eliza_sk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mamba wygląda jak mały Rufik :loveu: Quote
rufusowa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 eliza_sk napisał(a):Mamba wygląda jak mały Rufik :loveu: ale Rufik był brzydki :evil_lol: Mamba jest bardzo ładną sunią...tylko ciężko jej zrobić zdjęcie, które to uwydatni :placz: Quote
rufusowa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Jutro Gusia idzie na wizyte przedadopcyjną do rodziny zainteresowanej Korą :loveu: trzymajcie kciuki :p Quote
an1a Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Uff.. ja dopiero wróciłam ze szkoły i proszę jakie super wieści :):) Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i transport ;) Quote
rufusowa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 an1a napisał(a):Uff.. ja dopiero wróciłam ze szkoły i proszę jakie super wieści :):) Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i transport ;) :loveu: widać trzymałaś kciuki cały czas :loveu: Quote
maciaszek Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Kciuki zaciśnięte. Za te słodziaki :loveu:. Nie mogę się napatrzeć na te fotki... Rufusowa, zrobiłaś dla tych maluchów coś CUDOWNEGO !!! I Twoja mama też, pozdrów ją i ucałuj od nas :loveu: :loveu:. Quote
rufusowa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 maciaszek napisał(a):Kciuki zaciśnięte. Za te słodziaki :loveu:. Nie mogę się napatrzeć na te fotki... Rufusowa, zrobiłaś dla tych maluchów coś CUDOWNEGO !!! I Twoja mama też, pozdrów ją i ucałuj od nas :loveu: :loveu:. eee...one mają w sobie ogromny urok :loveu: tylko troche je trzeba było wykąpać :evil_lol: musze powiedzieć, ze Mamba jest bardzo karna...jak sie jej da do zrozumienia ze ma czegos nie robic, to idzie sobie do klatki albo siada w odosobnieniu :loveu::evil_lol: ide ucałować mamusie a potem spać....ten dzień był pełen wrazen i jutrzejszy tez się tak zapowiada...mam nadzieje ze dadzą mi pospać w nocy (zamieniłysmy sie z mamą na pokoje:evil_lol:) Quote
Neigh Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Będzie dobrze.........oby tylko dom okazał się ok:-). To o resztę się nie boję:-) Ukłony dla wyrozumiałej Rodzicielki:-) Quote
gusia0106 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='rufusowa']Jutro Gusia idzie na wizyte przedadopcyjną do rodziny zainteresowanej Korą :loveu: trzymajcie kciuki :p Łatwo nie będą mieli. W środę przedadopcyjnych maglowałam 1,5 h :evil_lol: Tym też się nie upiecze :evil_lol: Quote
Soema Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 gusia0106 napisał(a):Łatwo nie będą mieli. W środę przedadopcyjnych maglowałam 1,5 h :evil_lol: Tym też się nie upiecze :evil_lol: I bardzo dobrze :diabloti: Quote
rufusowa Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 to magluj do woli bo domek musi być najlepszy :loveu: i odezwij sie Kochana jak już skonczysz oki? :cool3: Quote
jagienka42 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 gusia0106 napisał(a):Łatwo nie będą mieli. W środę przedadopcyjnych maglowałam 1,5 h :evil_lol: Tym też się nie upiecze :evil_lol:Jezu co ty im robiłaś za sprawdziany przez 1.5 godziny:roll: ja czasami mam problem z pytaniami do przyszłych właścicieli bo dla mnie to normalne jak należy traktować psa i te pytania wydają mi się durne.:oops: np.co zrobicie z psem w czasie wakacji? przecież i tak nikt mi nie powie że przywiąże do drzewa i pojedzie dalej:mad:.dlatego raczej kieruje się intuicją i wrażeniem z pierwszego spotkania:lol: Quote
izys Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 czesc dziewczyny:)... sorki ze tak dlugo nie pisalam, ale w pracy bylam do 7 i dopiero teraz wstałam:).... czekam na wiesci o maluchach,i o tej wizycie przed adopcyjnej:) Quote
rufusowa Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 no bo ludziom trzeba to i owo uswiadomic i jesli widac ze zdają sobie sprawe to super ale czasem nie zastanawiają sie co będzie jesli....dlatego niech dobrze przemyślą sprawe :mad: :evil_lol: Izys przeciez Ty kobieto pracowałas całą noc....idz sie jeszcze przespij bo ta noc niekoniecznie będzie przespana ;) dzisiaj coprawda aniołki przespały całą noc ale w nowym miejscu bez siostrzyczki...roznei moze byc :evil_lol: Quote
izys Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ide z moim cielaczkiem na spacer, bo o 7 to bylam tylko na chwile-idac spalam po drodze :D (tak za godzinke wracamy) jak by cos sie stało to pisac na komurke:P dziewczyna ktora ma mi przywiesc malucha czeka na jakies wiesci, jakiego psa biore itp. wybaczci spalam jak do mnie dzwonila i wszystkiego nie zrozumialam rufusowa jak masz do niej numer to napisz jej sms'ka bo ona czeka na jakas odp. dobra, ide bo jakos nie przytomna jestem... moze tyroche sie odmule na spacerze:) Quote
gusia0106 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Mhm....no jak dla mnie to Kora ma dom na Ursynowie ;) Quote
Soema Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 gusia0106 napisał(a):Mhm....no jak dla mnie to Kora ma dom na Ursynowie ;) No to super ! Mama Rufusowej odetchnie :lol: my wszyscy też.. Quote
maciaszek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Świetne wieści :multi:. Bardzo się cieszę, ale najbardziej to się chyba cieszy mama Rufusowej ;). Quote
gameta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Zaczy się moja pomoc nie będzie konieczna :evil_lol: Ciszę się, że mała ma domek :multi: Izys, gdybyś potrzebowała opieki sylwestrowej nad małą - daj znać, jeśli kumpela nie będzie chciała mi swojego suczydła podrzucić, to będę mieć miejsce :lol: Quote
kika22 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ja również cieszę się z takiego obrotu sprawy z maluchami:loveu: Rufusowa wycałuj mame za cierpliwośc:lol: Gameta a czy podrośnietego szczylka mozesz tez zaprosic do siebie na Sylwka 2008:eviltong: Szukamy lokum dla Frania z DT, ktory jest w Warszawie ? Quote
gameta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kika, na wątku Frania jestem stałym bywalcem, ale samca nie mogę wziąść, bo mój Koks jest baaardzo taki sobie do innych psów, a sukę będzie musiał przeżyć :-) Quote
Recommended Posts