Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Chyba nikogo nie zdziwi że to ja zakładam wątek Zulusowi ,ale jest to pies w 100% jakie uwielbiam .Duży szorstkowłosy i łagodny do ludzi jak baranek.[/FONT]
[FONT=Arial]Ale zacznę od początku[/FONT]
[FONT=Arial]Zulusa wypatrzyłam na początku roku kiedy trafił do schroniska. Był bardzo grzeczny i widać było że sytuacja w jakiej się znalazł trochę go przeraża. Jego wygląd i wielkość troszkę onieśmielały więc z lekkim strachem wkładałam rękę żeby go pogłaskać, ale już po chwili przekonałam się że jest to pies który może zalizać człowieka na śmierć.[/FONT]
[FONT=Arial]Wyglądał świetnie duży gruby i piękny więc byłam pewna że szybko znajdzie dom. Zajęłam się więc tymi bardziej potrzebującymi.[/FONT]
[FONT=Arial]Jakie było moje zdziwienie kiedy dzisiaj zobaczyłam Zulusa i okazało się że on tak sobie siedzi od marca i czeka na swój wymarzony domek.[/FONT]
[FONT=Arial]Nadrabiam więc stracony czas i zakładam wątek temu wspaniałemu psiakowi . Mam nadzieję że znajdzie się więcej osób które kochają właśnie takie wielkoludy i pomogą mi w szukaniu dla niego domu.[/FONT]
[FONT=Arial]Zulus już nie jest taki gruby i dostojny jak w marcu ,widać że schronisko dało mu w kość ,ale nadal ma tą dobroć i miłość w oczach obok której nie można przejść obojętnie.[/FONT]
[FONT=Arial]Mam nadzieje że uda się nam nadrobić stracony czas i znaleźć wspaniały i kochający domek dla Zulusa[/FONT]
Zulus ma ok 6 lat

[FONT=Arial]Kontakt w sprawie psa [/FONT]
[FONT=Arial][email protected][/FONT]
[FONT=Arial]792-061-133 Agnieszka[/FONT]

Zulusn ma non -stop odnawiane allegro
Prosimy o inne ogłoszenia.

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic