Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diabelkowa napisał(a):
olek wiesz mi to odpowiadalo przynajmniej nie musialam sie gniesc w namiocie z murzynem:evil_lol:

ej no trochę szacunku dla swojego byłego:eviltong:

Posted

olekg89 napisał(a):
No w tym roku nagle 10osób ponad zachorowało.Albo NAGLE zachorował im pies...Żalik.pl:evil_lol:

Wiesz, czasem się zdarza. :roll: Sama wpadłam tylko na 1 dzień, choć planowałam całość, bo rozchorował się mój Amber. I nie mogłam go na dłużej zostawić, bo było wiadomo, ze jest źle. Zmarł tydzień później.

Posted

rose napisał(a):
ej no trochę szacunku dla swojego byłego:eviltong:

alez o co Ci chodzi ? :evil_lol: no dobrze ciesze sie ze mielismy z Kubusiem caly pokoj dla siebie:evil_lol: ale nie zdziwcie sie jak przyjedzie na zlot ze swoja nowa dziewczyna :ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Posted

Ulv-zdarza zdarza ,ale nie 10osobom na raz ,dzień po dniu akurat w ostatnie dni wpłacania kasy:diabloti:
A taka Betty labrador o ile się nie myle po pół godzinie od wpłaty ,zarządała jej zwrotu:angryy:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
To gdzie to w koncu bedzie bo juz nie wiem:diabloti:

najlepiej dzie za ile i kiedy :eviltong:

Zauważ iż ten temat ma za ledwie parę dni...dopiero szukamy ośrodków... a kiedy w sierpniu...za ile max do 250zl...

Posted

diabelkowa napisał(a):
olek wiesz mi to odpowiadalo przynajmniej nie musialam sie gniesc w namiocie z murzynem:evil_lol:

To by mogło odbić na Twojej psychice!!! :shake:

baffi2 napisał(a):
a moze by tak w tym roku przedłużyć zlot np 10 dni:razz:

albo taki całowakacyjny zlocik:loveu::loveu::loveu:

diabelkowa napisał(a):
alez o co Ci chodzi ? :evil_lol: no dobrze ciesze sie ze mielismy z Kubusiem caly pokoj dla siebie:evil_lol: ale nie zdziwcie sie jak przyjedzie na zlot ze swoja nowa dziewczyna :ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Kłamiesz !!! :diabloti: Murzyn nie ma wstępu na zlot!! jaki z niego dogomaniak:shake::angryy:

Posted

basia bonnie napisał(a):

Kłamiesz !!! :diabloti: Murzyn nie ma wstępu na zlot!! jaki z niego dogomaniak:shake::angryy:

Taki sam jak z innych ,którzy w innych tematach nic nie piszą tylko w wątku zlotowym :diabloti::diabloti:

Posted

Rinuś napisał(a):
Taki sam jak z innych ,którzy w innych tematach nic nie piszą tylko w wątku zlotowym :diabloti::diabloti:

chodziło mi raczej o to,że oddał swojego wyżła do schroniska:angryy::angryy:
a któż to taki pisze tylko na wątku zlotowym? :diabloti::diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):
chodziło mi raczej o to,że oddał swojego wyżła do schroniska:angryy::angryy:
a któż to taki pisze tylko na wątku zlotowym? :diabloti::diabloti:

aaa no to tego to nie wiedziałam :crazyeye::crazyeye::angryy: diabeł z kim Ty byłaś a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake::shake::shake:

haha no jak to kto :diabloti:

Posted

Rinuś napisał(a):
aaa no to tego to nie wiedziałam :crazyeye::crazyeye::angryy: diabeł z kim Ty byłaś a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake::shake::shake:

haha no jak to kto :diabloti:

Na szczęście diabełkowa się opamiętała!! :evil_lol::multi:

no ktooo? bo ja nie wiem!!! :placz:
napisz na pw jak nie chcesz tu!:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ta Spała byłaby fajna:evil_lol:...
Poszukam czegoś w ok. Łodzi...

Oczywiście:
Karilka + Dolaro - Domek;)

Ten ośrodek Dresso byłby ciekawy.
Sulejów to piękne okolice...:loveu:

Znalazłam coś takiego:

Ośrodek Wypoczynkowo-Campingowy Zakładu Energetycznego S.A., Grotniki, łódzkie - Ośrodek wczasowy, Ośrodek wypoczynkowy na Mazowszu nad jeziorem, w lesie :: w Grotnikach w łódzkim - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Polsce
Akceptacja zwierząt:cool3:

Posted

Karilka napisał(a):
Ta Spała byłaby fajna:evil_lol:...
Poszukam czegoś w ok. Łodzi...

w spale ponoć są łazienki osobno, wspólne, na dworze..a nas będzie pewnie troche dużo..:evil_lol:;)

Posted

Rinuś napisał(a):

Ja wiem kto to taki ja wiem kto:eviltong: i to nie ja, bo ja się już poprawiłam:evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
aaaaaa już chyba rozumiem o kogo chodzi..:evil_lol::evil_lol:

taki co to psa z gitarą pomylił :eviltong: i ani to ładnie nie szczeka ani nie gra:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
taki co to psa z gitarą pomylił :eviltong: i ani to ładnie nie szczeka ani nie gra:diabloti::evil_lol::evil_lol:

noo a ten ktoś to ani nie śpiewa ladnie:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

rose napisał(a):
Ja wiem kto to taki ja wiem kto:eviltong: i to nie ja, bo ja się już poprawiłam:evil_lol:

taaaak :diabloti: u Estery w galerii :evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):

a gdzie tam, on w ogóle nie wie co to śpiew:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie tylko u Estery:eviltong: u Asi też i u Kary czasem i u Olusia mojego:eviltong:

Posted

rose napisał(a):

nie tylko u Estery:eviltong: u Asi też i u Kary czasem i u Olusia mojego:eviltong:

Tylko d9o nas nie wpadasz :obrazic:

Posted

rose napisał(a):

:roflt:
basia bonnie napisał(a):

rose napisał(a):

basia bonnie napisał(a):
tylko fałsz:evil_lol::evil_lol:

Ale Wy jesteście milulllutkie :loveu: Basia jaki fałsz masz na myśli? :diabloti:
Rinuś napisał(a):
taaaak :diabloti: u Estery w galerii :evil_lol:
a gdzie tam. Ona raz może dwa razy u mnie napisała i to wsio :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...