Ewa i flatki Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Czy moje oczy dobrze widzą światło w tunelu? Korek bliżej celu długiej, wyboistej drogi gdzie ranił nogi? Domek jakiś będzie, dobrzy ludzie wszędzie? [SIZE="1"]Jezu, to jakaś choroba, takie rymy częstochowskie wymyślać, zamiast prozą poprawną pisać :oops::crazyeye::shake: Quote
dusje Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Czary mary, hokus pokus, niech nadejdzie juz ten wtorek Niech Koreczek sie spodoba i otrzyma wlasny domek:lol: Quote
ciapuś Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Koreczek biegnie się przypomnieć Quote
Erazm Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Koreczku a Ty co tu jeszcze robisz?????????:mad: Do domu:razz:, biegiem Quote
zwierzus Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ewa i flatki to taki pies że liryczność wydobywa :evil_lol: Quote
ciapuś Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Mam nadzieję że uda mi się jeszcze w starym roku Koreczka odwiedzić i popstrykać nowe fotki Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Korek to kiedy wreszcie se pójdziesz do własnego domku? A tu mały off- wybacz Korku Ciotki błagam wyślijcie te maile Quote
zwierzus Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Korek zmykaj do domku. Jak ciotka Erazm Ciebie wygania to lepiej się zabieraj bo robi się poważnie i niebezpiecznie :evil_lol::eviltong: Quote
Isadora7 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 zwierzus napisał(a):Korek zmykaj do domku. Jak ciotka Erazm Ciebie wygania to lepiej się zabieraj bo robi się poważnie i niebezpiecznie :evil_lol::eviltong: Bo ciebie jeszcze Korek na aparat fotograficzny przerobi albo jakies inne gadżety. Uwierz Ciotka Erazm tak ma. Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Za moich czasów to dzieci straszyło się dziadem, a teraz psiaki straszą mną:shake: Quote
agata51 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 agata51 napisał(a):Korku, daję ci czas do wtorku. W środę dupkę masz już grzać w swoim domku, kurna mać! Korek, dzisiaj znów mamy wtorek. Nie ze mną te numery, masz mieć dom, do cholery! Quote
agata51 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wtorek minął, jest środa - do domu, czasu szkoda! Quote
dusje Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Minal wtorek Gdzie jest domek? Nie spodobal sie nasz Korek? Moze w sylwestrowa noc Znajda ciotki domkow moc Kokietujcie i czarujcie Domku nadal poszukujcie Quote
anovip1 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Domku brak ,zainteresowanie Koreczkiem chyba maleje :-( No,chyba ,że cioteczkom zabawa sylwestrowa się przeciągnęła ;) :evil_lol: A Koreczkowi pewnie coraz zimniej . Na dworze mróz i naszej ciapie pewnie pupka marznie . Oj, przydałby Koreczkowi jakiś ciepły kącik . Quote
Hotel KADIF Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ale mu wypasioną obroże sprawiłyście!! Czy ja dobrze widzę... ona jest wysadzana diamentami?? :crazyeye::evil_lol: Quote
ciapuś Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Cioteczki idą 20 stopniowe mrozy :-( Korek jest w boksie i boję sie że może tego nie przetrzymać ,błagam o dt dla niego. Quote
agata51 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Przepraszam, jutro zrobię przelew. Matko, skąd wziąć DT dla Korka!? Boże, oświeć mnie! Quote
ciapuś Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Dzisiaj w nocy było -9 a to podobno dopiero początek zimy:placz: Nie mam pojęcia co zrobić z Korkiem ,ale jedno jest pewne na te mrozy trzeba go gdzieś przenieść. Quote
Hotel KADIF Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Boże... może głupio gadam, ale może jakieś ubranko mu sprawić?! :shake: Zawsze to cieplej....:-( Quote
ciapuś Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z właścicielem hoteliku Korek ma się dobrze :lol: ale to dopiero początek zimy :-( Quote
ewatonieja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 a co to za paskudny łańcuch? Korek nie ma skórzanej obroży?:oops: Quote
Reno2001 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ewatonieja napisał(a):a co to za paskudny łańcuch? Korek nie ma skórzanej obroży?:oops: Korek jest chyba na tym łańcuchu uczony chodzenia na smyczy, bo tego to on nie potrafi wcale. Ciągnie jak wół. Ja frunęłam za nim. Siły to on ma, oj ma :evil_lol:. Quote
szajbus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 A ja dopiero co dotarłam na ten watek. Korek prosi chocby o tymczas!!!!!! Quote
Recommended Posts