Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak przeczytałam "A oto lista zniszczeń po nocy" to byłam pewna że pokój przestał istnieć :evil_lol:

jestem w szoku że nic nie zniszczył bo gdy w boksie dostawał jakieś posłanie to zaraz było w strzępach :roll:

Posted

[quote name='gosia1701']jak przeczytałam "A oto lista zniszczeń po nocy" to byłam pewna że pokój przestał istnieć :evil_lol:

jestem w szoku że nic nie zniszczył bo gdy w boksie dostawał jakieś posłanie to zaraz było w strzępach :roll:[/QUOTE]

Kostek to po prostu niebieski ptak.On nie lubi ograniczeń, zakazów, nakazów. Chce żyć jak na człowieka przystało :evil_lol:

Posted

[quote name='Bonsai']Z bazarku fotograficznego - kalendarzowego Kostuś będzie miał 190 zł ! :) :) Zajęliśmy 2gie miejsce. :)[/QUOTE]
Walka była bardzo zacięta!!! Tym większe brawa dla Bonsai. I jeszcze większe podziękowania za przekazanie nagrody dla Kostusia
:laola:

Posted

[quote name='Bonsai']Z bazarku fotograficznego - kalendarzowego Kostuś będzie miał 190 zł ! :) :) Zajęliśmy 2gie miejsce. :)[/QUOTE]

Swietnie! :):):):)

Posted

ojjojoj :) długo mnie nie było tak bardzo się cieszę jak narazie i mam nadzieję że na zawsze same pozytywne informacje oby tak dalej:) zaraz sprawdzę konto i zobaczę czy coś przyszło:)

Posted

Fajny filmik.
Normalny pies szukający kontaktu z człowiekiem. Super podporządkowany. Nie widać agresji, lęków. Wystarczy 10 minut spaceru dziennie by mieć psa na własność.