Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tamb napisał(a):
Miałam nadzieję, że Zulus przy moim Fuksie znajdzie dom, że domki będą się biły.:shake: Fuks już trzeci miesiąc czeka w hotelu, ciągle bezdomny.:-(

Wycofałam się z Fuksa, bo świetlaną przyszłość zaczął mieć przed sobą w tej szkole. A poza tym, wybacz tamb, Zulus bliższy mi jest i już. Nie mówiąc o tym, że kilka razy prosiłam o nr konta i zero odzewu. Obraziłam się.

Zulus, mordo najpiękniejsza! Ja wiem, że znajdziesz swój dom!

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Wycofałam się z Fuksa, bo świetlaną przyszłość zaczął mieć przed sobą w tej szkole. A poza tym, wybacz tamb, Zulus bliższy mi jest i już. Nie mówiąc o tym, że kilka razy prosiłam o nr konta i zero odzewu. Obraziłam się.

Zulus, mordo najpiękniejsza! Ja wiem, że znajdziesz swój dom!

Nie podałam nr konta bo trzymam "na czarną godzinę" prośbę o pomoc. Jeszcze nie nastąpiła, radzę sobie.;) Myślałam, że będą miała dużo domków i jeden sprezentuję Zulusowi. A tu ani Fuks ani Zulus nie mają domów. Dzisiaj Fuks jest w Dzienniku Polskim, może los się odmieni. Fuksio ma zapewnione szkolenie ale zadecydowałam, że z nowym właścicielem, żeby nie mieszać mu w głowie i nie przerzucać w nowe miejsce. Równie mocno kibicuję i trzymam kciuki za Zulusa.

Posted

Zadzwonił do mnie człowiek, który ma umierającego owczarka niemieckiego (15-letniego) i chciał mojego Fuksa. Fuks ma super dom. Warunki , które zaoferował ten człowiek to ocieplana buda, bez wiązania, ogrodzone podwórko i pełna micha. Mogę zrobić wizytę przedadopcyjną, jeśli zainteresowałby Was ten dom. Jeśli nie, to podam kontakt dalej.

Posted

Mam i dobrą i złą wiadomość. Sunia 15-letnia z tego domku była umierająca i Zulus miał ją zastąpić. Nie stawała na łapy, nie było nadzieji. Wczoraj poprawiło jej się i zaczęła jeść. Nie będzie jeszcze uśpiona, nie męczy się, jest pod opieką weta. Jeśli odejdzie, właściciel do mnie zadzwoni. Ogłoszę Zulusa w Dzienniku Polskim. Może to coś da.