Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

BELLA, nr 602

numer: 602
numer chip: 953000005134872
imię: Bella
wielkość: duza
rasa: MIX LABRADORA
data przyjęcia: 2009-04-19
przebywa w boksie: ZWIERZĘTARNIA

opis: Duża i wzbudzająca respekt sunia, która jest jednak bardzo łagodna i spokojna. Wygląda jak "powiększony" labrador, potrafi siadać i podawać łapę, widać że jest dobrze wychowana. Bardzo grzeczna i przyjacielska zarówno w stosunku do ludzi jak i zwierząt.
P Hania
697 775 845
(042) 653 15 02 (po 20)
[email protected]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='malawaszka']może tutaj ktoś sie zainteresuje sunią? widać, że rodziła - może już nie może rodzić, albo daje za małe mioty?...

Oddam labradora suka biszkoptowa (645491221) - Aukcje internetowe Allegro

oddam w dobre rece suke labradora biszkoptowa, 4 lata do domku z ogrodem. 790343105
widziałam tą biedę ,ale mamy tyle labradorów ,że normalnie nie ma gdzie tego dawać :oops::-(:placz::placz:

• 2 weeks later...
Posted

LABI, nr 346

numer: 346
numer chip: 953000005135913
imię: Labi
rasa: mix labradora
data przyjęcia: 2009-06-15
kwarantanna do 2009-06-29
przebywa w boksie: kwarantanna

opis: Labi to piesek bardzo przypominający labradora. Pies został znaleziony z obrożą, być może szuka go właściciel.
Labi jest spokojny i grzeczny, w boksie nie interesują go konflikty. Zawołany chętnie podchodzi, jednak nie zabiega o uwagę za wszelka cenę. Labi jest przyjacielskim, sympatycznym psiakiem, czeka w schronisku na właściciela lub nowy dom, będzie wspaniałym towarzyszem.

Posted

[quote name='mgie']Wczoraj dodano takie ogłoszenie:

[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1990669_pilnie_oddam_labladora_w_dobre_rece.html]Wyszukiwanie[/url][/quote]
[I][B]Czy ogłoszenie jest zdjęte czy mi się nie otwiera?[/B][/I]

Posted

LABI, nr 346

numer: 346
numer chip: 953000005135913
data przyjęcia: 2009-06-15
przebywa w boksie: kwarantanna

opis: Labi to piesek bardzo przypominający labradora. Pies został znaleziony z obrożą, być może szuka go właściciel.
Labi jest spokojny i grzeczny, w boksie nie interesują go konflikty. Zawołany chętnie podchodzi, jednak nie zabiega o uwagę za wszelka cenę. Labi jest przyjacielskim, sympatycznym psiakiem, czeka w schronisku na właściciela lub nowy dom, będzie wspaniałym towarzyszem.

• 3 weeks later...
Posted

wklejam ogłoszenie, może kogoś zainteresuje, może warto zadzwonić i jakąś niunię przedstawić

2009-07-04
Wezmę psa | Rasa: Labrador retriever

| Rodowodowy: Nie

Miejscowość: oborniki wlkp Województwo: Wielkopolskie

bardzo chętnie zaadoptuje szczeniaka labradora, mam podwórze i ogród tak ze psiak będzie mógł sie wybiegać, mam także czworo dzieci więc bawić się będzie miał z kim

| 0616706099

Posted

witam wszystkich!

mam potencjalnie rodzinke chetna na labka lub goldena plec nie gra roli chcieliby szczeniora ale moze byc tez starszy jakis.ja na codzien zajmuje sie wylacznie kundelkami i takie tez wyciagam na dt dlatego wsrod swoich tymczasowiczow nie mam im nic do zaoferowania.dodam tylko,ze rodzina sprawdzona znam ich bardzo dobrze bo to moja ciocia chcialam bardzo by zaadoptowali kundelka ale jednego juz maja mieli tez benka ale umarl ze starosci tydzien temu i teraz bardzo by chcieli labka nie beda go napewno rozmnazac to na bank .mieszkaja pod warszawa w domu z ogrodem.maja dzieci dwojke jedno 11lat drugie 16 nauczone obcowania z psami jesli macie jakies propozycje bardzo prosze bo nie mam czasu niestety przeleciec przez caly watek:(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

LABI, nr 99

numer: 99
numer chip: 953000005135434
wielkość: srednia
data przyjęcia: 2009-04-27
przebywa w boksie: pawilon 5

opis: Labi to psiak w typie labradora, jest przyjacielski i kontaktowy. Dobrze dogaduje się z pozostałymi psami. Psiaczek bardzo lubi kontakt z człowiekiem, jest jeszcze młody, będzie fajnym towarzyszem rodziny. Polecamy. W Łódzkim schronisku jest ok 750 psow domek potrzebny pilnie

Kontakt w sprawie adopcji: Basia tel. 609 485 385, [email protected]