Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczyny za konstruktywne uwagi. :)
Sprawdźcie czy jest ok.
Te teksty zamieściłabym aktualizując wydarzenie na FB.
Ważne, aby często wysyłać wiadomości do uczestników wydarzenia, wtedy częsicej zaglądają na stronkę.
Może też wrzucić zdjęcia z dogo.
I może jakiś bardziej dramatyczny tytuł, np. Lepiej mnie już zabijcie... I dalej wyjaśnienie .... jeśli dostałem dożywocie.

Posted

Donvitow, ja ich nie prosiłam o zabranie Kostka czy szukanie mu miejsca...
ale moga byc może wciagnąć go pod swoje adopcje i przede wszystkim służyć radą i doświadczeniem
na cuda nie liczę ;)

co do bazarków dziewczyny, tytuł musi zawierać datę i godzinę zakończenia bo Wam zamkną,
w jednym poście może byc maksymalnie 5 zdjęc najlepiej w rozmiarze 600x400
pod pierwszym postem z celem, musi byc post na rozliczenie w którym wg. najnowszego regulaminu trzeba wypisac listę numerków i dodatkowo aktualizowac tam kto co licytuje, przepraszam ze zasmiecam Kostkowi tu wątek zamiast napisac na pw, ale juz padam na pysk i net mi zamula..
to pozmieniajcie co się da zeby nikt się nie przyczepił, dopiszcie ze to Wasz pierwszy bazarek czy cos..i ze liczycie na wyrozumialosc ;)

Pierwsza strona wygląda teraz super, dla kontarstu nizej jakies foty z kojca, tekst o kojca i więzionej energii jest świetny, ogółem zaczynam wierzyć że tego drania Kostka to do raju się uda wysłac, tylko aureolkę najpierw niech mu szkoleniowiec załatwi ;)

dobranoc Kostkowefanki

Posted

winter7 napisał(a):
Understandme - jesteś nieoceniona! Ja nie mam pojęcia jak się "produkuje" banerki. :)

DZIĘKI BUŹKA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja też nie ma pojęcia, zamówiłam tutaj na dogomani, dzisiaj wieczorem powinny być już poprawione bo literówka jest ;) Poza tym cały czas staram się w miarę możliwości zapraszać na wątek ;)

Posted

understandme napisał(a):
Literówka juz w bannerkach poprawiona ! :lol:

Dzięki. Kochana jesteś. Czy w zaproszeniach mogłabyś również wrzucać linki do bazarków na Kostka?