baffi2 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 a moze by tak w tym roku przedłużyć zlot np 10 dni:razz:
rose Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 diabelkowa napisał(a):olek wiesz mi to odpowiadalo przynajmniej nie musialam sie gniesc w namiocie z murzynem:evil_lol: ej no trochę szacunku dla swojego byłego:eviltong:
ulvhedinn Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 olekg89 napisał(a):No w tym roku nagle 10osób ponad zachorowało.Albo NAGLE zachorował im pies...Żalik.pl:evil_lol: Wiesz, czasem się zdarza. :roll: Sama wpadłam tylko na 1 dzień, choć planowałam całość, bo rozchorował się mój Amber. I nie mogłam go na dłużej zostawić, bo było wiadomo, ze jest źle. Zmarł tydzień później.
diabelkowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 rose napisał(a):ej no trochę szacunku dla swojego byłego:eviltong: alez o co Ci chodzi ? :evil_lol: no dobrze ciesze sie ze mielismy z Kubusiem caly pokoj dla siebie:evil_lol: ale nie zdziwcie sie jak przyjedzie na zlot ze swoja nowa dziewczyna :ylsuper::ylsuper::ylsuper:
olekg89 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ulv-zdarza zdarza ,ale nie 10osobom na raz ,dzień po dniu akurat w ostatnie dni wpłacania kasy:diabloti: A taka Betty labrador o ile się nie myle po pół godzinie od wpłaty ,zarządała jej zwrotu:angryy:
KaRa_ Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):To gdzie to w koncu bedzie bo juz nie wiem:diabloti: najlepiej dzie za ile i kiedy :eviltong: Zauważ iż ten temat ma za ledwie parę dni...dopiero szukamy ośrodków... a kiedy w sierpniu...za ile max do 250zl...
Rinuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Byle gdzie tylko żeby była woda :eviltong::eviltong:
basia bonnie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 diabelkowa napisał(a):olek wiesz mi to odpowiadalo przynajmniej nie musialam sie gniesc w namiocie z murzynem:evil_lol: To by mogło odbić na Twojej psychice!!! :shake: baffi2 napisał(a):a moze by tak w tym roku przedłużyć zlot np 10 dni:razz: albo taki całowakacyjny zlocik:loveu::loveu::loveu: diabelkowa napisał(a):alez o co Ci chodzi ? :evil_lol: no dobrze ciesze sie ze mielismy z Kubusiem caly pokoj dla siebie:evil_lol: ale nie zdziwcie sie jak przyjedzie na zlot ze swoja nowa dziewczyna :ylsuper::ylsuper::ylsuper: Kłamiesz !!! :diabloti: Murzyn nie ma wstępu na zlot!! jaki z niego dogomaniak:shake::angryy:
Rinuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 basia bonnie napisał(a): Kłamiesz !!! :diabloti: Murzyn nie ma wstępu na zlot!! jaki z niego dogomaniak:shake::angryy: Taki sam jak z innych ,którzy w innych tematach nic nie piszą tylko w wątku zlotowym :diabloti::diabloti:
basia bonnie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Rinuś napisał(a): Taki sam jak z innych ,którzy w innych tematach nic nie piszą tylko w wątku zlotowym :diabloti::diabloti: chodziło mi raczej o to,że oddał swojego wyżła do schroniska:angryy::angryy: a któż to taki pisze tylko na wątku zlotowym? :diabloti::diabloti:
Rinuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 basia bonnie napisał(a):chodziło mi raczej o to,że oddał swojego wyżła do schroniska:angryy::angryy: a któż to taki pisze tylko na wątku zlotowym? :diabloti::diabloti: aaa no to tego to nie wiedziałam :crazyeye::crazyeye::angryy: diabeł z kim Ty byłaś a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake::shake::shake: haha no jak to kto :diabloti:
basia bonnie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Rinuś napisał(a): aaa no to tego to nie wiedziałam :crazyeye::crazyeye::angryy: diabeł z kim Ty byłaś a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake::shake::shake: haha no jak to kto :diabloti: Na szczęście diabełkowa się opamiętała!! :evil_lol::multi: no ktooo? bo ja nie wiem!!! :placz: napisz na pw jak nie chcesz tu!:evil_lol::evil_lol:
Karilka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ta Spała byłaby fajna:evil_lol:... Poszukam czegoś w ok. Łodzi... Oczywiście: Karilka + Dolaro - Domek;) Ten ośrodek Dresso byłby ciekawy. Sulejów to piękne okolice...:loveu: Znalazłam coś takiego: Ośrodek Wypoczynkowo-Campingowy Zakładu Energetycznego S.A., Grotniki, łódzkie - Ośrodek wczasowy, Ośrodek wypoczynkowy na Mazowszu nad jeziorem, w lesie :: w Grotnikach w łódzkim - Obiekty Turystyczne - Noclegi w Polsce Akceptacja zwierząt:cool3:
basia bonnie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Karilka napisał(a):Ta Spała byłaby fajna:evil_lol:... Poszukam czegoś w ok. Łodzi... w spale ponoć są łazienki osobno, wspólne, na dworze..a nas będzie pewnie troche dużo..:evil_lol:;)
basia bonnie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 rose napisał(a):Ja wiem kto to taki ja wiem kto:eviltong: i to nie ja, bo ja się już poprawiłam:evil_lol: aaaaaa już chyba rozumiem o kogo chodzi..:evil_lol::evil_lol:
rose Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Rinuś napisał(a): Taki sam jak z innych ,którzy w innych tematach nic nie piszą tylko w wątku zlotowym :diabloti::diabloti: Ja wiem kto to taki ja wiem kto:eviltong: i to nie ja, bo ja się już poprawiłam:evil_lol:
rose Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 basia bonnie napisał(a):aaaaaa już chyba rozumiem o kogo chodzi..:evil_lol::evil_lol: taki co to psa z gitarą pomylił :eviltong: i ani to ładnie nie szczeka ani nie gra:diabloti::evil_lol::evil_lol:
basia bonnie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 rose napisał(a):taki co to psa z gitarą pomylił :eviltong: i ani to ładnie nie szczeka ani nie gra:diabloti::evil_lol::evil_lol: noo a ten ktoś to ani nie śpiewa ladnie:evil_lol::evil_lol::diabloti:
Rinuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 rose napisał(a):Ja wiem kto to taki ja wiem kto:eviltong: i to nie ja, bo ja się już poprawiłam:evil_lol: taaaak :diabloti: u Estery w galerii :evil_lol:
rose Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 basia bonnie napisał(a):noo a ten ktoś to ani nie śpiewa ladnie:evil_lol::evil_lol::diabloti: a gdzie tam, on w ogóle nie wie co to śpiew:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie tylko u Estery:eviltong: u Asi też i u Kary czasem i u Olusia mojego:eviltong:
basia bonnie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 rose napisał(a):a gdzie tam, on w ogóle nie wie co to śpiew:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko fałsz:evil_lol::evil_lol:
Rinuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 rose napisał(a):a gdzie tam, on w ogóle nie wie co to śpiew:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie tylko u Estery:eviltong: u Asi też i u Kary czasem i u Olusia mojego:eviltong: Tylko d9o nas nie wpadasz :obrazic:
Estera Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 rose napisał(a):taki co to psa z gitarą pomylił :eviltong: i ani to ładnie nie szczeka ani nie gra:diabloti::evil_lol::evil_lol: :roflt: basia bonnie napisał(a):noo a ten ktoś to ani nie śpiewa ladnie:evil_lol::evil_lol::diabloti: rose napisał(a):a gdzie tam, on w ogóle nie wie co to śpiew:evil_lol::evil_lol::evil_lol: basia bonnie napisał(a):tylko fałsz:evil_lol::evil_lol: Ale Wy jesteście milulllutkie :loveu: Basia jaki fałsz masz na myśli? :diabloti: Rinuś napisał(a): taaaak :diabloti: u Estery w galerii :evil_lol:a gdzie tam. Ona raz może dwa razy u mnie napisała i to wsio :shake:
Asia & Ginger Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 baffi2 napisał(a):a moze by tak w tym roku przedłużyć zlot np 10 dni:razz: Jestem za! :multi: :cool3: :diabloti:
Recommended Posts