Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja postaram się znów na weekend porozsylac watek, w tygodniu nie bardzo mogłam... I postaram się uzbierać jakas kaske na Kostka, bo poki co jestem splukana...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i z tego co pisały trochę wcześniej dziewczyny, Kostek nie jest wcale taki łagodny :( Ale bardzo fajnie ze naweyt na photobloga go wrzuciłaś :loveu: Ja wieczorkiem siądę i będę rozsyłać wątek ;)

Posted

Dzięki za PW.

Już 3,5 lat siedzi w Azylu.
Agnieszką Brzezińską (właścicielką Azylu). Będzie szczęśliwa, jeśli Kostuś trafiłby na szkolenie. Chce jednak pozostać osobą decyzyjną w sprawie ewentualnej adopcji i mieć możliwość wyboru domu. Będzie się również kontaktować z hotelem w sprawie postępów Kostka (Kostek chłopie nie zawiedź nas i nie chodź na wagary )

Jeśli pojedzie do Marka do Bogatynii to i Pani Brzezińska będzie musiała podpisać umowę z Markiem i ustalić kto odpowiada za wpłaty/ muszą być regularne/, za ewentualne leczenie, decyzje co do dalszego losu psa w zależności od oceny,itd.
To duża odpowiedzialność wyciągać psa niepewnego. Może u Marka spędzić i rok. Sponsorzy muszą być pewni. Na bazarkach można się "poślizgnąć". A o adopcje bulowatych trudno.

Kibicuję psiakowi.

Posted

zioberek87 napisał(a):
cioteczki dzisiaj dostałam 20 zł od Karina R BARDZO DZIĘKUJEMY!!!! cioteczka też pisze się na stałą miesięczną 10 zł:) jeszcze raz DZIĘKUJEMY:)

Genialnie!!! Dzięlujemy!!! :)

Alicja napisał(a):
Melduję się na wątku

Zapraszamy częściej :)

Oddechmotyla, nie wiem jak Ci dziękować za tyle ogłoszeń. :)

Posted

ROZLICZENIE:

DEKLARACJE JEDNORAZOWE
30zł - spadek po Strike'u
20zł - KarinaR
100zł - Aida
10zł -kkasiiiar
fanty na bazarek - Bonsai
fanty na bazarek - Martika&Aischa
ogłoszenia - oddechmotyla
bazarki - alice midnight
bazarek - danavas

DEKLARACJE STAŁE
10zł - KarinaR
10zł - Ladymonia0610
20zł - zioberek87
100zł - winter7

Posted

Hej, nie wiem kto z Was prowadzi wydarzenie a fb, ale proponuję przekształcić je bardziej w formę "zbieramy pieniądze na behawiorystę dla Kostka". On już spędził kilka zim w schronisku, więc to mało adekwatne do jego obecnej sytuacji. Zbieramy pieniądze na hotel, na behawiorystę i to chyba powinno być głównie ujęte w wydarzeniu, bo dzięki temu może ktoś zdecyduje się wpłacać na niego pieniądze. Moja propozycja to zmienić tytuł i tekst wydarzenia.

Posted

witam wszystkich po weekendzie

Donvitow napisał(a):
Dzięki za PW.

Już 3,5 lat siedzi w Azylu.
Agnieszką Brzezińską (właścicielką Azylu). Będzie szczęśliwa, jeśli Kostuś trafiłby na szkolenie. Chce jednak pozostać osobą decyzyjną w sprawie ewentualnej adopcji i mieć możliwość wyboru domu. Będzie się również kontaktować z hotelem w sprawie postępów Kostka (Kostek chłopie nie zawiedź nas i nie chodź na wagary )

Jeśli pojedzie do Marka do Bogatynii to i Pani Brzezińska będzie musiała podpisać umowę z Markiem i ustalić kto odpowiada za wpłaty/ muszą być regularne/, za ewentualne leczenie, decyzje co do dalszego losu psa w zależności od oceny,itd.
To duża odpowiedzialność wyciągać psa niepewnego. Może u Marka spędzić i rok. Sponsorzy muszą być pewni. Na bazarkach można się "poślizgnąć". A o adopcje bulowatych trudno.

Kibicuję psiakowi.

i to są konkrety :) dzięki!
zioberek87 - czyli rozumiem, że załatwiasz kwestie finansowe, pytanie - czy druga osoba zajmie się reprezentacją Kostka na dogomanii i pilnowaniem jego spraw natury organizacyjno medialnej?

Bonsai napisał(a):
Hej, nie wiem kto z Was prowadzi wydarzenie a fb, ale proponuję przekształcić je bardziej w formę "zbieramy pieniądze na behawiorystę dla Kostka". On już spędził kilka zim w schronisku, więc to mało adekwatne do jego obecnej sytuacji. Zbieramy pieniądze na hotel, na behawiorystę i to chyba powinno być głównie ujęte w wydarzeniu, bo dzięki temu może ktoś zdecyduje się wpłacać na niego pieniądze. Moja propozycja to zmienić tytuł i tekst wydarzenia.

koniecznie!

Posted

Wysłałam prośbę do Fundacji Ast o zainteresowanie się Kostkiem.
Pewnie chwilkę trzeba będzie poczekać.
Ale trzymajcie kciuki, może współpraca lub transfer między Fundacjami to najlepsza opcja na dzisiaj.

Czy została wysłana prosba do moderatora o przepisanie wątku na inną osobę?

Posted

Nie wiem czy ktoś wysyłał taka prośbę. A to nie jest tak że tylko ten, kto założył wątek może prosić o zminę tytułu ;)? Bo właśnie nie wiem do końca jak to jest.

Posted

Już mówię :)
Ten kto założył wątek ma wszelkie prawo do jego edycji i zgłaszania próśb o przesuwanie go między działami zgodnie z potrzebami.

Aczkolwiek, tutaj miały ostatnio miejsce poszukiwania nowego opiekuna wątku i skarbnika.
Do końca nie wiem co zostało ustalone, ofertę złozyła zioberek87 oraz winter7 :)
Może skoro Wy cioteczki przodujecie, to dogadajacie się między sobą jak to dalej ma wyglądać i nam to ogłoście.

Moderatorem tego działu są m.in.:
Maupa4 i Czarodziejka
tu można zajrzeć: http://www.dogomania.pl/showgroups.php

trzeba do jednej z nich napisać o co chodzi i czy da się to w ogole zrobić :)

Posted

alice midnight napisał(a):
Już mówię :)
Ten kto założył wątek ma wszelkie prawo do jego edycji i zgłaszania próśb o przesuwanie go między działami zgodnie z potrzebami.

Każdy może poprosić moda o zmianę opiekuna wątku, gdy ten jest nieaktywny. Mogę napisać do Maupy albo Czarodziejki, tylko zdecydujcie kto ma władać pierwszym postem. ;)