Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej cioteczki i Kostusiu przepraszam że mnie trochę nie było ale byłam 4 dni na szkoleniu gdzie net mi działał tylko w niedzielę i półpon później padł:( oczywiście pieniążki z bazarku foto doszły przed chwilką sprawdzałam konto dokładnie 190 zł BARDZO DZIĘKUJEMY:) już się nie umiem doczekać wieści od chłopaka:D ciekawe jak sobie radzi:)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zioberek87 napisał(a):
przed chwilką sprawdzałam konto dokładnie 190 zł BARDZO DZIĘKUJEMY:)

prosze potwierdz na bazarku ze doszlo to rozlicze, link w podpisie;)

Posted

Miały być wieści, ale ja od 4 dni siedzę w samochodzie i wracam do domu po północy... :(
Właśnie dzwoniłam do hotelu.
Kostek jest ulubieńcem pana Marka. Zaokrąglił się, ma błyszczącą sierść, do tej pory nie wykazał żadnej agresji w stosunku do osób pracujących z nim, do syna pana Marka, do innych psów. Co prawda nie było bezpośredniej konfrontacji z psami, ale psy były koło siebie przez siatkę. Kostek nie zaczepia innych psów, nie podbiega do kojców, nie nakręca się. Jest bardzo posłuszny, przymilaśny, uwielbia się bawić. Od stycznia można go ogłaszać....
Kostek potrzebuje swojego Ktosia.
Pan Marek obiecał, że nagra filmik jak bawi się z jego synem :)
No to czekamy :D

Posted

SKRADZIONO PSA - BARDZO PROSIMY O POMOC!!

Imię: Baster (Aniołek)

Pies - samiec W TYPIE rasy PIT BULL TERIER RED NOSE - młody:1,5 ROCZNY, bardzo ułożony, słuchający komend: siad, łapa ,waruj, leżeć. Wskakujący do bagażnika samochodu i wyskakujący z niego bez problemu, łagodny w stosunku do ludzi dorosłych jak i dzieci, zachowujący czystość w domu - nie akceptujący samców ras olbrzymich, został skradziony z wybiegu na terenie fundacji w Tarnowskich Górach (woj. śląskie) w dniu 16.12.2011r pomiędzy godziną 12:45 a 14:45.
Raport z kradzieży został złożony w Komendzie Powiatowej Policji w Tarnowskich Górach w dniu kradzieży. Schronisko w Miedarach zostało powiadomione. Wolontariusz specjalizujący się w opiece nad psami tej rasy na terenie całego Śląska /znający psa osobiście/ - został powiadomiony. Poszukiwania z penetracją terenu nie dają rezultatu. Prasa informację otrzymała - wiadomość zostanie ujęta w wydaniu internetowym oraz papierowym. Polski Związek Łowiecki Zarząd Główny powiadomiony - z prośbą o przesłanie informacji do Okręgów Śląska; Częstochowa, Tarnowskie Góry, Świerklaniec, Nakło Śląskie , Chechło, Piekary Śl., Bytom, Chorzów, Zabrze itd. Jeżeli pies tej rasy oswobodzi się - jest w stanie przebiec 70 km / dobę. Prosimy zakazać odstrzału psa - ponieważ przeszedł szkolenie w zakresie RATOWNICTWA LUDZI SPOD ZWAŁÓW ZIEMI, GRUZU ORAZ ŚNIEGU!!!!

NR CHIP: 985170001061070

FOZ "Ulga w Cierpieniu"
Szukamy psa - kontakt 604253456

Posted

winter7 napisał(a):

Kostek jest ulubieńcem pana Marka. Zaokrąglił się, ma błyszczącą sierść, do tej pory nie wykazał żadnej agresji w stosunku do osób pracujących z nim, do syna pana Marka, do innych psów. Co prawda nie było bezpośredniej konfrontacji z psami, ale psy były koło siebie przez siatkę. Kostek nie zaczepia innych psów, nie podbiega do kojców, nie nakręca się. Jest bardzo posłuszny, przymilaśny, uwielbia się bawić. Od stycznia można go ogłaszać....
Kostek potrzebuje swojego Ktosia.

No i oby więcej takich wieści. :)

Posted

Zioberku, czy są jakieś wpłaty na konto Kostka? Może trzeba wysłać przypomnienia deklarowiczom, jeśli komuś wypadło z głowy.
Danavas miała przelać również wpływ z bazarku robionego dla Strike'a.