Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

22.10.09 miedzy POznanniem, a Swarzedzem znajoma znalazla 1-1,5rocznego samca labradora bezowego, niekastrowanego, bez chipu, bez tatuazu. Jesli zginal Ci taki pies, prosze o kontakat:
Nina Urbańczyk
792 777 569

Posted

Ninka nie mamy obecnie takiego młodziaka ale może ludzie jednak zechcą ciut starszego ?? :razz:

Już nie raz miałam rodzinke , któa upierała się przy jak najmłodszym psie a jednak odeszli np z trzyletnim Orim :) więc myślę , że tutaj można ludziom po prostu wtyłuamczyć pewne kwestie , które przekonuja ich do tego że najlepszy jak najmłodszy psiak a szczerze mówiąc to ja zdecydowanie powiem , że najlepszy to taki od roku 1,5 wzwyż :) taki pies jest zwykle stabilniejszy a nie rozbrykany szczenior nad , którym ciężko zapanować i dopóki troche nie podrośnie to nie da się go uspokoić taka jest labowa natura .

Ninka popracuj nad ludźmi nad tym wiekiem laba proszę :)

Posted

u mnie w apodpisie...w mordowni są labkopodobne, pilnie do zabrania chociaż do domu tymczasowego.

Psy zjadają siebie nawzajem, szczury zjadają psy, psy szczury...pełen dramat.

• 1 month later...
Posted

Betbet napisał(a):
u mnie w apodpisie...w mordowni są labkopodobne, pilnie do zabrania chociaż do domu tymczasowego.

Psy zjadają siebie nawzajem, szczury zjadają psy, psy szczury...pełen dramat.

Ale Ty nie masz podpisu :shake: gdzie są labki w pilnej potrzebie?:-(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zadziwiająca jest ta kwota..za 300zł można kupić "rasowego" szczeniaka na giełdzie..

Posted

Diegula napisał(a):

Czy psiak jest już na labradory. info?

Nie, bo:

Diegula napisał(a):

Trudno nazwać adopcją psa który kosztuje 300zł................

:shake:

Posted

tanitka, ta opłata to rozumiem nałożona przez schronisko?
ambird, jeśli ta opłata byłaby nałożona przez schron to można psiaka wstawić na info lub/i stronę fundacji?

Posted

tanitka, wyślij mi proszę fotki na [email protected] wstawię chłopaka u nas...
Czy coś więcej o nim wiadomo? Zachowanie/stosunek do innych zwierząt/charakter??

• 3 weeks later...