Jump to content
Dogomania

sznaucer olbrzym, nie mam gdzie go dac!! Bobik w DOMKU!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że pieniądze dotarły szczęśliwie :) Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za BOBa :) jak nie znajdzie jeszcze domu a będzie potrzebna kasa to postaram się coś znowu dołożyć... niestety studia płatne ale jest stypendium i mała praca ;) wiec jak wpłynie to postaram się pomóc jeszcze :)
Pozdrawiam :) i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie :)

Posted

Pani/dziewczyna zrezygnowała nie dlatego że szczeka - napisała, że musi się wycofać bo dostała termin operacji na kolano, a potem rehabilitacja i pies byłby na długo sam w domu przez ten czas - może to wymówka, a może prawda - domku szukamy nadal!

czy on ma jeszcze allegro?

Posted

Szymi WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Bob ma dzięki Tobie zabezpieczone kolejne miesiące :loveu::loveu::loveu: rozmawiałysmy z mosii i dzięki Twojej pomocy Bobik zostanie też wykastrowany i odpicowany tak, żeby w końcu ktoś go pokochał :loveu:

Posted

no i w górę Bobiczku :loveu::loveu::loveu: mam jeszcze jedną ofertę darmowego strzyżenia dla Bobcia z Częstochowy :loveu: więc jakby Czarne Gwiazdy nie dał rady to mamy alternatywę - że też wcześniej na to niewpadłam tylko sama się wybierałam przez dwa miesiące bezskutecznie :oops::shake:

Posted

To by się przydało odpicowanie bo teraz Bob wygląda niestety niewyjściowo i pewnie mu to znalezienia domu nie ułatwia - wiadomo że każdy woli zadbanego i ładnego psa.