agata51 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='szajbus']ZULUS CHCE BYĆ KOCHANY. Czy to tak wiele? Oj, szajbus, przecież wiesz, JAK wiele. Zulus, niestrudzenie domku szukamy. Quote
Aska25 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Udalo sie Zulus ma nowa bude. Okolica wymarzona. W porownaniu z tym co mial to ma raj :D. Wklejam fotki, na ktorych cos widac..Teraz na wybieg ma potworek jakies 20 krokow :) Nowe otoczenie. Nawet jest drzewko :) Quote
agata51 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ślicznie masz teraz, Zulusku! Prawie jak na wczasach! :-( Niech ten dom z ogrodem wreszcie się znajdzie! Quote
ewatonieja Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Zulusa rozrywa energia na pewno ktos potrzebuje takiego przyjaciela, z nim nie będzie nudno! Quote
szajbus Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Oj nie będzie nudno. O! I jeszcze można przy Zulusie zyskać nieskazitelną figurę. Quote
agata51 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='szajbus']Oj nie będzie nudno. O! I jeszcze można przy Zulusie zyskać nieskazitelną figurę. Wystarczy spojrzeć na Aśkę! A Zulus to żaden potwór, to kraina łagodności z temperamentem. Quote
agata51 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Zulusku, Bolek znalazł cudny domek to i ty znajdziesz! http://www.dogomania.pl/forum/f85/bolek-kolejny-wielki-10-letni-zapomniany-jednak-nie-ma-dom-125261/ Quote
ciapuś Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu dla suni która wraca z adopcji http://www.dogomania.pl/forum/f85/fp.../#post11469190 Quote
Yorija Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='agata51']Pokazuj się, wariacie! Ta data na zdjęciu to chyba 5 kwietnia powienien być :-) Quote
agata51 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Yorijko wzięłabyś do podpisu jakiegoś bezdomniaka! Mogę ci podesłać kilka bannerków, bo sama nie mogę! Quote
Cieplutkaa. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 PRZEPRASZAM ZA OFFA: Witam! Serdecznie zapraszam na wątek wspaniałego, białego psa w typie TERRIERA! Psiak od ponad dwóch lat przebywa w schronisku. Praktycznie nie ma kontaktu z człowiekiem i jeszcze nigdy nie był na spacerze. Nikt nie dba o jego wspaniałą szatę, prwie nikt go nie odwiedza. Psiak pilnie potrzebuje DT lub DS! Bardzo mile widziany jest również każdy inny rodzaj pomocy... Musimy mu pomóc zanim zapomni, że jest coś takiego jak MIŁOŚĆ!!! On naprawde jej bardzo potrzebuje... Jeszcze raz serdecznie zapraszam i proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bi.../#post11916233 POZDRAWIAM Quote
Cieplutkaa. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Nie wiem jak to się stało, że link nie działa :roll: W każdym razie: Biały mix.TERRIER!!! DT/DS potrzebny na CITO!!! Prosimy o ogłoszenia i bannerki!!! Mam też go w podpisie.... Pozdrawiam i zapraszam na wątek ;-) Quote
tamb Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Miałam nadzieję, że Zulus przy moim Fuksie znajdzie dom, że domki będą się biły.:shake: Fuks już trzeci miesiąc czeka w hotelu, ciągle bezdomny.:-( Quote
Yorija Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 tamb napisał(a):Miałam nadzieję, że Zulus przy moim Fuksie znajdzie dom, że domki będą się biły.:shake: Fuks już trzeci miesiąc czeka w hotelu, ciągle bezdomny.:-( A dzisiaj był w Wyborczej - trzymam kciuki. I jak by co to pierwsze oferty, które będziecie musieli odrzucić z powodu tego, że Fuks już dom będzie miał - proszę tutaj podesłać od razu. A potem jeszcze ja podesle jakieś czarne wielkie włochate bestie :-) Quote
Recommended Posts