze zostawil ja na chwileczke i tez drapala. Zaprosilam go na forum aby od czasu do czasu nam cos napisal..

Z Ajsi podjechalismy do dziewczyny Macka i zaraz sie skubana z wszystkimi przywitala. Aga nie moze jej przezyc cala droge rozmawiala ze mna ze tak strasznie by ja chciala ale ma trzy psy w tym jedna rozpieszczona suke. Mi tez bylo jakos ciezko. Mala franca umie rozkochac w sobie kazdego.Jest piekna madra i cudowna. Viris cudna dziewczyna zaprosila nas na kawke ale zrezygnowalysmy z Aga. Wsiadlysmy do auta odjechalysmy kawalek i sie pobeczalysmy jak dzieci:-(
Maciek ma ogromne szczescie w domu ktore nazywa sie ajsi:loveu::loveu::loveu:

Posted

Czytając to co napisałaś Agnieszko sama się popłakałam oczywiście ze szczęścia, że w końcu Ajsi będzie szczęśliwa do końca swojego życia. Ja też nie mogę przeboleć, ,że sama nie mogłam jej zatrzymać.

Co do drapania drzwi możesz przekazać Maćkowi, że jej to przejdzie i nie będzie tego robić aż się całkowicie przyzwyczai. Teraz drapie, bo chce chodzić za nim krok w krok, bo boi się, że znowu ktoś ją opuści. Musi się przekonać, że to już jest jej stałe miejsce i nic jej grozi. Nie powinna nic niszczyć, bo przecież w hotelu tez była grzeczna. Niech kupi jej jakieś zabawki i kości wtedy wszystko będzie ok.

Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za pomoc, a w szczególność Agnieszkom, które przejechały Polskę, by uratować i uszczęśliwić kolejne psie serce.

P.S. Agnieszko musimy się rozliczyć z tymi kosztami paliwa.

Posted

Kawkę przebolałam - sama jeżdżę z psami do adopcji i wiem że to ogromnie męczące - wiele emocji poza "zwykłą" trasą - także dokładnie Was rozumiem. Ale gdybyście chciały Ajsi odwiedzić to zapraszam :loveu:

Z tą Wielkanocą to jest tak że za tydzień wyjeżdżam i będę właśnie dopiero na święta. Ale liczę na wyrozumiałość Maćka - postaram się wyciągnąć ich na spacer i porobić zdjęcia. A jak Ajsi będzie wiedziała że to koniec jej tułaczki to może uda się i dogadają się z moją Klarką - wtedy może jakiś wspólny spacerek się zorganizuje.

Ajsi cudowna jest :loveu::loveu::loveu:

Co do drapania drzwi - nie przejmujcie się - Maciek też się tym nie przejmuje - widziałam na wizycie przedadopcyjnej drzwi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poprzednia suczynka też drapała :eviltong:

Posted

Asta17 napisał(a):
Czy Mróffcia już przelała te 40 zł, które jej zostało?:roll:

Nie mam zielonego pojecia.
Mrofffcia zalogowalas sie wczoraj 28.02 na dogomani. ostatni raz bylas aktywna o 18:03 czekamy na Twoj wpis w sprawie finansowym Ajsi.

Posted

agnieszko, pieniądze za napalma ida prosto do ciebie więc sobie odlicz jego dolę za paliwo. co do reszty to nie wiem jak to załatwiacie.
ale się najeździłaś!

Posted

Rozmawialam z Mackiem przed chwilka. Nasza Ajsi jest bardzo grzeczna ale strasznie chrapie:eviltong:
Pytalam Macka czy mu to nie przeszkadza ale powiedzial ze nie:multi:
Teraz Ajsi najadla sie do syta i spi:eviltong:
Cud dziewczynka.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Rozmawialam z Mackiem przed chwilka. Nasza Ajsi jest bardzo grzeczna ale strasznie chrapie:eviltong:
Pytalam Macka czy mu to nie przeszkadza ale powiedzial ze nie:multi:
Teraz Ajsi najadla sie do syta i spi:eviltong:
Cud dziewczynka.

a ja właśnie miałam pytać czy masz o niuni jakieś wieści:evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
a ja właśnie miałam pytać czy masz o niuni jakieś wieści:evil_lol:

Ale Cie ubieglam co :eviltong:
Chyba moge juz Ajsi usunac z podpisu no nie?
Ale ta mala mi tak do serca weszla ze szok.