malawaszka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 60 zł to z bazarku z rzeczami od ariss :loveu: Quote
Natalia_W Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Cieszę się, że pieniądze dotarły szczęśliwie :) Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za BOBa :) jak nie znajdzie jeszcze domu a będzie potrzebna kasa to postaram się coś znowu dołożyć... niestety studia płatne ale jest stypendium i mała praca ;) wiec jak wpłynie to postaram się pomóc jeszcze :) Pozdrawiam :) i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie :) Quote
eria Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 nie ma w sumie co się dziwić :-( doświadczyłam jak ogromnym problemem jest szczekanie/wycie jak pies zostaje sam :roll: Quote
malawaszka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pani/dziewczyna zrezygnowała nie dlatego że szczeka - napisała, że musi się wycofać bo dostała termin operacji na kolano, a potem rehabilitacja i pies byłby na długo sam w domu przez ten czas - może to wymówka, a może prawda - domku szukamy nadal! czy on ma jeszcze allegro? Quote
weszka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 malawaszka napisał(a): czy on ma jeszcze allegro? no właśnie? Quote
lutomskak Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 witam mam pytanie czy ten sznaucer jeszcze jest w hotelu? chciałbym pomóc szymi tel.602231961 Quote
AMIGA Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Tak, cały czas jest w hotelu. Witamy na jego wątku :p Quote
malawaszka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 lutomskak napisał(a):witam mam pytanie czy ten sznaucer jeszcze jest w hotelu? chciałbym pomóc szymi tel.602231961 jest - nadal i za kazdą pomoc będziemy wdzięczni! :loveu: Quote
malawaszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Szymi WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Bob ma dzięki Tobie zabezpieczone kolejne miesiące :loveu::loveu::loveu: rozmawiałysmy z mosii i dzięki Twojej pomocy Bobik zostanie też wykastrowany i odpicowany tak, żeby w końcu ktoś go pokochał :loveu: Quote
weszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 O widzę tu super wsparcie :loveu::multi: Quote
malawaszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 noo objawiło nam się ostatnio męskie wsparcie sznupkowe nie? :loveu::loveu::loveu: a Czarne Gwiazdy obiecał odpicować Bobika :loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
weszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 I oby tak dalej. Im nas więcej tym więcej możemy :) Quote
malawaszka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 a kochany Krzyś vel Czarne Gwiazdy obiecał zrobić Boba na bóstwo :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
malawaszka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 no i w górę Bobiczku :loveu::loveu::loveu: mam jeszcze jedną ofertę darmowego strzyżenia dla Bobcia z Częstochowy :loveu: więc jakby Czarne Gwiazdy nie dał rady to mamy alternatywę - że też wcześniej na to niewpadłam tylko sama się wybierałam przez dwa miesiące bezskutecznie :oops::shake: Quote
weszka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 To by się przydało odpicowanie bo teraz Bob wygląda niestety niewyjściowo i pewnie mu to znalezienia domu nie ułatwia - wiadomo że każdy woli zadbanego i ładnego psa. Quote
malawaszka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 w górę Bobciu kochany :loveu: czekamy na wieści kiedy będzie odpicowany :loveu: Quote
weszka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 malawaszka napisał(a):czekamy na wieści kiedy będzie odpicowany :loveu: I na foty :razz: Quote
Recommended Posts