Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie było mnie ponad 2 tygodnie, a tu takie dobre wieści.....:multi::multi::multi:
Poziomka już szprecha i jeszcze Lejdi na dodatek.........no cudnie się to wszystko skończyło...:lol: Wielkie podziękowania dla wszystkich bo droga od Siostry-Wet do Niemiec była bardzo długa i cierniami usłana i chylę czoła przed wszystkimi co tą droge przeszli i to często boso bo wet buty zabrała....:mad:
[B][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Poziomko i Lejdi wszystkiego najlepszego wam życzę w tym lepszym świecie......:loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/COLOR][/B]

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='becia66']bo wet buty zabrała...[/quote]

Nie przesadzaj,Cioteczko.Bardzo Cię proszę.Być może Ty zlekceważyłabyś ostrzeżenia,ale ja czułam się i czuję odpowiedzialna za psa,którego miałam na DT.
Nie rób ze mnie potwora.
Nie zanegujesz faktu,że mimo Twojego fatalnego o mnie zdania jednak czegoś Poziomki nauczyłam.
Ale przecież według Ciebie to się nie liczy i nawet na zwykłe dziękuje nie zasłużyłam.
Poziomka była u mnie tyle czasu i nawet się nią nie zainteresowałaś,a teraz mnie krytykujesz?Za co i na jakiej podstawie?
Czy suńka chodziła głodna,zaniedbana???
Gdy przyszła do mnie - bała się własnego cienia.
Podczas pobytu u mnie zmieniła się-i nawet na jej wątku zostało to zauważone.
Problem ze mną jako "złym DT" zaczął się,gdy zaczęłam szczerze pisać o jej wadach a także o tym,że boję się Niemiec...
Wybacz,ale MIAŁAM PRAWO SIĘ BAĆ.
Co nie oznacza,że byłam ewidentnie złym domem tymczasowym czy też zamykałam Poziomce drogę do szczęśliwego domu.
Ile było przypadków-nawet na dogo-że pies pojechał-i wsiąkł???
No,ale to się nie liczy...
Liczy się to,że wet miała czelność napisać na dogo,że się boi...
Naprawdę powód do nienawiści...
Nie ma co...
Ech,szkoda słów...

Cieszę się,że Poziomka ma się dobrze.
Życzę Jej,by znalazła kochający dom i była szczęśliwa.

Powodzenia,suńko!

Posted

[quote name='Wet-siostra']
Co nie oznacza,że zamykałam Poziomce drogę do szczęśliwego domu.
[/quote]

.....:confused::confused::confused:.....I tu cię mam !!! :grab:
Przepraszam wszystkich, nie bedę wiecej polemizować z Wet na tym wątku.
Teraz kibicujemy Poziomce i Lejdi......:laugh2_2:

Posted

Wet, chcesz coś wyjaśnić z Becią to rób to pm. Na wątku tego biednego psa już dość było gorzkich słów. Zgodnie z obietnicą złożoną modom, nie będzie tu żadnych wycieczek personalnych i obrzucania się błotem.
Mam nadzieję, że to jasne i nie będziesz więcej wyjasniać starych spraw na tym wątku. To nie Twój wątek, a Poziomki :roll:

Posted

Cioteczko-nie zamierzam niczego wyjaśniać,bo tłumaczą się winni.A ja mam czyste sumienie bo wiem,że dałam Poziomce wszystko to,co mogłam i na co mnie było stać...
I naprawdę się cieszę,że suńka okazała się mniej problemowa niż u mnie.
Nigdy nie miałam zdolności pedagogicznych-i nigdy tego nie ukrywałam...
Na szczęście są na Dogo osoby,które umieją pracować z psem...

Życzę Poziomce najwspanialszego domu pod słońcem!:loveu:

Posted

Będą fotki? :roll:. Te ze śniegiem są fajne, ale ja niewiele widzę. Bardzo bym chciała zobaczyć Poziomkowy pychol uśmiechnięty w okazałości całej ;)
Reksiu - prosimy, prosimy :loveu:

Posted

O jejku!:crazyeye:, jak to możliwe, że mi umknęły?!

[B]Poziomka jest... :loveu::loveu::loveu:!!!

Reksiu, cudowna Osoba z Ciebie!

[/B][COLOR=DarkOliveGreen]Posty skaczą, Miśka dzięki :)[/COLOR]

Posted

[quote name='Reksiu21']No to pare zdjec z wczoraj, (umiejetnosci mojego taty, niestety tylko 2 sie udaly:eviltong:), i z mieszkania.
[IMG]http://i37.tinypic.com/dexyzp.jpg[/IMG]

[IMG]http://i34.tinypic.com/154hajb.jpg[/IMG]

[IMG]http://i33.tinypic.com/2s6k7kk.jpg[/IMG]

[IMG]http://i34.tinypic.com/av4kt4.jpg[/IMG][/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote=Reksiu21;11403007/

[IMG]http://i33.tinypic.com/2s6k7kk.jpg[/IMG]

[IMG]http://i34.tinypic.com/av4kt4.jpg[/IMG][/quote]

Te zdjęcia mówią same za siebie.......:loveu::loveu::loveu:

Posted

A wiecie ze Poziomka juz jest grzeczniutkim, dobrze wychowanym pieskiem?:p
Na dworze biega zemna luzem, chodzi na spacery bez smyczy, do koni, jak zawolam to odrazu przybiega, jak gdzies biegnie gdzie jej niewolno to powiem PENNY NEIN, i odrazu sie zatrzymuje i wraca, umie SIAD i ZOSTAN, mozna ja zostawic sama w pokoju i nieskacze na drzwi, czy je otwiera, tylko grzecznie czeka, wieczorami biega luzem po restauracji miedzy goscmi, nieprosi przy stole, nieskacze na meble, i wogle jest kochanym pieskiem.:loveu:
Pieknie bawi sie z Lejdi, a uwielbia mojego dobka. Jak on na dworze goni jak wariat tam i spowrotem, to ona wszedzie za nim biega.
Usmialam sie wczoraj z niej, bo jak ja w sypialni wieczorem zostawiam i ide sie myc, to na poczatku odrazu na lozko wskakiwala, to mowilam zeby zeszla, to wtedy schodzila. Po jakims czasie to odrazu zeskakiwala jak wchodzilam i cieszyla sie calym zadkiem i robila niewinna minke, a wczoraj to zeskoczyla jak uslyszala ze ide, i siedziala jak aniolek i sie cieszyla. Dotknelam jozko i oczywiscie cieple, a ona grzaczniutko na poslanku. Taka miala minke!:loveu: Smieszna jest, ale madra, i taki pieszczoch, i cwaniak ze usmiac sie z niej mozna.

Posted

Niebede duzo pisac o domku zeby niezapeszac, dam wam znac jak wyjdzie cos z tego. Mam dwa domki, ale jeden mi bardziej odpowiada, bo ten drugi to mloda rodzina, a niechetnie wyadoptywuje psaki do takich, bo niewiadomo jak pies zareaguje jak dziecko sie urodzi, czy np. jak mieszkanie beda zmieniac, to czasami psa niemoga zabrac, itd.
Wole jak ludzie maja zycie ulozone, to wtedy jestem spokojniejsza o psa.
Ten pierwszy to kobieta, 51 lat, mieszka sama. Jedyne co musimy sprawdzic to jak bedzie Penny na jej koty reagowala, i jak one na nia, bo ma 2 sjamskie. One byly ou poprzedniego wlasciciela kiedys z psem, ale ta pani psa niemiala.
Zobaczymy.