Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz trafiłem na wątek.ale chyba w porę,bo Zulus jest bardzo podobny do Fuksia.Fuksior domek znalazł to mam już kim go zastąpić.
Na razie mam mało czasu ,ale za jakieś 2 tygodnie będę starał się jakoś pomagać psiakowi

Posted

Wczoraj Potworek po raz pierwszy zamierzenie chlasnął mnie jęzorem. W koncu sie przełamał. No i jest dosc zaborczy w moim towarzystwie, ale z innymi psami super. Jest strasznie przytulak. Na wybiegu wystarczy, ze usiade, a on zarraz przychodzi i sie uwala na mnie do smyranek.

Posted

Ja tez nie umiem napisac ladnego takstu. Hania jest w tym dobra. Jak cos dajdzie do mnie tel bo go dorze znam. 506-181-454.

Prosze napiszcie ze zulus wspaniale dogaduje sie z innymi psami. Nie jest agresywny, nie zaczepia, doskonale czuje sie w stadzie.
W moim towarzystwie robi sie nieco zaborczy, ale to chyba normalne..
Jest strasznie przytulasny, ale nie wyewny. Bardzo wierny, nawet kiedy wychodze z wybiegu on caly czas czeka pod furtka :D
Nadawalby sie do mieszkania, jednak spacery moga byc poczatkowo bardzo trudne :D:D:D:D

Posted

Spacery trudne, fakt, ale za to jakie ekscytujące! W sam raz dla miłośników sportów ekstremalnych. Ludzie, po tygodniu regularnych spacerów albo chłopak się uspokoi albo Pan polubi! Po prostu pokocha Zulusa i nie będzie miał wyjścia. :evil_lol:

Posted

Dzis mialam okazje się przekonac. Zulusek nic sie nie zmieniał i ciągie jak cholera. Na dodatek zasmakowal wolnosci i mi zwial, troche sie musialam nameczyc, zeby go dogonic :evil_lol:

Posted

Wysłałam dzisiaj Zulusa do Dziennika Polskiego. Lada chwila się ukaże, dam znać (wyślę sms). Tekst z nr.tel. skopiowałam z alegratki.