chita Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='winter7'] A oto lista zniszczeń po nocy:...[/QUOTE] mialam wstrzymanie akcji serca:evil_lol: fajnie ze sie narazie sprawuje, oby tak dalej! Quote
gosia1701 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 jak przeczytałam "A oto lista zniszczeń po nocy" to byłam pewna że pokój przestał istnieć :evil_lol: jestem w szoku że nic nie zniszczył bo gdy w boksie dostawał jakieś posłanie to zaraz było w strzępach :roll: Quote
winter7 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='gosia1701']jak przeczytałam "A oto lista zniszczeń po nocy" to byłam pewna że pokój przestał istnieć :evil_lol: jestem w szoku że nic nie zniszczył bo gdy w boksie dostawał jakieś posłanie to zaraz było w strzępach :roll:[/QUOTE] Kostek to po prostu niebieski ptak.On nie lubi ograniczeń, zakazów, nakazów. Chce żyć jak na człowieka przystało :evil_lol: Quote
piescofajnyjest Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 oj tam, poryczalam sie ze szcescia!!! hopaj Kostek na pierwsza na dobranoc:) Quote
Karro Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Melduje się u Kostka po chwilowej przerwie z powodu wyjazdu ! :) Quote
Bonsai Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Z bazarku fotograficznego - kalendarzowego Kostuś będzie miał 190 zł ! :) :) Zajęliśmy 2gie miejsce. :) Quote
winter7 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Bonsai']Z bazarku fotograficznego - kalendarzowego Kostuś będzie miał 190 zł ! :) :) Zajęliśmy 2gie miejsce. :)[/QUOTE] Walka była bardzo zacięta!!! Tym większe brawa dla Bonsai. I jeszcze większe podziękowania za przekazanie nagrody dla Kostusia :laola: Quote
Karro Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Bonsai']Z bazarku fotograficznego - kalendarzowego Kostuś będzie miał 190 zł ! :) :) Zajęliśmy 2gie miejsce. :)[/QUOTE] Swietnie! :):):):) Quote
piescofajnyjest Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 gratulacje!!!! bardzo sie ciesze:) Quote
winter7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Wysłałam dziś wiadomość do hotelu z prośbą o zdjęcia. Jak tylko do mnie coś dojdzie, zaraz wstawiam :) Quote
zioberek87 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 ojjojoj :) długo mnie nie było tak bardzo się cieszę jak narazie i mam nadzieję że na zawsze same pozytywne informacje oby tak dalej:) zaraz sprawdzę konto i zobaczę czy coś przyszło:) Quote
zioberek87 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 dziękujemy za wpłaty od Kasumi 155 zł za pieniążki po Striku oraz Karinie R za wpłatę 10 zł OGROMNE DZIĘKUJĘ!!!!!! Quote
winter7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Skoro czekacie....no to mam filmik z Konstantym w roli głównej. Wgrywam właśnie na youtube'a. Zaraz podam link Quote
winter7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Oto Kostuś na wolności:):):):):):) [video=youtube;j-q-PzLS9gU]http://www.youtube.com/watch?v=j-q-PzLS9gU[/video] Quote
winter7 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Ale on jest piękny :) Pan Marek napisał, że jak do tej pory wszystkie SWOJE sprawy załatwia na spacerach. I że "... będą z niego LUDZIE..." :D Quote
Bonsai Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Widać , że szczęśliwy. :) I naprawdę ładnie współpracuje. :) Będą z niego ludzie! :) :) Quote
piescofajnyjest Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 widac od razu, ze Kostek szczesliwy :) ach.... Quote
zioberek87 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 :):) też się bardzo cieszę:) oby szybko znalazł domek:) Quote
koosiek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ale szczęśliwy :) Przy okazji zapraszam na bazarek na Rafika - bardzo schorowanego szkielecika :( http://www.dogomania.pl/threads/218966 Quote
Donvitow Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Fajny filmik. Normalny pies szukający kontaktu z człowiekiem. Super podporządkowany. Nie widać agresji, lęków. Wystarczy 10 minut spaceru dziennie by mieć psa na własność. Quote
Recommended Posts