Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia bonnie napisał(a):
taaa, szczególnie jak Komar nie potrafił ich rozpalić :evil_lol: o czym wyżej wspomniał Olek:evil_lol:

Ja rozpalę, ja potrafi:p tylko żeby mi się przyjechać udało..

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak mnie ktoś przygarnie do domku to ja się piszę (jam człek ciepłolubny, żadne namioty nie wchodzą w grę :eviltong: )

Stuprocentową obecność potwierdzę jak znane będą szczegóły ;)

Posted

olekg18 napisał(a):
Gloria jeszcze Lorien musi jechać z Sebastianem:evil_lol:

koniecznie :cool3:

Super, że jesteś chętna na kolejny zlot :cool1::lol:

Posted

[quote name='olekg18']Rinuś -jak to z kim?Sam z psami i z Mysią ,żeby mi Kaje na bilet wzięła haha:evil_lol:

wal się :eviltong::diabloti: NIE CHCE MI SIĘ :eviltong: i wracaj na gg :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Rinuś -jak to z kim?Sam z psami i z Mysią ,żeby mi Kaje na bilet wzięła haha:evil_lol:
Jeszcze się zakochasz do zlotu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Platonicznie:diabloti:
Chyba ,ze wezme Mateusza :lol: i zobaczycie jak 2 facetów nie bedących razem się kłoci jak stare małżeństwo o byle g.....no.:lol:Albo i lepiej nie:diabloti:Bo będe zazdrosny:lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
Platonicznie:diabloti:
Chyba ,ze wezme Mateusza :lol: i zobaczycie jak 2 facetów nie bedących razem się kłoci jak stare małżeństwo o byle g.....no.:lol:Albo i lepiej nie:diabloti:Bo będe zazdrosny:lol:

Oluś ale w domku jesteś ze mną nie?:eviltong:

Posted

olekg89 napisał(a):
W domku tak ,ale w pokoju z Asieńką:loveu:

A mogę z Wami? Proszę!! nie będę przeszkadzać, będę cichutko:evil_lol:

Posted

Ej ja nie chce być sama:placz::placz::placz: ja mojej Asi nie oddam! kto będzie grzał plecki Diuczka? z kim bede w cocy gadac o życiu?:placz::placz:

Posted

No ewentualnie możesz:diabloti:jak Asia się zgodzi:evil_lol:
Nie będziesz się bała z Czarkiem mordercą w 4 ścianach być?:evil_lol:I Dzindziołem co warczy jak się podchodzi do śpiącej Asi?:evil_lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
No ewentualnie możesz:diabloti:jak Asia się zgodzi:evil_lol:
Nie będziesz się bała z Czarkiem mordercą w 4 ścianach być?:evil_lol:I Dzindziołem co warczy jak się podchodzi do śpiącej Asi?:evil_lol:

nie nie będę sie bała:eviltong: dla Ciebie przezwyciężę strach:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...