Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglądam do Kostka na zaproszenie understandme. Przepraszam, nie dam rady wspomóc finansowo, ale jestem całym sercem z Kostkiem i Wami i trzymam kciuki za powodzenie całej akcji.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam prośbę, czy możecie mi podesłac linki do wszystkich bazarków dla Kostka ? Bo jutro będę miała chwilę to roześlę wątek to chciałabym zaoszczędzić czas i nie przeszukiwac teraz wątku w poszukiwaniu linków ;)

Posted

understandme napisał(a):
mam prośbę, czy możecie mi podesłac linki do wszystkich bazarków dla Kostka ? Bo jutro będę miała chwilę to roześlę wątek to chciałabym zaoszczędzić czas i nie przeszukiwac teraz wątku w poszukiwaniu linków ;)

Wszystko jest też na pierwszej stronie :)

BAZARKI:
http://www.dogomania.pl/threads/218229-Red-Bull-doda-Kostkowi-skrzyyyyyde%C5%82-!!!-Napoje-energetyczne-do-12.12-KUP-TERAZ

http://www.dogomania.pl/threads/218294-Bi%C5%BCuteria-Kostus-zbiera-na-hotel-z-behawioryst%C4%85!!!Nie-skazuj-go-na-%C5%9Bmier%C4%87-POM%C3%93%C5%BB!!!?p=18067150#post18067150

Posted

understandme napisał(a):
nie zauwazyłam, gapa ze mnie :D

Jeśli możesz, porozsyłaj też prośby o głosy na Kostka w konkursie. Do zgarnięcia realna kasa. ;) Nawet niemal 300 zł.

Ja rozsyłam taki tekst:

Cześć,
bardzo proszę o głos na zdjęcie nr 2 w konkursie http://www.dogomania.pl/threads/217513 - na zdjęciu jest Rudzik z Psiego Anioła, który całe życie służył ludziom, a umarł niechciany w schronisku... Nagrodę chciałabym przeznaczyć na Kostka "skazanego na dożywocie", też z Azylu, by nie powielił losu Rudzika...
Dziękuję i pozdrawiam!

Posted

Bonsai napisał(a):
Jeśli możesz, porozsyłaj też prośby o głosy na Kostka w konkursie. Do zgarnięcia realna kasa. ;) Nawet niemal 300 zł.

Ja rozsyłam taki tekst:

Cześć,
bardzo proszę o głos na zdjęcie nr 2 w konkursie http://www.dogomania.pl/threads/217513 - na zdjęciu jest Rudzik z Psiego Anioła, który całe życie służył ludziom, a umarł niechciany w schronisku... Nagrodę chciałabym przeznaczyć na Kostka "skazanego na dożywocie", też z Azylu, by nie powielił losu Rudzika...
Dziękuję i pozdrawiam!

Super tekst

Posted

Poczytałam i chętnie Kostkowi pomogę tym bardziej że miejsce w Hotelu jest.Deklaracji stałych nie składam:oops: ale jednorazowo wspomogę na tą chwilę. Proszę nr konta

Edit głosować na dogo kalendarzu nie będę ponieważ mam tam swoje typy w wielkiej potrzebie
ze schroniska w Białej Podlaskiej

Posted

aida napisał(a):
Poczytałam i chętnie Kostkowi pomogę tym bardziej że miejsce w Hotelu jest.Deklaracji stałych nie składam:oops: ale jednorazowo wspomogę na tą chwilę. Proszę nr konta

Edit głosować na dogo kalendarzu nie będę ponieważ mam tam swoje typy w wielkiej potrzebie
ze schroniska w Białej Podlaskiej

Rozumiem- tzw. konflikt interesów :)
A za pomoc i obecność piękne podziękowania.

Z dobrych wieści - wieczorem rozmawiałąm z panią Agnieszką z Azylu. Kostuś jedzie w tym tygodniu. Załatwiamy transport.
I KOstek będzie grzał doopsko w ogrzewanym pomieszczeniu - Azyl dorzuca się 100zł miesięcznie na pobyt Kostka w ogrzewanym pokoju :)

Posted

Aida, bardzo dziękujemy za obecnosc na wątku! Każda pomoc jest bardzo ważna. :)

Co do Kostka - wspaniale wiesci! Czyli ile w koncu miesięcznie kosztuje pobyt Kostka w hotelu? Tzn. czy ogrzewany boks kosztuje wiecej niz w rozliczeniu na 1 stronie?
Ciesze sie bardzo, ze maly robi krok ku lepszemu! Trzymam kciuki za transport!

Posted

SŁUCHAJCIE!!!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Kostek jest w drodze do hotelu. Azyl wziął na siebie transport. Wyruszają na noc (kierowca i opiekun Kostka z Azylu, którego akceptuje Kostuś ) i będą nad ranem w Bogatyni.
W dodatku pan Marek powiedział, że weźmie Kostka do ogrzewanego pokoju bez dopłaty ze strony Azylu (kojec 400zł, pokój 500zł - Azyl chciał dopłacać 100zł za pokój), więc nad tym naszym Konstantym ktoś na górze czuwa :cool3: :modla:
Rano będę dzwoniła do hotelu i napiszę jak tylko się czegoś dowiem.
Ale super. Czuję się jakby moje dziecko szło pierwszy dzień do szkoły :evil_lol:
:thumbs:POWODZENIA

Posted

Strasznie się cieszę !!! :) Będą fotki? :razz: Jestem ciekawa tego kostkowego apartamentu! :)

Jak się cieszę!!! :D Choć jedna dobra wiadomość w ostatnim czasie (mój Piegusek znów choruje :( ).