_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Wszyscy czekamy :-) I mocno kciukamy :thumbs: Quote
Asta17 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Oby Ajsi szczęśliwie dotarła do nowego domku. :loveu: Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ajsi dziś nocuje w domu...ale u ab-agnieszki:evil_lol: Quote
fioneczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 a ja poznałam dzisiaj Ajsi osobiście :multi: przesłodka kuleczka :loveu: ... widać ze Pan Marek dbał o nią całym sercem Cioteczki a może Wasze deklaracje dla Ajsi mogą przejść na Rokiego???? :oops: .... on bardzo ich potrzebuje Quote
Asta17 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Fioneczko już właśnie wcześniej o to pytała, ale niestety nie dostałam odpowiedzi, a głupio mi pytać na Pw. :oops: Quote
ab-agnieszka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Weszlam do domu:eviltong: Ajsi jest u mnie w domu a Chico i Biala niestety musza byc na dworze w kojcach. Niestety nie ma mozliwosci aby wszyscy byli w domu . Chico dostal szalu a razem z nim Biala a nawet nie widzieli Ajsi tylko ja wyczuli.:evil_lol: Quote
Asta17 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Ijje moje Kochanie:loveu: przytul i wypieść ją ode mnie. :loveu: Czy ona tez była naćpana, bo ma takie śpiące oczka albo mi się wydaje?;) Quote
ab-agnieszka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A na ostatnim zdjeciu rozpalalysmy w kominku troche bardzo nabrudzilysmy ale nam zimno bylo:eviltong: Jutro posprzatamy.:evil_lol: zrobilam mala wymianke Ajsi na dwor moje bialasy dom ale bez sensu. Chico drapal w drzwi a Ajsi z drugiej strony. Stwierdzilam ze mi zimno i ajsi bedzie w domu a Bialasy w kojcach. Nie podoba im sie to strasznie ale te pare godzin musza wytrzymac. Ide spac rano jade dalej.:eviltong::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 To malenstwo tak chrapie jak stary kon!!!!!:diabloti: Musze spac na kanapie bo pilnuje mnie strasznie a na gore do sypialni jej wziasc nie moge. Bialasy stoja i placza ze do domu wejsc nie moga.:shake: Asta17 ona nie jest nacpana jest super psiakiem z duza dawka energii tak wyszla na zdjeciu bo sie tulila i prosila o pieszczoty no i do tego jeszcze lampa blyskowa. Quote
ab-agnieszka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dzien dobry wszystkim ciotkom. My wypijemy z Ajsi kaw3ke i jedziemy do Ostrowca. Ten maly smrodek spal cala noc nawet nie probowala wejsc do mnie na kanape spal na reczniku przy kominku. Cudna bestia cudna. Druga Aga tak sie w niej zakochala ze o 8-mej juz mi pisala ze nie musi isc do pracy i jedzie ze mna. Napewno sie z kims zamienila.:lol::lol::eviltong: Quote
Asta17 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Wspaniale. Mnie się aż miękko robi jak widzę Ajsi. :loveu: Spokojnej drogi. I przekażcie Maćkowi, że jest zobowiązany do informowania nas co jakiś czas co u pięknej. ;) Quote
fioneczka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Asta17 napisał(a):Fioneczko już właśnie wcześniej o to pytała, ale niestety nie dostałam odpowiedzi, a głupio mi pytać na Pw. :oops: e tam głupio ... może cioteczki nie były , nie widziały a tak dostaną czarne na białym i odpowiedzą pisz na PW nie ma się co rumienić tu chodzi o jego być albo nie być Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 http://img100.imageshack.us/img100/7241/bild010y.jpg maślane oczka :loveu::loveu: Szerokiej i bezpiecznej drogi dziewczyny :loveu: Quote
Viris Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dziewczyny już w Zawierciu. Już się nie mogę doczekać aż poznam Ajsi ślicznotkę :loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 kochana,śliczna kluseczka! jaka szkoda ze ja nie mogę jej mieć:loveu: Quote
Viris Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ajsi jest już ze swoim nowym właścicielem. Sunia jest przeurocza. Po Wielkanocy wybieram się na wizytę i sesję zdjęciową :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :kciuki: za dogadanie się z nowym pańciem i spokojne szczęśliwe dni :loveu: Quote
Asta17 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Ajsi bądź grzeczna i kochaj nowego Pana. :loveu: Hmm kiedy ta Wielkanoc :roll: :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 W tym roku wielkanoc w kwietniu :D Ajsi jak dobrze ze już jewsteś w domu :multi::multi: Jaka słodkie zdjęcia :loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Asta17']Ajsi bądź grzeczna i kochaj nowego Pana. :loveu: Hmm kiedy ta Wielkanoc :roll: :evil_lol: :cool1: późno ....12-13 kwietnia Quote
Recommended Posts